Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך LED / LCD בגודל 46-47

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5657 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהמסך בסלון שבר לי את הגב.

הגיע הזמן להגיד שלום.

אני מחפש המלצה למסך חדש לסלון.

מבחינת גודל 46/47 רצוי.

מבחינת תקציב. עם יהיה מסך עם כל הדרישות ובגלל תקציב לא יכנס. הגודל יהיה אחד מתחת. (42)

הדרישות

מסך איכותי. אמין. ושיעבוד שנים. (לא מחפש להחליף מסך כל 3 שנים)

חיבורים

HDMI. ברור.

RCA חובה!! (מה לעשות הוידאו חיי ובועט)

S VIDEO מומלץ החיבור שהמגבר שלי תומך.

VGA חובה. (לחיבור המחשב)

הבנתי שיש מסכים עם מזרימידה מובנה. (סטרימר)

יתרונות / חסרונות. מול מכשיר חיצוני.

עכשיו השאלה הגדולה.

מה עדיף LCD / LED / או פלזמה? (אני אישית לא מחבב פלזמות)

הצפיה לרוב היא במהלך היום.

תכני SD לרוב (כרגע)

סרטי HD ומשחקי מחשב.

תודה לעוזרים.

אגב ראיתי מסכים חדשים כולל LED והתמונה מצויינת.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא נתת תקציב!!!

6900 של סמסונג - כולל הזרמת מדיה

6200 ללא הזרמת מדיה

תמונה מדהימה (LED) והמחיר בהתאם.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תקציב.

5K. אפשרות למתוח את התקציב בעוד כ 1000-1500 שקל. רק עם זה ממש מוצר מעניין.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

פורסם

ב 5K ל 46 אינטש לא תגיע רחוק.

כל מה שתקנה יהיה זבלה.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

ב 5500 שקל אני יכול להביא את הLED 46AUC5000

של סמסונג.

פורסם

5500ש"ח ל 5000 זה מחיר מצויין.

אני הייתי קצת יותר מתאמץ ל 6200

יש לך גם פיליפס טובה ב 5500 ש"ח

פורסם

מתעלק על השרשור

אני צריך טלויזיה לסלון בבית החדש. משהוא בסדר גודל של 50 אינץ'. אפשר יותר ואפשר פחות.

הבנתי שפלאזמות מתו סופית, גם בגדלים כאלה. מה הולך היום? המרחק בערך 4.5 מטר.

מה לגבי מקרנים? האם רמת המחירים למקרנים נורמליים ירדה לעם?

פורסם

איכשהו הייתי באותו מקום כמוך, תקרא כאן.

בינתיים אני מאוד מרוצה, איכות הצפייה ב HD מרשימה מאוד , למרות שזה לא חוכמה.

איכות הצפייה בשידורים רגילים טובה מאוד.

קיצר, אם אתה מחפש משהו שנותן תמורה מעולה לכסף ולא מיוחצן, זו יכולה להיות אופציה טובה.

פורסם

אין דבר כזה LED מחברה מובילה בגדלים האלה ובתקציב של 5K.

מסך ה LCD הכי טוב שאני ראיתי בזמן האחרון הוא הסוני EX500 בגודל 47.

בוא נסתכל על זה אחרת: היום אתה יכול לקנות פלזמה מעולה כמו הסמסונג 50C550 וישאר לך עודף מ6K בייבוא רשמי או ייכנס לך בתקציב בייבוא לא רשמי. [אני רכשתי כזו לפני חודש פלוס]

אם רוב הצפיה שלך היא SD, אין לך מה לחפש בגיזרת ה LCD.

נ.ב. שלומי, טושיבה לא מיוחצן? טושיבה זה יצרן שכמעט לא מוכר כלום בעולם אבל בשל יחסי ציבור מאסיביים שנעשים לו בארץ ע"י ניופאן, הוא אחד המותגים המובילים בשוק וזאת למרות שבסופו של יום הוא מתבסס על פאנלים של LG. זה בערך כמו לקנות סקודה במקום VW..:)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לא הגזמת בכלל, אייל.

טושיבה זה מותג שמוכר בעולם ומוכר. יש לו טכנולוגייות LCD ייחודיות.

גם פיליפס משתמשת בפאנלים של LG, זה עושה את הטלוויזיות שלהם פחות טובות?

פורסם

נ.ב. שלומי, טושיבה לא מיוחצן? טושיבה זה יצרן שכמעט לא מוכר כלום בעולם אבל בשל יחסי ציבור מאסיביים שנעשים לו בארץ ע"י ניופאן, הוא אחד המותגים המובילים בשוק וזאת למרות שבסופו של יום הוא מתבסס על פאנלים של LG. זה בערך כמו לקנות סקודה במקום VW..:)

זה נכון, טושיבה לא מותג מוביל בעולם, בישראל הוא מיוחצן חזק. אבל בעולם הם לא נחשבים למובילים.

המכשירים של סוני מעולים אבל יש להם נטיה ל "גרעיניות" יתר. או שאוהבים את זה או ששונאים.

ההתרשמות שלי מסמסוג, שהחדות לא באה על חשבון גרעיניות.

בפיליפס השוס הוא המעבד, שנותן תוצאות טובות מאוד ממסכים פחות איכותים (לפחות בסדרה 5 שלהם)

סדרה 8 היקרה באמת ליגה.

פורסם

רוצים דוגמא טובה לייחצון?

אין כזה דבר טלויזית LED.

זה LCD עם תאורת LED במקום פלורוסנט.

בתקציב הזה לא ניתן להכניס טלויזיה מהשורה הראשונה. בטח שלא בעלות תאורת LED.

פורסם

כשאמרתי לא מיוחצן התכוונתי בקרב "מביני דבר" (פורומים וכאלה), שם מעדיפים באופן גורף סמסונג, סוני ועוד מס' מותגים.

פורסם

היתי בהתלבטות דומה לפני 3 חודש בערך, אחרי השוואות אין סופיות כולל ביקורים בכמה חנויות בשביל השוואה של איכות תמונה הוחלט חד משמעית ללכת על LG 50PK550.

אומרים שהפלזמות מתו אבל לדעתי זה ממש לא נכון :) אם היתי צריך לבחור עכשיו אחרי שאני 3 חודש אם פלזמה, לא היתי אפילו חושב על LCD.

אודי A4

דימה.

• תוכן חדש...