Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לקנות סופר מיני משומשת ולאחר די הרבה בדיקות והתייעצויות אני עדיין מתלבטת בין דהייטסו סיריון למאזדה 2 שנת 2008

במהלך השבוע רוב הנסיעות יהיו עירוניות ובסופי שבוע יהיו יותר נסיעות בינעירוניות, כאשר בשנתיים שלוש הקרובות זה יהיה הרכב היחיד שלי ושל חבר שלי

קיבלתי יותר המלצות על המאזדה אך בלי הסבר ממשי, רק משהו בסגנון של "מאזדה היא סופר מיני טובה יותר" ו"סיריון מיושנת"

לפי הבנתי היתרון העיקרי של הסיריון הוא בצריכת דלק עדיפה ושל המאזדה בבטיחות, מבחינת ההבדל במחיר, לפי הבדיקה שלי מאזדה מליסינג תעלה כ-10,000 ש"ח יותר מדהייטסו מפרטי

האם לדעתכם יתרונותיה של המאזדה מצדיקים הבדל זה במחיר?

תודה,

יעל

פורסם

תלוי מה אתם מחפשים ברכב ומה סדר עדיפויות שלכם.

אם זה ביצועיים או בטיחות- מאזדה מצדיקה את ההפרש.

אם זה מרחב פנים וחיסכון בדלק ואחזקה - אין סיבה לשלם יותר על מאזדה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

היי יעל

נהגתי על 2 הרכבים תקופה לא קצרה כחודש ימים

לכול אחד מהם יתרונות וחסרונות

נכון המאזדה 2 חדשה יותר ובטוחה יותר

אבל משהו תמיד היה לי נוח יותר לנהוג בסיריון

נכון היא מיושנת יחסית וצורתה כקובייה

אבל צריכת הדלק שלה טובה והיא פשוט נוחה יותר בתא הנוסעים

לא יודע למה אבל הסיריון לדעתי טובה יותר

לגבי המחיר שיקול שלכם

לי פשוט היה נוח יותר כי שניהם היו בחניה רק הייתי צריך לבחור ולרוב בחרתי בסיריון .

פורסם

חייב לציין שלמרות הגודל המזערי של הסיריון בפנים היא פשוט מרווחת(אני לא בחור קטן 1.85)

המאזדנ 2 לא הלהיבה אותי(חייב לציין שלא נהגתי באף אחד מהרכבים אלא רק כנוסע(הן מקדימה והן מאחור)

פורסם

היי יעל,

יש דעות לכאן ולכאן. המלצתנו – תבדקי את שתיהן. שבי בהן, קחי אותן לסיבוב, תתרשמי מהמרחב הפנימי, הנוחות – וקבלי החלטה. הבדל של 10,000 ש"ח במחיר הוא משמעותי, אך ניתן למצוא מכוניות אלה, גם מליסינג וגם מפרטי, בהבדלי מחיר צנועים יותר. אף אחת מהן לא "נכשלת" או "מצטיינת" בפרמטר ספציפי ושתיהן טובות מאד. כך שאנחנו חוזרים לשדה ההעדפה האישית.

שיהיה בהצלחה.

גיל מאוויס

• תוכן חדש...