Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האוטו שלי: 323F +תמונות כמובן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי אותה לפני כחודש ...הייתה ממש אבל ממש מוזנחת אבל עם קצת עבודה...

יש עוד פה ושם מה לעשות...

323F-06.jpg

323F-05.jpg

323F-04.jpg

323F-03.jpg

323F-02.jpg

323F-01.jpg

פורסם

פשוט מדהימה! אין מילים אחרות בפי. ביחוד ה"קונדום" שאתה הולך לשים והאולטרה.

זו אחת ה-323 הכי יפות שראיתי בחיים. :lol:

Піскун Святослав Михайлович

פורסם

גם לי היתה כזו...

מכרתי אותה בכאב לב... אני יודע שעוד 20 שנה אני ירכוש אחת כזו כרכב אספנות... (אם ישארו)

בכל אופן, לתקן את פלסטיק על ההנד-ברייקס (נקרא לו "המרוטש" ,OK?)

ככל הנראה היה לבעלים הקודם כלב שהוא היה לוקח אותו באוטו...

לתקן את זה אפשר ע"י שיוף, וצביעה מחדש (צבע יסוד + צבע מיוחד לפלסטיק)...

או לצפות בסקאי/לבד (לבד = בד נעים כזה, ולא לבד = בודד :lol: )...

אני הייתי הולך על לבד. נעים, יפה, ולא מסובך לביצוע...

לגבי המרימי חלונות, גם לי היתה את הבעיה...

אלא שאצלי כל המיבנה של הידית קרס פנימה (איפה שמניחים את היד, מישהו שבר שם את הכל עם המרפק, ה"סקיי" לא נקרע)

תיקנתי את זה ע"י פרוק הדופן החזרה של ה"קרטון" לצורה המקורי, חיזקתי עם דבק "ציאנואקרילט" (דבק 3 שניות), אחרי כמה דקות שהדבק התקשה לגמרי שייפתי את האזור ומרחתי פוליאסטר והנחתי עליו סיבי זכוכית, עוד שיכבה של פוליאסטר ושוב סיבי זכוכית... אני עשיתי 3 שכבבות למרות ששתים יספיקו, בשיכבה השניה תישתדל לספוג את שאריות הפוליאסטר, ורק אם צריך עוד תוסיף. הפוליאסטר לבד אינו מחזק, ולכן הוא כל טיפה שאינה ספוגה בסיבי הזכוכית מבוזבזת...

תיזהר עם החומרים האילו! אני לא צוחק!!! תעבוד עם ככפות גומי, אחרת כל הידיים שלך יתמלאו סיבי זכוכית ולא יפסיקו לגרד לך!!!, פוליאסטר יכול להתלקח אם לא נוהגים בו לפי ההוראות !!! כמו שאומרים בצבא, הוראות אילו ניכתבו בדם, פעל לפיהן!!!

פוליאסטר ויריעת סיבי זכוכית ניתן לקנות ב ACE הום-סנטר וכו'...

כנו כן חבילה של כפפות חד פעמיות (כמו של רופאים)...

תנסה לעבוד איתן טיפה לראות איך הם מגיבים, ואיך זה לעבוד איתם לפני שאתה מיתלבש על האוטו...

אני בניתי מסיבי זכוכית פאנל לרמקולים וציפיתי אותו בלבד... הפנל היה נראה בדיוק כמו המקורי של הרכב (עם השקעים והגבעות), וכל מי שראה אותו היה בטוח שזה הפנל המקורי, עד שפותחים את הבאגז' :shock: ...

בכל אופן, תתחדש, תיזהר בסיבובים, האוטו יציב כמו חולה נפש שברח מבית משוגעים...

תעשה כיוון "פרונט" ם מאחורה, זה משפר את היציבות במיקצת...

אם אתה רוצה פרוט יותר לגבי בניה, או כל יעוץ אחר לגבי הרכב, פנה אלי בפרטי...

בהצלחה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לאיזה מקור כוח חיברת את הפולרסנט המוסב לאורלטרה ?

וגם אני אשאל.... למה למה למה למה אוטומט ?!?!?!?!

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

בקשר ל"קונדומים", עדיף שתחליף למנורות צבעוניות ולא להלביש סוג של גומי עליהם כי זה יכול לגרום לגומי להישרף ולעשות הרבה בעיות. כמו כן תבדוק טוב טוב שהמנורות שאתה קונה הם בדיוק באותה עוצמה של המנורות הקיימות מכיוון שנורות חזקות יותר מפיצות יותר אור אבל גם יותר חום וזה יכול גם לגרום לשריפה של דברים חשובים. אני ממליץ לך להתייעץ עם הבחור עם הקורולה שעשה פרויקט ממש יפה (תעשה חיפוש קצר ותמצא את הת'רד שבו הוא הסביר איך הוא עשה את זה) ...

אני ממליץ לך לפרק את הפנס המלוכלך ולנקות אותו, תתיעץ עם איציק מהפורום, פעם ראיתי אותו במפגש (בתנאי שדה) מנקה פנס מתונף של וולקן והופך אותו לכמעט כמו חדש ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...