Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן בעל מנוי באול ג'ובס?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יכול לעזור לך, אבל טיפ קטן:

מאוד ממליץ לעשות מנוי. שווה את הכסף. אני מצאתי את העבודת החלומות שלי (ברצינות) בזכות האתר הזה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

ואני אגיד שלא כדאי לשלם להם 10 אגורות.

רוב המשרות הן מאתרים אחרים, גם כאלה שמצוין בהן "בלעדי לאולג'ובס".

קצת תושיה, פורום מחפשי עבודה, גוגל ואתרים של חברות כ"א ואתה מנוי בחינם.

משכנתא זה קל

פורסם

אני אספר סיפור קטן על אולג'ובס.

בצהרים אני מקבל טלפון מחברת כ"א שנקרא לה X, אומרים לי ששלחתי להם קורותי חיים למשרה במקצוע Z. כאשר אני אומר ששלחתי קורותו חיים למשרה במקצוע Y, אומרים לי שאין להם משרות כאלה.

אני מגיע הביתה אחרי שעתיים, ואני רואה מייל מאולג'ובס בנושא משרה במקצוע Y, כאשר מחפש העבדים היא חברת X. אני מרים אליהם טלפון ובודק פעם שניה, ושוב נאמר לי שחברת X לא מחפשים עובדים במקצוע Y. (בדיקה מול מכר בחברת X גילתה שחברת X קיבלה באותו תקופה במייל המון קורות חיים ובראיונות טלפונים עם אותם מועמדים הם גילו שהמועמדים חיפשו עבודה מסוג אחר לחלוטין)

אחרי שהיו לי ולמכרים שלי מקרים דומים בהם אולג'ובס פירמסו מודעות דרושים פקטיביות (על פי דעתנו, ולפי בדיקות שערכנו), אני ביטלתי את המנוי.

את העבודה שלי אני מחפש דרך jobmaster, ובינתיים יש הרבה יותר טלפונים מחברות שמזמינים אותי לראיון עבודה....

בברכה

אדי

פורסם

אני לא יודע לגבי האתר, לטוב או לרע.

אבל אני כן יודע, שאחרי שבועיים וחצי ב JOBMASTER היה לי 2 ראיונות.

אחרי ששלחתי ב ALLJOBS היה לי 9, וגם סגרתי במקום עם ההצעה הכי טובה.

אממה, יכול להיות שאלו הם מעסיקים מ JOBMASTER שפשוט עוד לא הגיעו לזמן אותי לראיון.

אני לא ממליץ או גורע מהשירות. אני סה"כ קיבלתי את מה שרציתי.

פורסם
ואני אגיד שלא כדאי לשלם להם 10 אגורות.

רוב המשרות הן מאתרים אחרים, גם כאלה שמצוין בהן "בלעדי לאולג'ובס".

קצת תושיה, פורום מחפשי עבודה, גוגל ואתרים של חברות כ"א ואתה מנוי בחינם.

הגישה הקמצנית הישראלית של "אני יותר חכם"... מצחיק שהראש הישראלי כזה עקום שכביכול אתה לא רואה את התמורה של מישהו שמרכז בשבילך את כל המשרות במקום אחד במקום שתצטרך לרוץ על 10 אתרים ולבדוק משרות עם כל הכפילויות שבו.

ולא אין לי שום קשר לאולג'ובס, אני פשוט גם מצאתי עבודה דרכם ואני חושב שהמחיר סביר והשירות יעיל וטוב וחוסך לי זמן ובילבולי מוח.

כנראה שאתה היית מובטל עם עודף זמן לשבת ולחפש משרות אבל רוב האנשים שעובדים תוך כדי ורוצים לעבור הלאה אין להם זמן לבזבז על שטויות כאלה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

האתרים האלו נועדו לדבר אחד: להרוויח על הצרה של אנשים ולגרום לאנשים האלה להתמכר לאתר. זה כמו אתרי הכריות ותמיד יגישו שיש כאלה שיוצא להם מזה משהו, אבל יש גם רבים מאוד שרב מבזבזים את הכסף.

הרי המטרה של אתרים כאלה היא להרוויח.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

על פי נסיוני מלפני שנה וחצי כשחיפשתי עבודה , הבעיה של אולג'ובס היא שהסינון שם גרוע ביותר.

כשאתה מצפה לקבל אליך למייל ריכוז של כל המשרות (ואין בעיה לשלם כסף על זה) , בדרך כלל 99.9 אחוז מהמשרות לא רלוונטיות למה שביקשת , לא לפרמטרי הסינון שביקשת, לא לאיזורים שביקשת וכו'...

ואז למעשה אתה צריך למצוא מחט בערימה של שחת וזה מאבד את המטרה.

מבחינתי : אם יש רק משרה אחת בתחום שחיפשתי - תשלחו רק אחת.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מעניין אלה שאמרו שמצאו דרך אולגובס עבודה, באיזה תחום מצאתם ?

