Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5616 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הדגם הוא הכי פשוט שיש 16G WIFI

(למה שזה ישנה לי אייל שהוא לא 3G ? שאין לו GPS ? גם ככה הוא גדול מידי לחלון של האוטו ועל האיפון יש לי את כל תוכנות הניווט שאני צריך)

האייפד על גרסה 4.2.1 מחכה לפריצה, ושוב לא דחוף לי, יש לי הכל על האיפון (שהוא על גרסה 4.1 פרוץ)

אני יכול למצוא לכם כמה וכמה סיבות מוזרות למה קניתי אחד אבל בשורה הסופית, אם נסנן את זה הסיבה מאוד פשוטה:

קניתי אותו סתם כי רציתי אחד ולשמחתי אני כרגע יכול להרשות לעצמי :):):)

ד"א בגלל שיש לי איפון 4 כבר האייפד הוא פחות או יותר באמת איפון מנוון עם מסך הרבה יותר גדול בשבילי.

ה rump-up שלו אצלי היה דקות :-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

אני רוצה אייפד או משהו דומה לשימוש אחד עיקרי, לקריאה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
i rest my case

תהנה :)

נ.ב. בעקבות עיכוב בהשקת הנוקיה N8 אני פוזל לגלאקסי S I9000 , יש למישהו איזה משהו שלילי לומר עליו שאדע איפה לחפש את הבעיות ?

אני במקומך הייתי מכוון יותר לכיוון HTC.

Veni Vidi Vici

פורסם

:mm_yeah: ל htc.

שלשום קיבלתי (ע"י שליח של fedx) ללא מכס וירקות את ה HTC DESIER HD שהזמנתי לגיסי.(2350 ש"ח למי שתהה)

תשמעו,זה אחד המכשירים הכי טובים שהחזקתי,נוח,יפה,מהיר,מסתנכרן בקלות,מאד אינטואטיבי והכי חשוב בלי הגבלות שטותיות כמו באייפון לא פרוץ.

בקיצור התאהבתי :wink:

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
(למה שזה ישנה לי אייל שהוא לא 3G ? שאין לו GPS ? גם ככה הוא גדול מידי לחלון של האוטו ועל האיפון יש לי את כל תוכנות הניווט שאני צריך)

לא GPS - גלישה סלולארית.

סתם כיף כשאתה נמצא באיזה חור ומחכה למשהו ועל הדרך יש לך אינטרנט.

ואגב אפשר בהחלט לחבר אותו לרכב.

ככה.bmw-ipad-iphone-4.jpg

פורסם
אשמח לשמוע מה היתרון באייפד חוץ מהיותו גימיק ו SHOWOFF ?

נוח לקחת אותו למקומות שאתה רוצה שיהיה לך אינטרנט בהם, אבל לא נוח לקחת אליהם לפטופ, ומסך הסמארטפון קטן מדי לגלישה. לדוגמא שירותים.

נ.ב. אם כבר, למה ASUS או מישהו לא מוציאים משהו כזה עם WIN7? הרי כבר יש להם דבר דומה מסדרת EEE בצורת דסקטופ מגע.נראה לי שגם יעלה כמו +- נטבוק ממוצע.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש לי בשירותים נט בוק שעולה רבע מחיר מאייפד. :D

את התגובות הטובות ביותר שלי בCF אני כותב משם.

אני במקומך הייתי מכוון יותר לכיוון HTC.

מכוון מכוון ומאוד רוצה, אבל אין את ה DESIRE אצל אף חברה סלולרית ואני רוצה להכנס למסלול סלולרי של סטודנטים עם תעריף מצויין אבל מחייב לקיחת מכשיר כלשהו.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מבלי לזלזל בסמסונג, כמות המכשירים של HTC עם אנדרואיד יותר גדולה + יש קהילה מאוד גדולה.

ואם כבר desire אז תכוון ל-desire HD.

באופן אישי, אני יותר אף פעם לא אקח מכשיר דרך ספק סלולרי ולא משנה כמה זול יותר זה יהיה.

Veni Vidi Vici

פורסם

גם אני מאז הנוקיה 6100 שקיבלתי ב5 שקלים לחודש בתחילת העשור, לא לקחתי מכשיר מספק סלולרי ואני משדרג מדי שנה בשוק הפרטי (כיום עם E71)

עם זאת לקנות HTC, מתנגש עם המדיניות השניה שלי : לא מוכן לשלם יותר מ1000 ש"ח על מכשיר סלולרי. לשים 3K על על HTC זה יותר מדי, זה מכשיר שעוד חצי שנה יימכר ב700 שקל כיד שניה.

מעדיף להשקיע את הסכום בצ'יפ של APR :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מצטער, אבל לקנות מכשיר יד שניה מתנגש עם דרך החיים שלי (הסיבה העיקרית היא הגיינית).

מצד שני, אני גם לא מחליף טלפון נייד כל שנה כי פשוט אין לי צורך.

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...