Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית BT לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לא מזמן קניתי רכב חדש

אני זקוק לדיבורית BT ולא כלכך מעוניין בהתקנה של דיבורית קבוע בגלל כל החוטים ופירוקים

התעניינתי בדיבורית סולארית אך הבנתי שלמרות הכל צריך להטעין אותה פעם בשבועיים בערך

שאלתי היא :

אם אני קונה דיבורית רגילה נטענת אך היא פשוט באופן קבוע מחוברת למצת הרכב (אני עושה נסיעות קצרות) האם בכל הנעה ובמהלך נסיעה של 5 דק היא תעבוד בסדר? או שהיא צריכה איזה בסיס טעינה מינימלי בשביל לתפקד

תודה רבה

פורסם

המלצה שלי.

קנה דיבורית לרכב של בורי (BURY) יש לחבר שלי אחת כזאת והוא לא התאכזב ממנה.

לעומת זאת, אני קניתי דיבורית של מוטורלה T605 וזה פשוט זבל של דיבורית. יש הרבה ניתוקים של הבלוטות'

ולדעתי לקנות מיד שתיים זאת אופציה טובה.

Polo 2012

פורסם

תודה על ההמלצות

אולי בכל זאת מישהו יכול לענות לי על השאלה:wink:

דרך אגב נראה לי ש bury מושך גנבים

פורסם

אם אתה מתכוון לשים דיבורית ניידת תצטרך להטעין פעם בכמה ימים.

היתרון של דיבורית מותקנת ברכב זה שלא צריך להתעסק עם חוטים גלויים,תמיד יש חשמל ופרט ללוח פיקוד אתה לא רואה כלום.

לי דווקא יש טי 605 ברכב והיא ממש בסדר שומעים טוב.

התקנה לא אורכת יותר מידי זמן .וזה כאב ראש קטן לנוחות לאורך זמן.

פורסם

גם לי יש ניסיון רע מאוד עם T605 - אבל יש לי ניסיון טוב (מאוד) עם נוקיה CK7W.

הנוקיה גם לא יקרה (מזמינים מאיביי), גם פשוטה להתקנה, גם איכותית מאוד, וגם כל מה שרואים אחרי ההתקנה הוא כפתור קטנטן שמשמש למענה/ניתוק ומסביבו טבעת לווליום.

אני לא מת על דיבוריות עם מסך (סטייל הבורי) - הן פירצה הקוראת לגנב בעיני.

• תוכן חדש...