Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שקונים רכב צריך גם לנקות ולשמור וכן שמח ועצבני נסעתי לאייס (ACE) לקנות וואקס ובאוטודיפו סבא קנה פוליש.

החומרים:

1.טרטל וואקס משחה באריזה הירוקה פלוס מתנה ספוג צהוב (הספוג לא יעיל בכלל) מחיר:23 ש"ח ברשת אייס קנה ובנה

2.פוליש GS27 טיטניום נוזלי (נוזל סמיך) פלוס מתנה מסיר שריטות של GS (במסיר שריטות לא השתמשתי) מחיר: 78 ש"ח ברשת אוטודיפו

3. 2 חבילות צמר גפן מהסופר הקרוב מחיר:לא ידוע (אמא קונה)

4.מטליות יבשות מבד (כמו של סנו האלה שמנגבים במטבח ואחריי זה זורקים לפח אבל שיהיה מבד!! ולא הנייר ) מחיר: לא ידוע נקנה בגליל תעשייתי מעסק משפחתי

לאחר שטיפה חפיפיניקית (למרות שלא היה צורך) האוטו קיבל שעה וחצי להתייבש (יש להקפיד על הייבוש מה שאני לא עשיתי לצערי הרב) והעבודה התחילה. סבא מרח את הוואקס עם הצמר גפן על כל הרכב כולל הפנסים טמבונים ידיות בדלתות גומיות וכל מה שיש, לאחר 5 עד 10 דקות התחלתי לנגב את הוואקס. יש להקפיד שבפס גומי שעל הדלתות ובחיבורים שונים לא יהיה מים אחרת יש בלגן ולוקח יותר זמן, לאחר ניגוב ראשון יש לנגב שוב כדי להבטיח ניגוב מלא של כל הרכב. הוואס אינו יורד מהגומיות עם הצמר גפן (לא להבהל) אלא רק ע"י ניגוב קל עם מים. לאחר הניגוב השלישי רצוי לבדוק אם יש כתמים ואם כן לנגב אותם שוב. לאחר מכן לוקחים את הפוליש ומורחים על האוטו עם צמר גפן, לאחר המריחה מנגבים אותו עם המטליות היבשות וכמו בוואקס יש לנגב פעמיים ופעם נוספת לעבור על כתמים שפוספסו.

תוצאות: שריטות נשארו (לכל מי שחשב שהן ירדו) אך טושטשו, הוואקס עשה את העבודה והבריק את הרכב כמו שצריך, הפוליש שנמרח אחרי הוואקס נתן את הטאץ' הסופי של הברקה (האוטו כמו מראה) והפח חלק יותר לאחר הציפוי טיטניום.

אחרי מריחת הוואקס יש לחכות כ 5 עד 10 דקות בערך כדי לנגב, ואחריי הפוליש יש לחכות כ 3 עד 6 דקות כדי לנגב. כמו כן רצוי לנגב כמה שיותר כדי לקבל תוצאות יפות יותר. זמן העבודה לקח כשעתיים כאשר 2 אנשים עובדים על האוטו, רצוי לעשות את העבודה ביום נעים ולעבוד בצל.

לסיכום, נהנתי ביותר להשקיע בטרנטה למרות שסבא עיצבן אותי בסוף כי הוא החליט להוריד איזה ליכלוך עם מים חמים מה שעשה בלגן עם הפוליש בסוף ונאלצתי לחזור על הניגוב עוד כמה פעמים כי זה יצר כתמים לבנים עם המים.

tAoS FoReVeR

פורסם

אתה לא רציני... אני עושה את זה אחת לחודשיים ,לי וללירן (לא מהפורום) יש מומחיות בדבר :))) אחלה עבודה , האוטו יוצא פצצתי :) G27 הזה פצצה של דבר שווה את המחיר שלו

פורסם
האוטו יוצא פצצתי :) G27 הזה פצצה של דבר שווה את המחיר שלו

אני אציין שאני לא יודע מה המחיר המדוייק של GS כי אני קניתי אותו במצבע יחד עםה מסיר שריטות

המסיר שריטות לבד עולה 74 שקל

משמע שילמתי 4 שקל על הפוליש אבל בטח הוא יעלה איזה 30 שקל לבד ושוב זה אוטודיפו גנבים ובטח יש ביותר זול

tAoS FoReVeR

פורסם

חחחח אין לך מושג כמה אתה טועה

בתור התחלה

הפוליש לבד - 74 שקל

המסיר שריטות לבד - 74 שקל

שניהם "במבצע" - 74 שקל

מסיר שריטות + שמפו GS - 74

שמפו + פוליש - 74 שקל

קיצר... :)

פורסם

נגיד ככה שיעלה גם 100 שקל

אבל לא שילמתי לאיזה פלוץ ליד הבית 500 שקל בשביל שיעשה לי את האוטו בחומרים זולים יותר

וגם נהנתי מהעניין (אין כמו לטפל בטרנטה שלך לבד)

tAoS FoReVeR

פורסם

רגע, קודם עשית וקס ורק אז פוליש?

איזה צבע האוטו, מטאלי או רגיל?

ניסית להשתמש בנוזל בלמים? :lol:

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אתה לא רציני... אני עושה את זה אחת לחודשיים ,לי וללירן (לא מהפורום) יש מומחיות בדבר :))) אחלה עבודה , האוטו יוצא פצצתי :) G27 הזה פצצה של דבר שווה את המחיר שלו

אתם משפשפים אחד לשני או כל אחד לעצמו :?::mm_wink: :mm_tongu:

איציק :D

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק לדעתי הם עשו את זה אחד לשני אחרת הוא לא היה מציין את החבר שלו :twisted:

סתם לידע כמה זמן באמת רצוי לחכות עד לניגוב הפוליש? כי הוא לא מתייבש, לפחות אצלי הוא לא התייבש

tAoS FoReVeR

• תוכן חדש...