Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה מוזרה,אני לא מצליח להריץ את השיר קדימה או אחורה שאני לוחץ לחיצה אחורה זה פשוט מעביר לי שירים.. :shock:

מישהו יודע מה הבעיה?

ניסיתי גם לעצור את השיר ואז להריץ אבל זה לא עזר..

8)
פורסם
יש לי בעיה מוזרה,אני לא מצליח להריץ את השיר קדימה או אחורה שאני לוחץ לחיצה אחורה זה פשוט מעביר לי שירים.. :shock:

מישהו יודע מה הבעיה?

ניסיתי גם לעצור את השיר ואז להריץ אבל זה לא עזר..

איזה רדיו יש לך?

אולי יש לך כפתור נפרד להרצה.

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

פורסם

יש מכשירים שלא ניתן להריץ קדימה ואחורה(MP3) אבל כמו שאמרו אולי יש כפתור אחר להרצה

ואיזה מכשיר יש לך?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם
תלחץ function כמה פעמים עד שתגיע ל ff/rev ואז תלחץ שמאלה או ימינה עד שיופיע rough.

אז תנסה הפוך,

תלחץ function כמה פעמיים עד שתגיע ל rough ותעביר את זה ל ff/rev

פורסם
תלחץ function כמה פעמים עד שתגיע ל ff/rev ואז תלחץ שמאלה או ימינה עד שיופיע rough.

אז תנסה הפוך,

תלחץ function כמה פעמיים עד שתגיע ל rough ותעביר את זה ל ff/rev

אורן אתה מדבר על משהו אחר והוא על משהו אחר

שייקה תנסה לחיצה ארוכה וחזקה

פורסם

פעם האפשרות הזאת עבדה לך?

אם לא פשוט מכשירך לא תומך באפשרות זו

יכול להיות שבגלל שזה שיר MP3 זה לא עובד

פורסם

לא זה אף פעם לא עבד לי...

יש לי את המכשיר הזה רק שבועיים בערך,זה נראה לך הגיוני שרק בגלל שזה mp3 הוא לא מריץ?

8)
פורסם
לא זה אף פעם לא עבד לי...

יש לי את המכשיר הזה רק שבועיים בערך,זה נראה לך הגיוני שרק בגלל שזה mp3 הוא לא מריץ?

כן אחי אני מאמין שזה הגיוני כי יש לי גם DVD בבית של טושיבה שכששמים דיסק של MP3 אי אפשר להריץ קדימה, אני חושב שזה הדיוני מאוד שגם ברכב זה ככה בחלק מהמכשירים.

בחורה עם גזרה טובה צריכה בחור עם גזר (-:

• תוכן חדש...