Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5645 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו מחפשים רכב חדש לאמא. אחרי שהפצרתי והתחננתי שתראה את ה207, את הC3, את הפולו החדשה - היא לא מוכנה לשמוע על שום סופר מיני ורוצה משפחתית.

עקב המבצע חבר, היונדאי I30 הפכה לבחירה המובילה. היא כרגע יורדת מפוקוס ולכן מאד חשובה לה ההאצה של הרכב שלא ממש הייתה קיימת בפוקוס :lol:.

כרגע הדגם המאובזר בביותר של יונדאי יעלה כ112 אלף שקל. נסענו על הרכב ואמא התלהבה מאד.

אז השאלה - האם יש עוד רכבים במחיר הזה או קרוב שעדיפים מהיונדאי? ממה שקראתי בפורום הצלחתי להבין שה-I30 היא מתחרה מכובדת בשוק המשפחתיות, שאמורה להיות פחות נוכה מהפוקוס, אבל מאובזרת קצת יותר, ומאיצה טוב יותר.

פורסם

האמת, שהמחיר מצויין והרכב מוצלח בהחלט.

לכן אני לא רואה אופציה עדיפה על יונדאי I30.

אני רק יכול לספר לך, שחבר טוב מהעבודה בדק כמה רכבים סופר מיני (כי זה מה שהתבקש לפי הצרכים) 207, פיאסטה, והבעיה שלו היתה זהה - הרגשה של צפיפות. לכן הוא התחיל לפזול לכיוון של משפחתת קומפקטית 5 דלתות, גם I30 עלתה כאופציה.

לבסוף הוא נכנס לסוכנות סוזוקי וקנה SX4 האצ'בק ומרוצה מאוד.

הוא אוהב מאוד את הישיבה הגבוהה (ג'יפונית) ואת ההאצה (120 כ"ס ברכב לא גדול מימדים).

אולי גם אימך תאהב את SX4 האצ'בק. אני גם חושב, שהיתרון של הדגם הזה הוא בכך שהוא לא נפוץ בליסינג - זה לגבי המכירה העתידית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על ההצעה, אבל כרגע רק רכבים עם 5 כוכבי בטיחות נכנסים לתמונה.

מה צריכת הדלק האמיתית של ה-I30?

פורסם

1 ל11 בערך, הוא לא הרכב המזהיר בצריכת הדלק, אבל זה תלוי איך מתייחסים אליו, כמו כל רכב אחר. אולי טיפה יותר דלק אני משער... העקרון הוא שהוא לא בין החסכוניים..

במחיר כזה, לדגם הכי מאובזר של יונדאי I30 1.6, לא ניראה לי שתימצא מתחרה ראויה. אמא שלך תסתדר עם הדלק אל דאגה זה לא קריטי כל כך לדעתי.

פורסם
1 ל11 בערך, הוא לא הרכב המזהיר בצריכת הדלק, אבל זה תלוי איך מתייחסים אליו, כמו כל רכב אחר. אולי טיפה יותר דלק אני משער... העקרון הוא שהוא לא בין החסכוניים..

במחיר כזה, לדגם הכי מאובזר של יונדאי I30 1.6, לא ניראה לי שתימצא מתחרה ראויה. אמא שלך תסתדר עם הדלק אל דאגה זה לא קריטי כל כך לדעתי.

תלוי איך נוהגים בהתחלה עם הרכב, באלפי ק"מ הראשונים צריך לנהוג 'לפי הספר', לא לנסוע יותר מדי זמן באותה מהירות, לא לעבור את ה4000 סל"ד ועוד ועוד (הכול יופיע בספר), אם תקפידו על כך, תקבלו צריכת דלק של 1:12 אפילו. זה בהחלט לא רע למשפחתית אוטומטית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם אצלי צריכה ממוצעת של 12 ק"מ לליטר בשימוש לא מאוד רגוע.

מדובר ברכב ראוי בהחלט ובמחיר שקיבלת לדגם המפואר אין עוד רכב שיציע את אותה רמת איבזור.

שבוע טוב.

פורסם

אנחנו מחפשים האצ'בק כרגע.

ביצענו בעבר נסיעת מבחן על הSEED, אבל היא הרגישה הרבה יותר כבדה - כמעט כמו הפוקוס.

פורסם

קח בחשבון שהפורטה החדשה מגיעה עם מנוע וגיר של יונדאי אלא שכעת היא מצויידת בגיר יונדאי חדש עם שישה הילוכים. אני מניח שזה ישפר הן את התאוצה והן את תצרוכת הדלק כך שמדובר באופציה מצויינת.

מעניין אם מישהוא שמכיר את היונדאי ונוהג כרגע בפורטה עם הגיר החדש יכול לעדכן אם מורגש הבדל בהאצה של הרכב ובתצרוכת הדלק?

אני מניח שיונדאי לא ישארו מאחור ובהמשך גם הם ישדרגו את ה I30 לגיר עם שישה הילוכים.

פורסם
תלוי איך נוהגים בהתחלה עם הרכב, באלפי ק"מ הראשונים צריך לנהוג 'לפי הספר', לא לנסוע יותר מדי זמן באותה מהירות, לא לעבור את ה4000 סל"ד ועוד ועוד (הכול יופיע בספר), אם תקפידו על כך, תקבלו צריכת דלק של 1:12 אפילו. זה בהחלט לא רע למשפחתית אוטומטית.

ואם לא אקפיד על מה שאמרת?

הרכב יצרוך 1:7?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

• תוכן חדש...