Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דעתכם על הסיאט איביזה 1.6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים מצאתי ברשת באוטו דיל רכב מסוג סיאט איביזה מודל 2011 עם 0 ק"מ ללא יד קודמת !!! מנוע 1.6, 105 כ"ס גיר רגיל, 5 דלתות, הרכב מגיע עם סאן רוף וגלגלי מגנזיום. אפשר להוציא מהם את הרכב במחיר של 94,000 אלף ש"ח.

להלן המפרט על הרכב http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98/780/%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94/1.6-Sport

מה דעתכם על המחיר?

מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות, סחירות עתידית וכו'?

פורסם

אני משוכנע כמעט במאה אחוז שסיאט הציעו עכשיו את הרכב הזה ב90 אלף דנדש! תבדוק לפני שאתה קונה מאוטו דיל...

לגביי סחירות? בגלל שהרכב הנ"ל נמצר והוצף בשוק אז אני משער שתהיה תחרות רבה עוד שנתיים שלוש במכירה וכמו כל רכב חדש הוא יאבד עשרות אחוזים ממחירו. פרט לכך אני חושב שהרכב יפהיפה, נוסע טוב מאוד, מגיע עם איבזור מקסימלי, צעיר ונמרץ.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם
אני משוכנע כמעט במאה אחוז שסיאט הציעו עכשיו את הרכב הזה ב90 אלף דנדש! תבדוק לפני שאתה קונה מאוטו דיל...

לגביי סחירות? בגלל שהרכב הנ"ל נמצר והוצף בשוק אז אני משער שתהיה תחרות רבה עוד שנתיים שלוש במכירה וכמו כל רכב חדש הוא יאבד עשרות אחוזים ממחירו. פרט לכך אני חושב שהרכב יפהיפה, נוסע טוב מאוד, מגיע עם איבזור מקסימלי, צעיר ונמרץ.

הרכב שצ'מפיון הציעו ב-90 אלף הוא הדגם עם השלוש דלתות!! פה מדובר ב-5 דלתות.

פורסם

אכן הרכב שהוצע ב 90 אלף היה עם 3 דלתות, תבדוק כמה עולה לקנות רכב חדש כזה דרך החברה כי יש לי הרגשה שזה בעצם אותו מחיר.

אני אישית הייתי מרגיש יותר נוח לקנות רכב חדש מהחברה ולא דרך הטרייד אין של היבואן, כי לפעמים יש סיבות שהרכב מגיע לשם ובסוף יש איזה שטיק קטן שזה כבר יד 00 ולא ללא ידיים.

בעניין הסחירות העתידית, סביר להניח שלרכב הזה לא תהיה סחירות מוצלחת ביותר עקב כך שהמנועים החדשים נכנסים השנה וגם בגלל שנמכרו המון רכבים במבצע אז סביר להניח שגם לא תמכור במחיר מחירון.

אבל.. אי אפשר לדעת מה יהיה בעוד כמה שנים אולי המנועים החדשים לא יוכיחו את עצמם ואז יהיה ביקוש למנוע הישן (מה שלא סביר שיקרה כי המנועים החדשים בשימוש כבר המון זמן גם פה וגם בחו"ל במגוון רכבים) מה שבטוח שאם אתה רוצה למכור את הרכב בשנתיים הקרובות אז תצפה לבעייה בעניין הזה.

סה"כ האוטו טוב, דובר עליו המוןןן פה אז תעשה חיפוש.

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

יש דגמים (כמו הדגם הזה) שקניה באוטודיל שקולה לקניה מחברה.

לפעמים (למשל דגם מסויים של אלפא מיטו) מיובא ע"י סמל"ת (היבואן של אלפא) ונמכר בלעדית ע"י אוטודיל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בתור חובב רכבים אני נכנס מדי פעם לאתר של אוטו דיל, לפני המבצע של סיאט איביזה 1.6 ב 90K היה באוטודיל המון איביזות SC ידניות במבחר צבעים, יד 0 , ק"מ 0 ושנת 2011, בזמן המבצע שמתי לב שמכוניות אלו נעלמו מהאתר וגם כיום אין באתר סיאט איביזה SC 3 דלתות חדשות.

לפי דעתי יש הגיון בזה שיכול להיות שאלו שהזמינו מהמבצע כביכול קיבלו את הרכבים שסיאט פירסמו גם במקביל דרך אוטו דיל וכל זאת מפני שתכף נכנס לו מנוע ה TSI. צריך לחסל מלאי שנשאר ולכן אני אומר שאין מה לדאוג בקניית רכב חדש מאוטו דיל כי כנראה שהוא באמת יד 0 ובלי קילומטרים אך אני הייתי ממליץ לך לחכות למנוע ה TSI כי המחיר של ה 1.6 הולך לצנוח עם כניסת ה TSI ובטח שזה באותו השנתון.

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

פורסם
היי חברים מצאתי ברשת באוטו דיל רכב מסוג סיאט איביזה מודל 2011 עם 0 ק"מ ללא יד קודמת !!! מנוע 1.6, 105 כ"ס גיר רגיל, 5 דלתות, הרכב מגיע עם סאן רוף וגלגלי מגנזיום. אפשר להוציא מהם את הרכב במחיר של 94,000 אלף ש"ח.

להלן המפרט על הרכב http://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%97%D7%93%D7%A9/%D7%A1%D7%99%D7%90%D7%98/780/%D7%90%D7%99%D7%91%D7%99%D7%96%D7%94/1.6-Sport

מה דעתכם על המחיר?

מה דעתכם על הרכב מבחינת אמינות, סחירות עתידית וכו'?

האיביזה מגיעה עם 4 כריות אויר לפי מיטב ידיעתי

"אין ייאוש בעולם כלל" :lol:

פעם הונדה - היום סיאט.

• תוכן חדש...