Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה אגזוז הכי יתאים לרכב כמו שלי?

הרכב נראה מאוד ספורטיבי לאחר כמה שינויים שעשיתי לו, הוא גם לא כל כך איטי, האגזוזים המקוריים מהחברה נראים ממש יפה זה עם סוף כפול מניקל אבל הבעיה זה שהרעש לא לטעמי,

כן הייתי רוצה איזה נהמה קלה כשלוחצים על הדוושה, איזה ברררר כזה ברקע כשהנוע עובד, אבל יחד עם זה אני לא אוהב את כל האגזוזים המוגזמים שהערסים מרכיבים על האימפרזות שלהם עם רעש של טרקטורון,

מישהו יכול להמליץ על כמה סוגים?

לא מתכוון להוציא על זה המון כסף אז יש עדיפות ליד 2 אבל אפשר גם לשמוע דברים בטווח ה1000-1500

פורסם

תפנה לPIT-STOP מת"א, או E&A מבני ברק.הם "שפיצים" בכל מה שקשור לדברים האלה.

אתה יכול לקבל עליהם פרטים פה בפורום,תעשה חיפוש.

נ.ב

לא צריך יד 2 לתקציב שלך. ב-1500 אתה קונה גם חדש.

שבת שלום

פורסם

אתה יכול גם לחילופין לחכות לסאונד המנעולים "החייתי אך קלאסי" והשרשראות שיהיו פה

ברגע שבגירה או יאשה יסיימו את ארוחת השישי שלהם...

פורסם

לפי דעתי פנה ליאשה הוא המומחה מספר אחד בארץ לאגזוזים.

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

חחח שיסלחו לי יאשה/בגירה ונחסוך את הרעשים של השרשראות:-)

איני מכיר אותם,ואם הם עדיפים ומקצועיים יותר/זולים יותר קבל את המלצת ה-2 שמעליי.

ברכב הראשון שלי פניתי למי שציינתי,קיבלתי אחלה שירות,אחלה סחורה ואחלה מחיר ולכן זאת המצלתי.

שבת שלום

פורסם

לי אין ניסיון עם אגזוזז חייתי.

אבל, צירפתי תמונה לאגזוז חייתי שנראה די מבטיח. בהצלחה!

ניתן להשיג במכלאה הקרובה לביתך.

dog_ass.jpg

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5662 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...