Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5612 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מבלי לזלזל בסמסונג, כמות המכשירים של HTC עם אנדרואיד יותר גדולה + יש קהילה מאוד גדולה.

ואם כבר desire אז תכוון ל-desire HD.

סמסונג מכרו 10 מיליון רק מגלקסי S ב7 חודשים. באמת לא הייתי מזלזל בהם כמותית.

בHTC מאז ומתמיד הפריע לי עניין הסוללה. בדיזייר שהיה לאחי היא הייתה נגמרת בסביבות 3 אח"צ.

לא נראה לי שבדיזייר HD זה שונה במיוחד.

אני כרגע עם סמסונג אומניה 2 וסוני-אריקסון איקספריה X10 לסירוגין. סמסונג מסוגל להחזיק גם 3 ימים.

פורסם
סמסונג מכרו 10 מיליון רק מגלקסי S ב7 חודשים. באמת לא הייתי מזלזל בהם כמותית.

בHTC מאז ומתמיד הפריע לי עניין הסוללה. בדיזייר שהיה לאחי היא הייתה נגמרת בסביבות 3 אח"צ.

לא נראה לי שבדיזייר HD זה שונה במיוחד.

אני כרגע עם סמסונג אומניה 2 וסוני-אריקסון איקספריה X10 לסירוגין. סמסונג מסוגל להחזיק גם 3 ימים.

מסכים בנושא הסוללה. הדיזייר בסטוק גומר סוללה תוך יום בשימוש סביר. עם רומים custom ניתן להגיע לתוצאות טובות אבל אכן, מדובר על נק' חולשה שלו. xperia X10 ממש לא בליגה שלהם. חומרה טובה (כשיצא) אבל לא בר השוואה ל-HTC או סמסונג.

לא סתם SE בירידה מתמדת במכירות ודיברו על כך לא מעט מגזיני מחשבים וטכנולוגיה.

את האומניה אני לא מכיר.

לגבי ה-class - מציין את מהירות העברת הנתונים המקסימלית של הכרטיס. כמה שיותר מהיר, ככה יותר טוב.

Veni Vidi Vici

פורסם

הקלאס היום הוא עד 6, ויש פה ושם חברות שהוציאו קלאס 10.

כרטיס 32GB קלאס 10 עולה סביבות 100 דולר של חברת LEXAR.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
xperia X10 ממש לא בליגה שלהם. חומרה טובה (כשיצא) אבל לא בר השוואה ל-HTC או סמסונג.

לא סתם SE בירידה מתמדת במכירות ודיברו על כך לא מעט מגזיני מחשבים וטכנולוגיה.

מה שמצחיק שהחומרה טובה גם היום. אבל מצלמה הכי טובה, אחרי 12MP של נוקיה N8.

מכשיר מעניין שגרם לי להעריך את החברה ופילוסופיה שלה. צריך להתחבר אליה.

למעשה זוהי חבילה הכי מאוזנת ישר מהקופסה. בלי נפילות רציניות, חוץ משדרוגים שמפגרים שתי גרסאות אחורה וחוסר מולטי-טאץ'.

אומניה 2 - יצא קצת לפני HD2 והייתה המתחרה הישירה שלו, אבל נחותה חומרתית. עדיין סוס עבודה בלי יומרות ליום-יום עם GPS אמיתי אולד-סקול.

פורסם

SE ידועים עם מצלמות איכותיות יחסית לשאר.

הבעיה עם הדגם הנ"ל הוא, ש- SE הודיעו מפורשות שלא יתמכו בו תוכנתית. בזמנו בעצמי שקלתי לקנות לעצמי כזה בגלל שאני אוהב את המכשירים של SE.

Veni Vidi Vici

פורסם

למה שלא יתמכו? הבנתי שעכשיו צריכים להוציא מולטי-טאץ' בשבילו. עד שלא יצא טלפון פלייסטיישן הוא יישאר מכשיר הדגל עם כל המשמעויות. אני מאמין שגם 2.3 יהיה, אבל עוד הרבה זמן. נכון, לוקח להם המון זמן הכל. בתור מי שרגיל לעולם של סמסונג שמדליפים לרשת 5-6 קושחות בחודש זה בהחלט הציק לי.

אבל הם עושים עבודה איכותית בניגוד לסמסונג שמוצאים מוצר לא מוכן ומסדרים אותו תוך כדי תנועה. עיין ערך גלקסי S.

פעם הייתי מתעסק בכל השטויות ואפילו מבשל רומים לבד. היום עייפתי ועברתי לצד המשתמש. אני אפילו שקלתי לקנות אייפון, רחמנא ליצלן.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שתי האגורות שלי:

האייפון אינטואיטיבי ונוח יותר לשימוש.

אבל הסמסונג קל יותר ולאייפון הביטוח מאוד יקר (אחריות לשנה יש, אבל הביטוח זה כ- 70 ש"ח).

אני כעת באותה התלבטות מה עדיף לאימי.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...