Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני גר בגן יבנה, ועובד בת"א - בית קרדן.

בכל מקרה לאחרונה התחלתי לחשוב לקנות רכב, שתקציב שלי אומנם לא גדול (אזור ה 28 אלף).

הבנתי שיש דבר כזה שנקרא ליסינג פרטי או משהו בסגנון שאני פשוט משלם כל חודש על רכב עם דלקן ללא הגבלה.

או שפשוט חשבתי לקנות רכב, רציתי לדעת אם אתם ממליצים על דרך מסויימת ואיזה רכב אתם ממליצים לקנות כמובן במסגרת התקציב?

אני רוצה משהו קטן שלא יעשה יותר מדי בעיות, עדיפות לאוט' אבל אין לי בעיה עם הילוכים. זה יותר חסכוני אמרו לי.

תודה

פורסם

בליסינג פרטי אין דלקן, בטח שלא בחינם ובלי הגבלה.

ליסינג פרטי זו שיטה לרכישת רכב עם תשלום מקדמה נוחה, תשלומים חודשיים קבועים ל-3 שנים בדרך כלל ולבסוף עוד סכום בכדי לרכוש את הרכב שנמצא בזמן התשלומים בבעלות חברת הליסינג.

אני ממליץ לך לרכוש פיאט פונטו, ידנית או אוטומטית זה כבר בחירה שלך. רכב קטן אך מרווח, נוח וזול לאחזקה.

בהצלחה.

פורסם

לידינג מימוני היא אחת השיטות למימון רכישת רכב - יש בפורום משתמשת המכונה "מיטל מאלדן" שעוסקת בנושא, מציע לך לחפש את הודעותיה.

אם בכוונתך לרכוש רכב באמצעות הלואה עליך לבדוק את יכולת ההחזר שלך ולפנות למקורות מימון שונים, לדעתי כדאי להתחיל בבנק שלך, ולבחון את האפשרויות והעלויות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם זה ככה, אז אני מחפש לקנות רכב בתקציב של עד 28 אלף שקל +-. כמו שציינתי.

פיאט פונטו מומלץ? היא לא עושה בעיות? אני צריך לנסוע כל יום מגן יבנה לת"א וחזור.

ואמרו לי לבדוק אפשר ל גאסטיק של סובארו, מישהו מכיר ממליץ? תודה

פורסם

אני מציע לך לעשות קצת שיעורי בית, לסייר באתרי המכירות המצולמים כדי להבין על מה אתה בכלל.

ג'אסטי זה רכב שנמכר בתחילת שנות ה-90 ונסחר באלפי שקלים בודדים.

הוא בטח לא יציע את איכות החיים של הפונטו שיוצרה בתחילת שנות ה-2000.

אני ממליץ לך להיכנס ללוח מכירות מצולם, להגדיר את התקציב שלך ולראות מה ימצא במחיר הזה ואז תתחיל לסנן אופציות ולהתייעץ לגבי אלה שכן נראות לך.

בהצלחה.

פורסם
שלום,

אני גר בגן יבנה, ועובד בת"א - בית קרדן.

בכל מקרה לאחרונה התחלתי לחשוב לקנות רכב, שתקציב שלי אומנם לא גדול (אזור ה 28 אלף).

הבנתי שיש דבר כזה שנקרא ליסינג פרטי או משהו בסגנון שאני פשוט משלם כל חודש על רכב עם דלקן ללא הגבלה.

או שפשוט חשבתי לקנות רכב, רציתי לדעת אם אתם ממליצים על דרך מסויימת ואיזה רכב אתם ממליצים לקנות כמובן במסגרת התקציב?

אני רוצה משהו קטן שלא יעשה יותר מדי בעיות, עדיפות לאוט' אבל אין לי בעיה עם הילוכים. זה יותר חסכוני אמרו לי.

תודה

Doronh שלום

בתקציב שציינת ניתן לרכוש רק רכבים מאזור שנת יצור 1999- 2002, תלוי כמובן בדגם ובגודל. לנסיעה מגן יבנה לת"א וחזרה ( פקקים וכו')

הייתי מאוד מאוד נזהרת מרכב שישחק אותך עד דק בתיקונים ותקלות ובנוסף ישאיר אותך ללא רכב וללא ימי חופש אותם תבזבז במוסכים...

ייתכן ועדיף לשקול לעלות לשנתונים גבוהים יותר ע"י מימון כזה או אחר

נראה לי שהוטעית, אין דבר כזה דלקן ללא הגבלה בליסינג פרטי (זה בליסינג תפעולי).

ליסינג פרטי הינו שיטת מימון נוחה שמורכבת משלושה חלקים : מקדמה , תשלום חודשי והלוואה עומדת לסוף התקופה.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות

מיטל מאלדן

• תוכן חדש...