Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוא נעשה סדר

ותחילה התנצלות לרוני

בתקנה נקבע שהיא נכנסת לתוקף ב 1.4.2008

אבל יצחק הוא כידוע מעל התקנות לכן הוא מחליט מינואר2008 . ( אלא אם מאוחר יותר התקנה שונתה )

לגבי העבר הוא קובע הורדה של חצי אחוז לחודש כלומר יולי 2007 הורדה של 3% לעומת מחירון 2008

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
בוא נעשה סדר

ותחילה התנצלות לרוני

אבל יצחק הוא כידוע מעל התקנות לכן הוא מחליט מינואר2008 . ( אלא אם מאוחר יותר התקנה שונתה )

לגבי העבר הוא קובע הורדה של חצי אחוז לחודש כלומר יולי 2007 הורדה של 3% לעומת מחירון 2008

איפה זה רשום?

אריק ובנץ מכים שנית!!!!:wink:

פורסם

במחירון בדף שנקרא כיצד להשתמש בלוחות המחירים

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
בוא נעשה סדר

ותחילה התנצלות לרוני

אתה בטוח שהוא "מחליט" מינואר 2008? בדקת מחירים לפיו באינטרנט מכל אחד מהחודשים? כי כמו שאמרתי - גם ביד2 יש חלוקה לחודשים מינואר 2008, אבל בפועל המחירון של ינואר-פברואר-מרץ-אפריל הוא זהה. אין סיבה שיולי 2007 (למודל 2008) יהיה שונה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני אני אדם פשוט לא יודע מה זה אינטרנט:shock:

במחירון המודפס לא באינטרנט הוא מתחיל מינואר 2008

דור

אני מדבר על המחירון המודפס לא באינטרנט

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

עידכון:

היום דיברתי עם חברת לוי יצחק, ולפי כך מחיר המחירון מתיחס לינואר 2008 כול רכב שעלה מתחת לשנת 2008 צריך להוריד חצי אחוז על כול חודש , משמע שעל יולי 2007 אני צריך להוריד 3 אחוז .

עכשיו חברת הליסנג לא מוכנה לשמוע על הדבר הזה והם אומרים שהמחירון הוא 90 אלף ולא משנה מתי הוא עלה על הכביש.

מה אני יכול לעשות בנידון?

פורסם
עידכון:

היום דיברתי עם חברת לוי יצחק, ולפי כך מחיר המחירון מתיחס לינואר 2008 כול רכב שעלה מתחת לשנת 2008 צריך להוריד חצי אחוז על כול חודש , משמע שעל יולי 2007 אני צריך להוריד 3 אחוז .

עכשיו חברת הליסנג לא מוכנה לשמוע על הדבר הזה והם אומרים שהמחירון הוא 90 אלף ולא משנה מתי הוא עלה על הכביש.

מה אני יכול לעשות בנידון?

להתקדם הלאה.

90 אלף זה מחירון לאחר הורדה של ליסינג ושאר סוכריות או מחירון מחירון.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
להתקדם הלאה.

90 אלף זה מחירון לאחר הורדה של ליסינג ושאר סוכריות או מחירון מחירון.[/quot

מה הכוונה?

פורסם

עצבנתם אותי, אז השקעתי שקל-שניים מכיסי ונכנסתי למחירון לוי יצחק באינטרנט. ועכשיו אני זה שחייב התנצלות לישה - אתה צודק. הלוי הזה באמת צוחק לנו בפנים, ומכיוון שהוא אול-מייטי הוא החליט לעשות עם שנת 2008 כרצונו. התוצאה כמובן מטופשת למדי - מחיר מודל 2008 שעלה לכביש במאי 2007 דומה מאוד למחיר רכב מודל 2007. מצד שני, כנראה בגלל שזה מטומטם, חברת הליסינג מתעלמת מזה לחלוטין. ומה לעשות - זכותה.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אפשר לשאול מאיזה חברת ליסינג אתה קונה את הרכב ?

במקרה לפני שבועיים חתכה אותי ספיריט של שלמה סיקסט באילון ונכנסה במישהו מאחורה .

התוצאה היתה כריות אוויר פתוחות ונזק שניראה יחסית קל חיצונית, אולי ההגה קרס אני לא יודע.

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

• תוכן חדש...