Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך LED / LCD בגודל 46-47

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלומי זה לא ממש נכון, יש היום פלזמות שלא רחוקות מLCD מבחינת השתקפויות אבל אתה צודק בהחלט זה פקטור מעוד חשוב.

לפלזמה שלי אין ציפוי מיוחד נגד השתקפויות וזה עדיין לא עד כדי כך נוראי, אבל כול אחד והחדר שלו.

אודי A4

דימה.

פורסם

היום בטלויזיות LED יש ציפוי חיצוני מבריק מה שמבטל את היתרון שלהן בתחום הזה.

מסכים איכותיים שכוללים פילטרים וציפוי נגד השתקפות, יכולים להיות מספקים ביותר. למשל הסמסונג הנדון, למשל דגמים גבוהים של פנסוניק.

אגב, לא נעים לי לומר, אבל ספציפית דגם ה LG הנדון (וזה מחלה בכל הפלזמות של LG), ביטול ההשתקפויות לא מספיק טוב ועל סמך זה פסלתי אותו (התלבטתי בינו לבין הסמסונג C550)

איזו טכנולוגית LCD ייחודית יש לטושיבה? כבר המשפט הזה נשמע כמו גימיק שיווקי :D

הפאנלים נרכשים מ LG ובדרך כלל הם בפיגור של דור ביחס לLG כי LG שמים את המתקדם ביותר בדגמים שלהם עצמם.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אצלי הסמסונגים נפלו בגלל חוסר ביכולת שליטה על הצבעים ובגלל שבחברת סמססונג החליטו שכתום ואדום זה אותו הצבע :)

אודי A4

דימה.

פורסם

למזלי לא היתי לבד :) ככה שאני לא היחיד שלא הצלחתי להבחין בין שני הצבעים.

לא לכול ההמסונגים יש אפשרות כיול, זה פתוח בחלק מן הגרסאות ודווקה בחנות שהיתי בה אפשרות הכיול היתה נעולה, כנראה תלוי ביבואן כמו אצל LG.

כמובן שאפשר לצאת גיבור ולפרוץ את הC550 ולפתוח את אפשרות הכיול או אפילו לשנות לC560 :)

חוץ מזה היה לי פקטור של 1100 שקל תוספת לסמסונג, ולכן ההשוואה היתה אמורה להיות מול C450.

אודי A4

דימה.

פורסם

ה PK550 והC550 נכון ללפני חודשיים אותה רמת מחיר.

הדגמים האלה הם מתחרים ישירים.

אני בדקתי את המסך במספר חנויות כדי לוודא שאני לא נופל על פיצול וידאו יותר טוב או פחות טוב בחנות כזו או אחרת.

כמו כן כיילתי את המסכים שבתצוגה לאותם פרמטרים פחות או יותר כדי שתהיה השוואה הוגנת.

הC450 הוא HD READY בלבד.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אכן ההבדל בזאפ היה מזערי משהו כמו 40-50 שקל, אבל היה לי הזדמנות לקחת את הLG בפחות.

אודי A4

דימה.

פורסם

MONEY MAKE THE WORLD GO ROUND....

:)

וברצינות: כל אחד יראה כל מסך בצורה שונה. חלק יאהבו את הסמסונג, חלק את ה LG, חלק ישנאו את שניהם.

לכן חשוב ללכת ולראות בעיניים ולא להשתמש בהמלצות שמקבלים בלבד כי מה שנראה טוב לאחד, יכול להיראות גרוע לאחר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אין דבר כזה גדול מידי :) אחרי חודש אם ה50 כול ה42 פתאום נראים כמו אחלה טלויזיה למטבח.

אודי A4

דימה.

פורסם
MONEY MAKE THE WORLD GO ROUND....

:)

וברצינות: כל אחד יראה כל מסך בצורה שונה. חלק יאהבו את הסמסונג, חלק את ה LG, חלק ישנאו את שניהם.

לכן חשוב ללכת ולראות בעיניים ולא להשתמש בהמלצות שמקבלים בלבד כי מה שנראה טוב לאחד, יכול להיראות גרוע לאחר.

נכון מאוד...בסופו של יום צריך לראות בעינים ולאהוב את התמונה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תגידו זה משנה בכלל כל הHD וכדומה?

המוכר אמר לי שהכל שטויות בפועל עד שיכינו תשתית ויעברו לשדר בזה כבר תקנה טלוויזיה חדשה.

ואני עוד חשבתי לחכות שהמחירים של ה3D...

קובי

פורסם

תכלס הFull HD חשוב לי כדי להנות עד הסוף מהXBOX ומהסרטים מהמחשב

אבל רוב הזמן הטלוויזיה תשמש לערוץ 2 וכאלה

בגלל זה אני אישית הולך על פלאזמה

:wink:

• תוכן חדש...