Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת גלגל בקסרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב אנשים, אני יודע שהשאלה שלי מאוד בסיסית אבל לא היה לי רכב עם גלגל רזרבי מתחת לאוטו.

יש לי סיטרואן קסרה 1.6 אוטומט, מאחורה יש לי בורג שאני אמור לפתוח כדי לקבל גישה לגלגל רזרבי(ככה כתוב בחוברת), בנוסף יש לי בתא מיטען מגבה ומפתח שפותח את הברגים של הגלגלים כשבקצה שלו יש חלק כמו מברג שאיתו אני אמור לפתוח את הבורג..

השאלה מה קורה אחרי זה? הגלגל נופל מהמתקן שלו? אני צריך לשכב מתחת לאוטו ולמשוך את המתקן?וכשאני מסיים אני צריך חזרה לחזק תמתקן עם הבורג?

תודה רבה ויום טוב.

פורסם

אז ככה ,

לפי מה שאני זוכר אתה משחרר את הבורג והמתקן שמחזיק את הגלגל משתחרר ( יש לו ציר אחד קבוע על האוטו) הוא יורד באלכסון וכשהוא משתחרר אתה שולף את הגלגל החוצה , להחזיר זה בדיוק הפוך .

אין סיבה להסתבך עם זה .

בהצלחה .

פורסם

אל תדאג, כלום לא יפול.

לפי מה שזכור לי מה-ZX אז אחרי שחרור הבורג בתא המטען, תראה שיש לשונית מתכת קפיצית שמחזיקה את מסגרת הברזל שעליה הגלגל (אותו אלכסון שקודמי כתב). נגיעה קלה משחררת אותו.

אם יש מקום בתא המטען - אז נוח יותר לשים שם את הגלגל התקול עד התיקון ואז להחזירו למקום בסדר הפוך.

בהזדמנות זו - כדאי להצטייד במפתח צלב חזק וזול שנוח ומהיר יותר לעבוד איתו.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני חושב שבכל זאת, כדאי לך להיזהר כשאתה מזיז את הלשונית הזאת ואז הגלגל יורד.

אני חושב שהוא לא ממש יורד אלא פשוט נופל למטה בגלל המשקל שלו, עדיף שזה לא יפגע בך מניסיון עם גלגל רזרבי בטרנספורטר ששם הרעיון הוא דומה.

קובי

פורסם

אחרי שאתה משחרר קצת את הבורג מתא המטען עלייך להתכופף מתחת לאוטו להרים מעט את המגש מעל הוו ששחררת ולהוריד את המתקן למטה בזהירות

כך גם כשתרצה להחזיר את הגלגל

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

אני מציע לך שכאשר אתה רוצה להחליף גלגל, קודם תוריד את הגלגל הרזרבי.

תשתמש בג'ק שלך על מנת שהוא יחזיק את הגלגל הרזרבי, תשחרר את הברגים ואז תוריד את הג'ק לאט לאט ביחד עם הגלגל.

קובי

• תוכן חדש...