Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5620 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

אני כבר שבועיים נמצא בבלבלות רציניות בנוגע לרכישת רכב.

מהתחלה הייתי מעוניין בAUDI A1 וגם עשיתי עליה נסיעת מבחן והרכב פשוט פצצה בכל מה שנוגע לנסיעה ולאחיזה על הכביש.

גם החסיכת דלק שלו משמעותית 19קילומטר לליטר לעומת 11קילומטר לליטר במזדה 3.

הקטע הוא שבתקציב שלי אני יוכל לקנות את הAUDI A1 הכי בסיסית ללא גג נפתח, מסך, מחשב דרך, שליטה מההגה על המערכת ועוד כל מיני שטויות.

לעומת זאת במאזדה 3 - 5 דלתות spirit הדגם הכי מתקדם עם המנוע 2000 למרות שאין מה להשוות למנוע של הAUDI A1.

הרכב בא עם כל התוספות והשטויות ואתם יודעים למה אני מתכוון.

אני חייב את דעתכם, בבקשה.

מצד אחד, שורה תחתונה, זהו רכב שאני צריך להנות מהנהיגה ושהוא צריך לסוע הכי טוב שאפשר שכמובן האודי A1.

מצד שני כל האבזורים והשטויות שנותנים לך הנאה, במאזדה יש בשפע לעומת האודי שאני לא מקבל כלום כי אין לי עוד סכום של 20K לשים על חבילת הSTYLE.

עזרה? ? ?

פורסם

אתה משווה פה בין שתי מכניות שונות לחלוטין. מצד אחד אתה רוצה סופר מיני שאם אתה הולך להוריד ממנה את כל האבזור אז מה הטעם לקנות אותה? הרי כל היופי בלקנות "רכב יוקרה" זה ליהנות ממה שהוא מציע לך אבל אולי אתה מחפש פוזה לדעתי בכל אופן זאת טעות. בקשר למאזדה אני חושב שזאת מכונית בינונית ומשעממת שאומנם תיתן לך אמינות אבל חוצמזה כלום ושום דבר למה ללכת על בינונית מצד אחד וסופר מיני ערומה מצד שני? לדעתי בכל אחת מהבחירות שלך יש התפשרות כלשהי אבל שוב זאת דעתי האישית. אולי תפרט קצת מה התקציב שלך? מה אתה מחפש לקבל מהאוטו?

פורסם

שים לב שהמושב האחורי בA1 הוא תיאורטי בלבד.

ושים לב גם כן שאם אתה מחפש תמורה למחיר, סוכנות אודי היא לא המקום הנכון להיות בו.

פורסם

שום פוזה ושום בטיח, בתקציב 140-150K שברשותי הAUDI A1 זאת אחת המכוניות המהנות לנסיעה עם ביצועים מדהימים ואחיזת כביש מצויינת.

המנוע שהיא באה איתו אין בכלל מה להשוות למנועים אחרים בתקציב הזה.

זהו מנוע 1400טורבו DSG 7 הילוכים מצמד כפול.

אני לא מוריד את כל התוספות מהAUDI A1, זה בכלל לא נכון, אני פשוט לא קונה את גרסת הSTYLE השניה.

מי שקונה לדוגמה מאזדה 3 קומפורט ולא ספיריט זה אומר שהוא מוריד בעצמו את כל התוספות?!...

במאזדה 3 ספיריט מנוע 2000 5 דלתות זאת אכן מכונית משעממת ורגילה אבל יש לה שוק וקודם כל החשיבה שלי היא כלכלית.

אני יכול לקנות את המאזדה בגרסא הטובה עם כל התוספות.

לגבי המושבים האחוריים זה לא נכון. אני נהגתי על הAUDI A1 וישבתי בה מאחורה, ישנם 2 מקומות מאחורה (סהכ 4 מקומות ברכב) ויש מרחק בין 2 האנשים שישבו מאחורה פשוט המקום לרגליים קצת מוגבל והיא אפשר להמתח וכל מיני שטויות, פשוט לשבת.

יחסית העומק של המושבים גדול מאחורה.

בכל מקרה מה תמליצו לי בתקציב הזה אם לא את 2 האפשרויות האלה? מהסיאט איביזה/לאון ירדתי.

פורסם

אתה סותר את עצמך ידידי אתה אומר שהחישובים שלך כלכליים אבל אתה חושב לקנות מכונית שאמינות זה ממש לא הצד החזק שלה ושלא נדבר על מחירי הטיפולים/חלפים וכו. אין מה להתווכח על חווית נהיגה שאני בטוח שהיא מעולה במכונית הנ"ל אבל השאלה היא האם זה השיקול העיקרי שלך? אני לא אומר שאוודי היא לא בחירה טובה אני אומר שאוודי היא בחירה לא טובה בשבילך במידה ואתה מחפש חיסכון כלכלי כזה או אחר.מה שאמרתי לך בקשר למאזדה אני אומר מנסיון אם אתה מחפש מכונית שתיתן לך איזשהו אספקט ספורטיבי/יוקרתי/פוזה מאזדה זה ממש לא הכיוון אבל בקשר לזה אנחנו מסכימים.

אם תפרט מה התקציב שלך ומ האתה מחפש זה יהיה יותר קל.

פורסם

ציינתי כבר את התקציב.

130-150K.

שלא יהיה אוטו משפחתי, אני בן 18 ולא צריך מקום לעגלת תינוק ושטויות.

