Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לאון 1.8 או אוקטביה 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי כרגע מאזדה 3 2 ליטר מודל 2005, ואני שוקל להחליף אותה ללאון 1.8 DSG או אוקטביה 1.8 DSG.

כמה שאלות:

1. אני לא כל כך אוהב לקנות מכוניות חדשות, אבל אני כן רוצה את הגיר 7 הילוכים DSG. מאיזה שנה הוא נכנס ללאון ומאיזה לאוקטביה?

2. יש לי ילד אחד ומתישהו יהיה עוד אחד. האם עגלה (נורמלית של PEG, לא גדולה) נכנסת בבגאז' של הלאון, ויש מקום לעוד משהו או שהיא תסתום את כל הבגאז'?

3. לגבי ההנחות שצ'מפיון נותנים - הבנתי שאת הלאון 1.8 אפשר להוציא מהם בסביבות 130 אלף. האם זה כולל טרייד אין?

4. לגבי זמני המתנה - ראיתי שלאוקטביה 1.2 זה כמה חודשים. מישהו יודע כמה צריך להמתין ללאון 1.8 וכמה לאוקטביה 1.8?

תודה,

חגי.

פורסם

1.כידו לי הDSG קיים בלאון בשילוב עם ה1.8 טורבו עוד משנת 2006 אך היא לא נמכרה אז בכמויות ומי שקנה אותה בוודאי לא ממש מעוניין למכור לכן אני לא חושב שיש לך איזו שהיא אפשרות חוץ מלקנות חדשה המצב דומה גם באוקטביה.

2.כן יש מספיק מקום בלאון והאוקטביה היא פשוט מלכת הבגאז.. יקום שלם אפשר להחביא שמה.

3.לא ידוע לי על טרייד אין שמבצע צמפיון אך האפשרות הכי טובה היא למכור את הרכב כי ההפסד בטרייד אין על חשבונך הוא גדול.

4. לא יודע אך אילו דגמים לא כ"כ מבוקשים והמבצע של הלאון הוא כנראה בגלל עודף רכבים\מנועים לפני מעבר לדגמים אחרים לכן אני כמאת בטוח שזמן ההמתנה ללאון הוא לא יותר מחודש.

• תוכן חדש...