Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5599 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

אני כרגע עם פירלי P ZERO ROSSO שבנהיגת קצה קצת מזייפים.

חשבתי להחליף, יש למישהו המלצה על צמיג ספורטיבי?

(מנסיון בבקשה)

תודה

פורסם

איזה דגם של P זירו יש לך?

רוב הסדרה הזו נמצאת בטופ של צמיגי הכביש הספורטיביים. בשביל לעלות ברמות האחיזה תצטרך לעבור לצמיג סמי סליקס עם מקדם שחיקה נמוך בהרבה (מה שיגרור אורך חיים קצר מאוד של כ-10K ק"מ).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אלעד - מה שאתה אומר כנראה לא מדויק אם מתתבססים על נתונים של Tirerack. סדרת PZERO של פירלי מכילה לא מעט דגמים שעפ"י המקור הנ"ל הם לא מבריקים יחסית לקטגוריה. PZERO "רגיל" (לא רוסו, נרו וכו') מדורג גבוה מאד אבל לדעתי קשה להשיג אותו בארץ. רוסו ונרו מקבלים ציונים בינוניים. לינק לסקר: http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

באופן כללי - צריך מאד להזהר ברכישת צמיגים ספורטיביים כי ללא מעט יצרנים יש צמיגים עם שמות דומים אבל עם מאפיינים שונים בהחלט, וכנראה זה לא סתם.

לפותח השרשור - אם תגדיר מה הכוונה ב- "קצת מזייפים" יוכלו לעזור לך יותר בבחירה של צמיג. אם אתה צריך הרבה יותר אחיזה אתה צריך לפנות לכיוון שאלעד הציע ולפנות לצמיגים עם מקדם שחיקה נמוך מאד. אם מה שמפריע לך זה לאו דווקא האחיזה של הצמיג אלא ההתנהגות שלו יש זמין בארץ מישלן פיילוט ספורט שמגיעים כ- OEM עם הרבה רכבים יוקרתיים. בנוסף אני יכול להגיד על Continental ContractSport 3 (יש גם 2 ו- 1) שלמרות שהאחיזה האבסולוטית והדיוק של הצמיג לא גבוהות במיוחד הוא יותר מכיפי לנהיגה, מתאים לנהיגה ספורטיבית ונותן פידבק מצוין לנהג.

בכל אופן - אחרי שהחלטת איזה דגם אתה רוצה... בהצלחה למצוא אותו :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

מה עם מישלן מסדרת פיילוט ספורט?....

אני עם דאנלופ דירזה Z1 (לא מייבאים אותם :cry:) והם לדעתי טובים מאוד.

אבל אולי אתה רוצה משהו עוד יותר משובח/קיצוני.....

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

לי על האחות הבוגרת של הבוקסטר היו את ה-Pilot Sport 2 והייתי מרוצה מאוד (ממש לפני שקניתי את המכונית , הייתה לי מכונית אחרת עם ה-Pzero Nero) .

היום אגב אני עם R1R (שוב על מכונית אחרת) , ונכון לכרגע זה הצמיג המועדף עליי מכל הצמיגים שהתנסתי איתם (עולה פחות ממחצית המחיר של ה-PS2 , ואפילו יותר זול מה-Pzero , ונותן ביצועים עדיפים , אולי ה-PS2 היו מעט עדיפים על רטוב מניסיוני האישי אבל מדובר במכוניות שונות ובכיול מאוד שונה של שתי המכוניות) .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
מה עם מישלן מסדרת פיילוט ספורט?....

אני עם דאנלופ דירזה Z1 (לא מייבאים אותם :cry:) והם לדעתי טובים מאוד.

אבל אולי אתה רוצה משהו עוד יותר משובח/קיצוני.....

גנאדי? לא ידעתי שאתה פה.

פורסם
אלעד - מה שאתה אומר כנראה לא מדויק אם מתתבססים על נתונים של Tirerack. סדרת PZERO של פירלי מכילה לא מעט דגמים שעפ"י המקור הנ"ל הם לא מבריקים יחסית לקטגוריה. PZERO "רגיל" (לא רוסו, נרו וכו') מדורג גבוה מאד אבל לדעתי קשה להשיג אותו בארץ. רוסו ונרו מקבלים ציונים בינוניים. לינק לסקר: http://www.tirerack.com/tires/surveyresults/surveydisplay.jsp?type=MP

באופן כללי - צריך מאד להזהר ברכישת צמיגים ספורטיביים כי ללא מעט יצרנים יש צמיגים עם שמות דומים אבל עם מאפיינים שונים בהחלט, וכנראה זה לא סתם.

לפותח השרשור - אם תגדיר מה הכוונה ב- "קצת מזייפים" יוכלו לעזור לך יותר בבחירה של צמיג. אם אתה צריך הרבה יותר אחיזה אתה צריך לפנות לכיוון שאלעד הציע ולפנות לצמיגים עם מקדם שחיקה נמוך מאד. אם מה שמפריע לך זה לאו דווקא האחיזה של הצמיג אלא ההתנהגות שלו יש זמין בארץ מישלן פיילוט ספורט שמגיעים כ- OEM עם הרבה רכבים יוקרתיים. בנוסף אני יכול להגיד על Continental ContractSport 3 (יש גם 2 ו- 1) שלמרות שהאחיזה האבסולוטית והדיוק של הצמיג לא גבוהות במיוחד הוא יותר מכיפי לנהיגה, מתאים לנהיגה ספורטיבית ונותן פידבק מצוין לנהג.

בכל אופן - אחרי שהחלטת איזה דגם אתה רוצה... בהצלחה למצוא אותו :)

2 דברים מפריעים לי, האחיזה ביציאה מסיבוב והפידק שלו לא טוב בכלל.

הייתי רוצה משהו שגם יחזיק מעמד יותר מ10K אבל אם אין אז אין לי בעיה ללכת על צמיג כזה.

פורסם

יניב , אני ממשיך להמליץ על ה-R1R (למרות שלפידבק אל תצפה ממנו) , אורך החיים שלו נמוך אבל במחיר שלו זה כדאי .

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

פורסם
גנאדי? לא ידעתי שאתה פה.

גם פה :wink:

אבל נראה לי שזה שירת הרבור שלי - לא משנה כמה מידע תורמים ועוזרים - אם אני שם יותר מ 3 נקודות בסוף משפט זה הזהרה->פסילה->אתה בחוץ.

ואין הנחות לדיסלקטיים...

איזה יניב?

BZXY6R?

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
גם פה :wink:

אבל נראה לי שזה שירת הרבור שלי - לא משנה כמה מידע תורמים ועוזרים - אם אני שם יותר מ 3 נקודות בסוף משפט זה הזהרה->פסילה->אתה בחוץ.

ואין הנחות לדיסלקטיים...

איזה יניב?

BZXY6R?

כן ZX6R.

פורסם

מאד אשמח אם תעלה עליהם סקירה בהזדמנות, ייתכן שזה הסט הבא-הבא שאקנה (הקרוב הולך להיות R888).

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם
מאד אשמח אם תעלה עליהם סקירה בהזדמנות, ייתכן שזה הסט הבא-הבא שאקנה (הקרוב הולך להיות R888).

ניתן להם את ה 100 מייל המומלצים ואז ניקח אותם למסלול. 8)

אדווח שיהיה רלוונטי.

• תוכן חדש...