אני מצאתי את האתר לא רלוונטי בתחום ההיי-טק, שילמתי להם על חודש אחד, מהר מאוד הבנתי שזה כסף שנזרק על כלום בגלל כל מה שכתבו קודמי וביטלתי את המנוי.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

מבקש להתעלק על השירשור.

אני מקבל מדי יום כמה עשרות הצעות מ"פורטל דרושים" (חינמי, וזה שמו). אני שולח את קורות חיי למשרות הרלוונטיות, כבר שלחתי בממוצע כ-40 פעמים, וזה נראה כאילו שמשהו פשוט לא עובד שם- אפילו טלפון אחד לא קיבלתי. מבחינה סטטיסטית זה כמעט בלתי אפשרי, אפילו אם אתה השכן של מרפי בקומה 13. מישהו כן ראה מהם תוצאות?

ושאלה יותר חשובה, אם יש דרך יותר יעילה לחפש. אני פשוט לא מכיר את המקומות הנכונים ברשת ואשמח להמלצות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

ברווז, אני השתמשתי בהם, המשרות שם עדכניות, אך גם אני לא זכיתי לטלפונים למשרות ששלחתי דרכם. ממליץ על האתרים שציינתי בתשובה לקמארו69.

הגישה הקמצנית הישראלית של "אני יותר חכם"... מצחיק שהראש הישראלי כזה עקום שכביכול אתה לא רואה את התמורה של מישהו שמרכז בשבילך את כל המשרות במקום אחד במקום שתצטרך לרוץ על 10 אתרים ולבדוק משרות עם כל הכפילויות שבו.

אין פה קמצנות, אשמח לשלם על שירות ששווה את מה שאתה משלם עבורו.

המשרות שיש בALLJOBS בתשלום יש גם בJOBMASTER ובJOBNET בחינם, כך שהחברות שמזמינות אותן מוכנות לשלם לאתרים כאלה עבור הפרסום, זה רק נראה שALLJOBS רוצים להרוויח מכאן ומכאן, גם מהחברות וגם מהגולשים.

בנוסף למה שאייל אמר, ישנן משרות בנות שנתיים ומעלה שמפורסמות שם! (כי מישהו פתאום דג אותן מאתר של חברת כ"א ולא בדק את תקפותה). כמו כן, בגלל מנגנון ההקפצה האוטומטי שנהוג שם, יש משרות בנות חודשיים וחצי שכבר מאוישות אך עדיין מוקפצות ונראות עדכניות למחפשים.

לא הייתי מובטל, ולקח לי בדיוק 15 דקות לעבור על אולג'ובס, ג'ובמאסטר, ג'ובאינפו, פורטל דרושים, לוח הדרושים בטכניון ובמכללה ובפורטל דרושים. לרוב המודעות חופפות, כך שאין סיבה לשלם על שירות שאפשר לקבל בחינם.

משכנתא זה קל

פורסם

אני עובד ומחפש עבודה חדשה במקביל, כל שישי קורא עיתון ומסמן אם יש משהוא רלוונטי, ועובד פעמיים ביום על המיילים מאול-ג'ובס, אני על הסף של ביטול המנוי שם, הם לא רלוונטים לחלוטין לכל מי שגר בצפון, חברים שלי מתל-אביב מצאו איתם עבודה תוך שבוע שבועיים במגוון משרות עם איזה 8 זימונים לראיונות , אני שם 4 חודשים וקיבלתי טלפון אחד (!!) לגבי משרה שאליה שלחתי קו"ח.

בעיני הם לא יוצלחים בעוד שייתכן וזה המצב כרגע מבחינת שוק העבודה בתחומים שחיפשתי (לא איש היי-טק) , לכן אני עדיין סבלני.

הייתי "מנוי" בג'וב-מאסטר החינמי והם שלחו לי את אותן משרות כל פעם במשך חודשים , מהר מאוד לא הסתכלתי לכיוונם יותר.

זה לפחות הניסיון שלי..:|

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

כוסאומו המדינה הזאת. בא בן אדם, רוצה לעבוד. באמא'שלו רוצה לעבוד, אבל במקצוע שלו. שואל אנשים אם יוכלו לעזור לו לאתר מפרסמי מודעות דרושים בשביל שיוכל לעבוד (במקצוע שלו). אומרים לו "כן כדאי", "לא כדאי", "כן טובים", "לא טובים", "למה לא תעשה מנוי מחר בשש בבוקר.."

מה שש בבוקר מה? כוסואמו המדינה הזאת, בא בנאדם, רוצה לעבוד. שואל שאלה וכולם מתחילים להתווכח ולהטיף לו מוסר במקום לענות.

כן כדאי, לא כדאי, כן טובים, לא טובים.. בא בן אדם, שואל אם מישהו יוכל לעזור לו וכולם מתחילים להתנצח.

יודעים, תעזרו. לא יודעים, תנו לאחרים לענות

• תוכן חדש...