Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב

שמתי לב לתופעה מציקה.בסיבוב בלבד של ההגה,ומבט ממוקד באלומת האור על קיר ישר,ללא גוון מיוחד של צבע,ובחושך יחסי,שמתי לב לנפילה בבהירות(עוצמה) של האור.האם זה הגיוני? ככה מהנדסי מאזדה רצו שיהיה?

בנתיים הכל ברכב מקורי,לרבות הנורות הרגילות ללא קסנון או התחכמות.

בקרוב תיהיה ברכב מערכת שמע לא קלה מבחינה חשמלית,כך שאני מעט חושש לבריאותה ותקינותה של המערכת החשמלית.עם דאגה יתרה למחשב הרכב.

אם מישהו נתקל בזה בעבר,או מודע לבעיה ויודע כיצד לסדר ומהיכן(מינוס של האלטרנאטור או מה שלא יהיה)מוזמן לשתף אותי.

תודה רבה לעונים.

ג'ובני

פורסם

אם הרכב מצוייד בהגה כוח חשמלי או אלקטרומכני (משאבה הידראולית מונעת על-ידי מנוע חשמלי) בסיבובי מנוע נמוכים קרי סל"ד סרק עוצמת התאורה תרד במקצת וזה תקין.

גם אם תוריד או תעלה את החלונות החשמלים של הרכב ותחזיק את מתג ההפעלה שניה או שתיים תראה שעוצמת האורות יורדת.

בקיצור הכול תקין.

איזה כייף לי :)

פורסם
אם הרכב מצוייד בהגה כוח חשמלי או אלקטרומכני (משאבה הידראולית מונעת על-ידי מנוע חשמלי) בסיבובי מנוע נמוכים קרי סל"ד סרק עוצמת התאורה תרד במקצת וזה תקין.

גם אם תוריד או תעלה את החלונות החשמלים של הרכב ותחזיק את מתג ההפעלה שניה או שתיים תראה שעוצמת האורות יורדת.

בקיצור הכול תקין.

אתה צודק,זה אכן במצבי עמידה שמתי לב לזה,ועכשיו אני נזכר שראיתי מאזדה 2010 עם אותה תופעה,וזה נכון כמו שאמרת לגבי חלונות החשמל.זה מאד מוזר הנפילות הללו.אני מפורום אודיו,וכן ראיתי מפלי מתח כשמחובר אלמנט בגודל 12" שצורך זרם מסויים,וכאן זה הגיוני.אבל אני לא עתיד לראות דברים חמורים יותר כשתחובר מערכת שמע?

היתה לי פורד קונקט,ולא זכור לי דבר כזה עם ההגה(גם הוא חשמלי)וחלונות החשמל.כנראה אנטרנאטור של דגמי הדיזל עשה את העבודה כמו שצריך.

החלפת המינוס של המחולל זרם יכול לפתור את התופעה?

ג'ובני

פורסם

הקפיצות האלה טיבעיות. לא משנה איזה גודל אלטרנטור יהיה לך.

מנוע חשמלי בנוי מסליל, ואחת התכונות של הסליל, שברגע הראשון הזרם שיעבור בו הוא מקסימלי, ( יתנהג כמו קצר) , ורק לאחר מספר קטן של מילי שניות (תלוי בסליל) תיהיה התנגדות מסויימת והמערכת חשמל תתיצב.

• תוכן חדש...