Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ידני עד 40000 ש״ח - המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים.

אני מחפש רכב בתקציב של עד 40000 ש״ח, גיר רגיל מנוע בין 1200 ל 1600.

אני לא כזה מבין בכל הקטע של רכבים ואשמח אם תייעצו לי ממה כדאי להתרחק, באיזה דגמים יש פאקים מסויימים שחוזרים, עלות חלקים וצריכת דלק.

תודה לעונים,

שוקי.

פורסם

יכול להמליץ מניסיון אישי.

יונדאי גטס ידני. עד שנתון 2005 (כולל) מהצורה הישנה ולפי דעתי גם 2006 אמור להיכנס לך בתקציב וזה כבר דגם לאחר עדכון.

הפרטים הבאים רלוונטיים לדגם הישן (עד 2005):

הרכב מאוד אמין, דגם ה-GLS (להבדיל מדגמי ה-GLF שתמצא לרוב מחברות השכרה וליסינג) מצוייד בשתי כריות אוויר ומערכת ABS.

צריכת הדלק של הדגם הידני בממוצע (שלי) 1:11 שכולל הרבה נסיעה עירונית. במידה ותשלב נסיעה מחוץ לעיר הצריכה תוכל לעלות לכיוון 1:13 ואף יותר.

טיפולים שוטפים לא יקרים ובכלל אוטו מצויין להגיע מא' ל-ב'.

גילוי נאות - הגטס שלי מוצעת כעת למכירה.

פורסם

תודה רבה על התשובה המהירה :) .

מדברים ששמעתי על גטס הבנתי שצריכת הדלק ברכב זה היא מטורפת עד שנתון מסויים (2008 נראה לי) אך זו שמועה התייחסה לגטס אוטומט.

האם הסיפור שונה בגיר רגיל?

חוץ מגטס יש עוד אלטרנטיבות?

פורסם
תודה רבה על התשובה המהירה :) .

מדברים ששמעתי על גטס הבנתי שצריכת הדלק ברכב זה היא מטורפת עד שנתון מסויים (2008 נראה לי) אך זו שמועה התייחסה לגטס אוטומט.

האם הסיפור שונה בגיר רגיל?

הצריכה ה"מטורפת" מיוחסת למיטב ידיעתי עד לשנתון 2005 כולל כמו שציינתי. בכל מקרה מדובר בדגמים האוטומטיים ולראיה המספרים שציינתי לגבי הדגם הידני שברשותי (אמנם לא צריכה מדהימה אבל בהחלט סבירה).

הנושא נטחן בפורום עד דק ותוכל למצוא הררי מידע בנושא על ידי חיפוש.

חוץ מגטס יש עוד אלטרנטיבות?

זה מה אני מכיר...

תפרט יותר צרכים שלך ותקבל מידע נוסף משאר חברי הפורום.

פורסם

צרכים שלי:

אני מתכנן נסיעות יומיות של כ70 ק״מ במשך 4 ימים בשבוע.

עדיף רכב קטן בסגנון הגטס.

בתור סטודנט אשמח לרכב חסכוני בדלק.

Abs וכריות אוויר רצוי ממש..

תיקונים וחלפים זמינים וזולים יחסית.

אין לי מושג איזה עוד צרכים או דרישות אני צריך מרכב, זה הרכב הראשון שאני הולך לקנות מכספי. :-D  

• תוכן חדש...