Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רנו מגאן II או פורד פוקוס


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5659 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני אמא טריה, מחפשת רכב שני במשפחה, אשר ישמש אותי ואת בתי הקטנה לנסיעות קצרות בעיקר בעיר. התקציב הוא עד 40000. הכי חשוב לי ברכב הוא הבטיחות ולאחר מכן אמינות. לפי התקציב שלי הרכבים שנראו לי מתאימים הם רנו מגאן שנים 2005/6 ופורד פוקוס 2004/5.

מה דעתכם? איזה רכב עדיף? אולי יש לכם המלצות אחרות.

פורסם

שלום ומזל טוב

 

המגאן נחשבת למשפחתית הבטוחה ביותר. מבחינת אמינות הגיר האוטומטי יכול להיות בעייתי. אם זה רכב שני שלא ייסע יותר מידי, אני חושב שאת יכולה למצוא אחת שמורה מהשנים שציינת. מבחינת אמינות הפוקוס נחשבת אמינה יותר אם כי פחות בטוחה (יחסית כמובן, הכל יחסי...) ופחות נוחה.

ניסאן מקסימה 2015 גפ"מ

סוניק RS 2014

בעבר: אימפלה 2005 3.4 :( , ספארק 2016 LT+ בליסינג, ספארק 2013 ידני 1.2 בליסינג, לנטרה 94

 

פורסם

שתיהן טובות וכדאיות.

גם לי השיקול הבטיחותי היה החשוב יותר ובחרתי בסניק, שהיא ממשפחת מגאן. היה כדאי.

חשוב לבחור רכב מטופל ובמצב טוב, רצוי לא גרסאת ליסינג שהן פחות מאובזרות ולפעמים עם מיפרט בטיחותי נמוך יותר.

ילה גבר בא נראה! מר +1
×
×
  • תוכן חדש...