Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר קיבלתי שיחה ממספר 073-2546658, מסיבותי שלי, בדקתי את המספר בגוגל, ומסתבר שזה מספר ידוע בו משתמשים ל"צינתוק" - מצלצלים אליכם, מנתקים לפני שהספקתם לענות, ואז אתם מתקשרים בשביל לראות מי חיפש אותכם ומקבלים מסרים שיווקיים. זה "עוקף" את החוק האוסר על ספאם בטלפון, בכך שאתם התקשרתם וגם השיחה על חשבונכם.

בקיצור, אם מתקשרים ומנתקים מייד, וזה לא מספר שאתם מכירים - פשוט אל תתקשרו בחזרה.

הנה עוד כמה מספרים:

http://www.google.co.il/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.mymemo.co.il%2Farchives%2F267&ei=cZlwTfeCAYeGhQfF5axU&usg=AFQjCNH2i7XpwnB24EpXjl2UZO_WL8P4bg

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

072-073-074 הינם קידומות של ספקי תוכן

כך שבלי קשר לצינתוק, אם אין לך צורך לשמוע תוכן כלשהו אל תענה ואל תתקשר

אם מספר מטריד אותך תכופות, בלי קשר לספאם יש לך עילה לתבוע את מפעילו.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מתעלק.

מה עושים נגד הפרסומות המוקלטות? מצלצל הטלפון בבית, אני מרים ושומע הודעה מוקלטת:

"שלום, מדבר X מנהל חברת נודניק סניף.. " פה אני כבר מנתק בעצבים. אין חוק נגד זה?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

קרה לי הבוקר. זכרתי שלפני שנה זה היה פופולארי אז לא חזרתי אליהם.

יש פה כמובן עקיפה של החוק, אבל במדינה בלי אכיפה - מה זה משנה?

יש פה לדעתי גם עשיית עושר ועוולות נוספות; לא הוגשה פעם תובענה ייצוגית בנושא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
מתעלק.

בדר"כ אני מנתק מייד, בפעם האחרונה מכיון שישבתי ליד המחשב שמתי את הטלפון על רמקול ולחצתי בטלפון מידי פעם על לחצן מספר לפי הדרישה כדי לשמוע את ההודעה שוב שוב, אך לא לחצתי על הלחצן לניתוב השיחה למוקדן.

כך עשיתי במשך כמעט חצי שעה, בטוחני שאם כולם ינהגו כך אזי הם יבינו שהשיחות עולות להם יותר מידי כסף ויפיסקו עם הנוהג הנפסד הזה.

לגבי ה"צינתוק" (מילה יפה) אני לעולם לא חוזר למספר לא מוכר, מי שצריך אותי שיטלפן שוב.

פורסם
לגבי ה"צינתוק" (מילה יפה) אני לעולם לא חוזר למספר לא מוכר, מי שצריך אותי שיטלפן שוב.

אני לא חוזר גם למספר מוכר, חוסך זמן וכסף.:wink:

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
מתעלק.

שיחות מסוג זה, כשאני מקבל, אני מבקש שיחזרו אלי. מחזיק את המסכן על הקו איתי חצי שעה, ובסוף לא קונה כלום, אבל משגע אותם בדרך. כשהם שואלים למה ביקשתי שיחזרו אלי אני עונה שהיה לי משעמם, ורציתי לדבר עם מישהו, או תשובה בסגנון. אם הם מטרידים אותי - אני מטריד אותם.

הכי גרוע זה שיחות כפי שאתה מתאר בימים שלפני בחירות לכנסת. כל החרקים הפוליטיים יוצאים מהחורים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אלו קידומות של אורנג' נטוויזיון וקווי זהב. גם אנשים פרטיים ותמימים משתמשים בשירות הטלפון הקוי שלהם.

פורסם

יש לי בטלפון שם של איש קשר : מטריד טלפוני לא לענות שהצלצול שלו הוא שקט כלומר שלא אדע שיש צלצול ושלא אתעצבן.

בכל פעם אני מצרף אליו את אחד הצינתוקים, עד היום התקשרו אליי בערך כל המספרים המפורסמים באינטרנט.

למעשה הכל התחיל כשפרסמתי את הרכב למכירה באינטרנט כנראה החלאות האלה דגים מספרים מכל מיני לוחות.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שגוי!, 072 - הקידומת של שרותי הטלפוניה של 012 SMILE

073 - netvision

074 - orange

לי אישית יש בבית טילפון קווי עם קידומת 012.

פורסם

הספאם הטלפוני יכול להגיע גם מקידומות של הוט, בזק, סלולארי, מס' חסוי, וגם קידומת לא ברורה של חברת VOIP זרה.

אז פשוט אל תענו ל"צינתוקים". גם לא למספרים מוכרים. ככה זה יעודד את הבן אדם להפסיק להיות פרזיט, להתנתק מ"jewtalk", וסוף סוף לרכוש קו פתוח לשיחות (או לפחות למלא את הטוקמן).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אגב מה דעתכם על התרחיש הבא:

- "שלום מדבר XYZ מחברת ABC האם אתה לקוח שלנו?"

אני: "את מתקשרת אליי מטעם החברה ושואלת אם אני לקוח?"

-"כן"

אני:"תבדקי לבד"

-"אני רוצה להציע לך מבצע ואין לי כאן גישה למחשב"

אני:"אני מציע לך לבקש מהבוס מחשב"

פה היא ניתקה.

זה חוזר על עצמו מדי פעם, כל מיני נציגים מתקשרים לשאול אותי אם אני לקוח של חברה מסויימת, איתם אני הכי נהנה.

נ.ב.

בז'רגון המקומי שלי זה נקרא צילתוק ולא צינתוק

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...