Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוטו: מבחן ארוך טווח לפלואנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מגזין אוטו עשה מבחן ארוך טווח לפלואנס החדשה.

סך הכל מאוד נהניתי לקרוא.

רק בסוף קצת השתאיתי משני דברים:

א. הקטע של אורות+רדיו דולקים עד יציאה מהרכב קיים כבר שנים בגולף (ואני מניח שגם ברכבים אחרים).

ב. לא הבנתי איך אפשר לכתוב ש: "הפלואנס בהחלט מצליחה לרשום עמידות ואמינות מרשימות", כשהגיר דופק בהעברת הילוכים, ההגה מתקלף, ופקק/מיכל דלק נוזל.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ב. לא הבנתי איך אפשר לכתוב ש: "הפלואנס בהחלט מצליחה לרשום עמידות ואמינות מרשימות", כשהגיר דופק בהעברת הילוכים, ההגה מתקלף, ופקק/מיכל דלק נוזל.

לא שמת לב באיזה מגזין מדובר?

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
שהגיר דופק בהעברת הילוכים

הכל בולשיט, אין דבר כזה ברנו ולא יכול להיות! לאחותו של השכן של גיסי הייתה מגאן 2, לא דופק ולא נעליים. בעיות בגירים יכולות להיות רק בDSG.

פורסם

א. הקטע של אורות+רדיו דולקים עד יציאה מהרכב קיים כבר שנים בגולף (ואני מניח שגם ברכבים אחרים).

א. היה גם במגאן.

ב. יש לי פלואנס במשפחה מינואר. הרכב עבר עד עכשיו כמעט 30,000 ק"מ. מהנסיון שלי בנהיגה על הרכב:

לגבי הגיר- הוא איזשהו פיתוח של ה AL4/DP0, ולטעמי לפחות לא הרבה יותר טוב. מדי פעם הילוך לא משתלב טוב ואכן יש קצת "בעיטות", אבל לא מדובר בתקלה נקודתית אלא במשהו שאצלי, לפחות, היה קיים מההתחלה.

לגבי שתי הטענות האחרות, אצלי אין הגה מעור (גירסת ליסינג), אבל לפחות ההגה הרגיל לא מתקלף. בנוסף, עוד לא נתקלתי בנזילות דלק, וההרגשה היא שהמכסה של מיכל הדלק נסגר בצורה די טובה (צריך להפעיל קצת כוח כדי לסגור אותו והוא נשאר מקובע למקום).

חוץ מזה נדלקה לפני מספר ימים נורת תקלה בגיר (לפי אבא שלי, שנהג ברכב בזמן המקרה, לא השתלב הילוך ראשון והרכב נסע על שני ומעלה), נכבתה לאחר מספר דקות (והגיר חזר לעבוד כשורה) ולא נראתה שוב מאז (אותו הדבר בדיוק קרה גם בפלואנס של חבר). כרגע, היות והרכב נכנס לטיפול בשבוע הבא, אני זוקף את זה לחובת שמן גיר שכבר צריך להחליף. נראה אם הבעיה תחזור אחרי הטיפול.

משך כמעט שנה הרכב נסע ללא שום תקלה בתנאים לא אידיאליים (לא מתעללים ברכב, אבל החיים שלו לא קלים במיוחד). בכל מקרה, עד עכשיו רקורד האמינות טוב בהרבה משתי מגאן II שהיו אצלנו (אחת מהן נכנסה למוסך אחרי כשבוע ויצאה עם גיר חדש, וגם השניה לא היתה חפה מבעיות).

"ai motoare capul doare"

פורסם

redlabel

לא מחליפים שמן גיר בגיר אצלך, התיבה סגורה והחלפה לא נכונה יכולה לפגוע.

או שאני טועה וZF החליטו לעבור לשיטה אחרת ?

פורסם

ומה תגיד לכל בעלי ה DSG אשר סובלים מבעיות עם הגיר הנ"ל אשר מגיע בחלק לא קטן מהרכבים להחלפת מוח ולעיתים גם תיבה ?

הגיר ברנו מסתמך על הAL4 הותיק על כל המגרעות של הגיר , העברה לא חלקה היא אחת מהמגרעות הנ"ל.

הגה עור רגיש מאוד מעצם היותו מוצר אורגני, שימוש בהגה באינטנסיביות של 4 נהגים שונים שלא מתיחסים בצורה אידיאלית אליו יכול לגרום לפגימה בהגה, ואכן הוא הוחלף תחת אחריות.

מכסה דלק נוזל - מהיכרות עם בעלי פלואנסים אחרות זוהי בעיה יחידות לרכב הנ"ל.

ולגבי אמינות , 21K הוא לא מדד לכלום, נצטרך להמתין בסבלנות לתום השנה על מנת לקבל מושג כלשהו לטיבה של הפלואנס.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

הגיר ברנו מסתמך על הAL4 הותיק על כל המגרעות של הגיר , העברה לא חלקה היא אחת מהמגרעות הנ"ל.

הגיר בפלואנס 1.6 אכן מסתמך על ה-AL4 הוותיק אבל אין לו את כל המגרעות שהיו ל-AL4 בעבר. אני לא יודע מה עשו רנו לתוכנה של הגיר הזה, אבל לדעתי הוא מכוייל טוב יותר והוא הרבה יותר קוהרנטי בהשוואה לדורות הקודמים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

האמת,הייתי מעדיף שהגיר לפעמים לא יחליף חלק מאשר להתקע עם הרכב כי המוח של הגיר נדפק..

לגבי ההגה,דווקא קראתי על לא מעט בעלי A3 עם הגה מתקלף אחרי כמה חודשים של שימוש.

פורסם
הגה עור רגיש מאוד מעצם היותו מוצר אורגני, שימוש בהגה באינטנסיביות של 4 נהגים שונים שלא מתיחסים בצורה אידיאלית אליו יכול לגרום לפגימה בהגה, ואכן הוא הוחלף תחת אחריות.

מוצרי עור יכולים להחזיק שנים על גבי שנים בשימוש הרבה יותר אינטנסיבי מהגה עור. אצלי בסיוויק אחרי שנתיים וכמעט 60000 ק"מ הוא נראה בדיוק כמו חדש.

פורסם

מצחיק איך חלקכם ישר מערבים את הגיר ברכב בו אני נוסע, כאילו יש לזה קשר לשרשור.

וכאילו עוד מישהו חוץ מרנו טען שהרכב שלו "לא רואה מוסך"...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אתה טענת טענה לגבי הפלואנס ועוד ספציפית לגבי הגיר,אי אפשר להתעלם מהאמינות והתפקוד הגיר ברכבך שרחוקים מלהיות מושלמים.

פורסם

בסך הכל הם מציינים תופעה בגיר שעדיין לא ברור מה טיבה ואם היא תקלה. נחכה לטיפול ונדע.

בכלל עם הפרש המחיר בין ה 2 ליטר ל 1.6 ה 2 ליטר עדיפה. היא נותנת צריכת דלק עדיפה ואין לה טיימינג כך שבפעמיים טיימינג כבר מוציאיפם את ההפרש ונהנים מאוטו עדיף משמעותית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...