Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיציבושי לנסר 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי לא מזמן מיציבושי לנסר 2005 אוטומט יש לה כמה בעיות שרציתי לדעת אם הם רציניות לפני שאני הולך למוסך:

1. שאני מניע את האוטו בבוקר המד חום מנוע לא עולה לוקח לו איזה 5 דקות ממש לאט לאט עולה השאלה אם זה חיישן או משהו במנוע

2. האוטו עד 50 קמ"ש ממש מתקשה לסחוב בעיקר בעליות עושה רעשים ושאני עומד ברמזורים האוטו רועד בצורה מוגזמת בנסיעה לצורך העניין במנהרות הכרמל או כביש החוף האוטו ברגע שמגיע ל60 70 נוסע חלק ללא רעשים מיוחדים הבעיה זה ב20 עד 40-50 קמ"ש גם מרגישים שהגיר מחליף הילוך בצורה מוגזמת

3. בנוסף אם אני מפעיל מזגן על קור האוטו מרעיש גם בנסיעה וגם בעמידה..

4. ויש עוד דבר שהוא הכי פחות מטריד אותי אבל עדיין בעיה מ2 פנסים אחד מקדימה ואחד מאחורה נכנסו לי מים שהיה את הסערה בשבוע שעבר השאלה אם אפשר לסדר את זה במוסך שבגשם הבא זה לא יקרה או שצריך להחליף פנס

אני יודע שהאוטו לא עבר טיפול הרבה זמן השאלה אם טיפול (החלפת שמנים, מסננים וכו'..) יפתור את הבעייות או שיש פה בעיות רציניות כגון שיפוץ גיר וכו'... וגם אם כן ישמח אם תעריכו לי בערך את העלויות לא במוסך מורשה כמובן.. תודה

פורסם

שלום רב, וברוך בואך לפורום !

בהמשך לבקשתך בפרטי אענה לך בפורום, על שאלה שהיא כללית, ויכולה לעזור לכל חברי הפורום.

בנוגע למד החום, קח בחשבון שאנו בחורף, ושעון החום קורא את חום מי הקירור, ולאחר 5 דקות, זהו לא מספיק, כדי לקבוע האם קיימת בעייה בחיישן טמפרטורה, אך אם לאחר עשר או עשרים דקות עדיין מד החום מראה טמפרטורה נמוכה, סביר מאד להניח, שהתרמוסטט תפוס במצב פתוח, או הוסר לגמרי.

בשתי המקרים,יש להחליפו בחדש.

המלצתי בצע ישור קו המומלץ לאחר קניית כל רכב, ובדוק תקינות תרמוסטט, החלפת מסנן דלק ואויר, שמני מנוע ופלגים, כן יש לבדוק מפלס נוזל הדראולי לתיבת ההלוכים, ואת צבע הנוזל, ולבדוק אפשרות, של גיר מחליק.

כן יש לבדוק את הסיבות לרעשים, בעת הפעלת המזגן.

העלות לא ידועה, ומומלץ לפנות , לשם קבלת הצעות מחיר מכמה וכמה מוסכים מורשים / פרטי,באזור מגורייך.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...