שיהיה אוטו ספורטיבי סהכ.

אם זה מאזדה 3 או איביזה אני מעדיף מאזדה 3.

מעניין אותי לשמוע על איזה רכב תמליצו.

AUDI A3 יד שניה שנת 2008-2009 זאת בחירה טובה?

פורסם

אני חסיד אמיתי של פולקסווגן אז אישית בתקציב הזה הייתי הולך על גולף 1400 זה רכב שייתן לך תמורה גם מבחינת ספורטיביות חווית נהיגה וגם מבחינת חסכון בדלק

או לאון :-o.

פורסם

סיאט לאון אני לא לוקח. מעדיף כבר מאזדה SPIRIT 2.0 .

5 דלתות.

לגבי הגולף 1400 בדקתי עכשיו, עם המחיר 140K נכון?

ותאוצה 9.5 ל100?

זאת אפשרות, אני נראלי יבדוק באולם תצוגה.

למרות שאני באמת לא מבין מה אתה מתנגדים כל כך לAUDI A1, הגולף שהצעת ממש דומה לה מבחינת מנוע וזה.

אלא אם כן יש משו שאני מפספס ואשמח שתסביר לי חוץ מזה שאתה חסיד VW, תודה.

פורסם

ההבדל הוא שבמחיר שאתה מחפש אתה יכול לקנות את הדגם המאובזר של הגולף לעומת האוודי והגולף זאת לא מכונית סופר מיני של ילדות מתולתלות שאין להן מה לעשות בכסף של אבאלה. יש לה 120 סוסים אם אני זוכר נכון והם עושים תעבודה יפה מאוד עזוב אם זה מעניין אותך באמת תתחיל לחפור על האוטו הזה באינטרנט ותעשה עליו נסיעה זה ייתן לך מדד הכי טוב. בהצלחה

פורסם

מה הבעיה באיביזה FR? גם יותר חזקה מהA1, גם יותר מהירה ממנה, יותר מאובזרת ממנה(בקרת אקלים, מחשב דרך, פנסי ערפל קדמיים ועוד), בעלת 5 מקומות ישיבה לעומת ה4 של הA1...

פורסם
ההבדל הוא שבמחיר שאתה מחפש אתה יכול לקנות את הדגם המאובזר של הגולף לעומת האוודי והגולף זאת לא מכונית סופר מיני של ילדות מתולתלות שאין להן מה לעשות בכסף של אבאלה. יש לה 120 סוסים אם אני זוכר נכון והם עושים תעבודה יפה מאוד עזוב אם זה מעניין אותך באמת תתחיל לחפור על האוטו הזה באינטרנט ותעשה עליו נסיעה זה ייתן לך מדד הכי טוב. בהצלחה

חחח עפת קצת נראלי...

בכל מקרה, הגולף 122 כוחות סוס 1400נפח מנוע במחיר של 140K יותר מאובזרת מהאודי A1?

תודה.

ולא רוצה סיאט להוא ששאל למה לא סיאט FR. חוצמזה היא גם נראלי יקרה מידי.

פורסם

אם החישוב שלך גם כלכלי, תוסיף טיפולים יקרים משמעותית באווד, ירידת ערך וכו.

אתה יכול להתפשר על רכב אחר מקונצרן ואג ולהנות מTSI עם DSG.

לא חייב להיות נעול לכאן או לכאן

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

אם תשקול גם את האפשרות לרכוש רכב משומש ולא רק חדש מהחברה, תוכל לרכוש מכוניות הרבה יותר מעניינות, לדוגמא: golf GTI משנתונים 07\08

פורסם

מבין הA1 והמאזדה, הייתי לוקח את המאזדה. הA1 נחשבת בינונית מאוד מכל הבחינות, הנקודה החזקה היחידה אצלה היא תא הנוסעים. בנוסף, היא מכוערת. המאזדה היא מכונית טובה בפני עצמה, אבל הייתי מעדיף מנוע טורבו על השני ליטר שלה והגיר האוטומטי לא מתקרב לרמה של DSG, וכמובן שיש מיליון על הכביש.

תסתכל גם על הסיטרואן DS3. תתעלם לרגע מהעובדה שזו סיטרואן ולך לראות אותה - קיבלה ביקורות מעולות ונראית סוף הדרך.

הכי טוב במחירים האלו זה יד שניה, אתה יכול לקנות גולף (דור 6, צורה חדשה) TSI 160 כ"ס כמעט חדשה במחיר הזה. אופציה עדיפה בשבילך, לדעתי, היא שירוקו, שוב 1.4 160 כ"ס יד שניה במחירים שאתה מדבר עליהם. תתן לך הרבה יותר מהאודי והמאזדה.

יש גם אפשרות של A3 משומשת כפי שציינת, אבל אם אתה מחפש את הפוזה, השירוקו תפורה עליך.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
אם החישוב שלך גם כלכלי, תוסיף טיפולים יקרים משמעותית באווד, ירידת ערך וכו.

אתה יכול להתפשר על רכב אחר מקונצרן ואג ולהנות מTSI עם DSG.

לא חייב להיות נעול לכאן או לכאן

מזה רכב אחר מקונצרן ואג ולהנות מTSI עם DSG?

זה הגולף 1400נפח מנוע, 122כוחות סוס? במחיר של 140K?

זה דוגמה לרכב שאתה מתכוון וממליץ?

• תוכן חדש...