Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שנת 94 ידני הזרקה. כל הזמן מרגע הנעת הרכב נישמע מעין פססססססססססס כמו בריחת אויר מאיזור תריסי המיזוג בתוך הרכב. לרכב אין מזגן (יש מדחס אבל לא עובד) איוורור עובד אם מפעילים. שלא מופעל כלום שקשור למיזוג/איוורור נישמע הרעש שעליו אני מדבר עד שמכבים את האוטו. הייתי מעוניין לקבל הכוונה ממה זה יכול לנבוע ואיך אני יכול לטפל בבעיה?

תודה. :)

:)
פורסם

טופאק, זה כולה דייהו רייסר לא איזו VAG'ית... כבלים ומוטות, כמו אצל אימא שלה האופל קדט.

כנראה ששסתום הלחץ של המיזוג עדיין פורק מאיזו שהיא סיבה. אני מכיר את הרעש היטב - אצלי בדייהו הוא קיים כשמכבים מיזוג, אבל לכמה שניות בלבד ולא כרעש קבוע.

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
טופאק, זה כולה דייהו רייסר לא איזו VAG'ית... כבלים ומוטות, כמו אצל אימא שלה האופל קדט.

כנראה ששסתום הלחץ של המיזוג עדיין פורק מאיזו שהיא סיבה. אני מכיר את הרעש היטב - אצלי בדייהו הוא קיים כשמכבים מיזוג, אבל לכמה שניות בלבד ולא כרעש קבוע.

נתקו

וכיצד אני מטפל בזה? היכן נימצא שסתום זה?

פורסם

סיפור מהרקטום.

נמצא על יחידת המאייד שנמצאת מאחורי המפוח שנמצא מאחורי הקונסולה המרכזית שכדי לפרק אותה צריך לפרק את הפאנל בין הכיסאות כולל פאנל ידית ההילוכים.

הייתי צריך להגיע למפוח הארור (בגלל סיבה אחרת הקשורה ברדיאטור החימום), האמן לי, לא פיקניק. חצי יום פירוק, חצי יום הרכבה.

צריך להתייעץ עם איש מזגנים-יתכן שניתוק צינור אינלט מהמדחס יתן את אותה תוצאה בלי לפרק חצי אוטו. אם המזגן בכל מקרה לא עובד, ואין גז-שווה לנסות.

וכל זה בהסתייגות שאיני מבין בכלל איך השסתום דנן בכלל מקבל לחץ כשהמדחס תקול.

נתקו

עריכה: אגב - נסה "להפעיל מיזוג" בלי להפעיל מפוח (דהיינו רק להעביר את הבורר לציור של פתית השלג) תראה אם הרעש מפסיק.

עוד עריכה: עשה חיפוש בפורום על "שסתום התפשטות". ממבט מהיר ראיתי עוד כמה עם שאלה זהה לשלך

פורסם

ברכב זה מערכת הכוונת האויר של בקרת האקלים מופעלת ע"י ווקאום שמגיע מסעפת היניקה. אחת הצינוריות ואקום כנראה התנתקה או נסדקה.

יש לפרק קונסולה מרכזית ולבדוק את מצב הצנרת.

פורסם
ברכב זה מערכת הכוונת האויר של בקרת האקלים מופעלת ע"י ווקאום שמגיע מסעפת היניקה. אחת הצינוריות ואקום כנראה התנתקה או נסדקה.

יש לפרק קונסולה מרכזית ולבדוק את מצב הצנרת.

דניאל, אתה בטוח? אני ממש לא רוצה להתווכח איתך (שהרי עזרת לי הרבה, פה בפורום, עם הרכב הנ"ל ונשמע שאתה אכן מכיר אותו, אבל אני אישית פירקתי וראיתי כבלים ומוטות. לא זכורים לי שום צינורות.)

פורסם

תבדוק אם יש כניסה של צינורית ואקום (צינורית דקה מאוד) לתוך קיר האש.

אם יש תנתק אותה מהצד של תא המנוע (היא בטח מתחברת איך שהוא לסעפת היניקה) ותראה אם הרעש ממשיך.

פורסם
תבדוק אם יש כניסה של צינורית ואקום (צינורית דקה מאוד) לתוך קיר האש.

אם יש תנתק אותה מהצד של תא המנוע (היא בטח מתחברת איך שהוא לסעפת היניקה) ותראה אם הרעש ממשיך.

אחלה...אנסה לבדוק זאת...תודה ידידי. :)

פורסם
רק אם אתה מנתק אתה צריך לחסום את היציאה שנשארה פתוחה על מנת לא לפגוע בתפקוד המנוע.

מה שאומר בעצם שהיציאה של הצינורית היא לכיוון פנים הרכב שכרגע יש לשם בריחה. גם במצב שכזה ניפגעים בעצם ביצועי המנוע? היא אמורה להיות ללא בריחה כלל הרי.

• תוכן חדש...