Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעקבות הפוסט הקודם בעניין רכישת ה-GT, רצ"ב תמונות לגבי החלפת הג'נטים לאלו של ה-GTI. מה דעתכם?

מיקי

נ.ב. - אל תחשבו על אימוץ - שמתי לוקרים מסוגים שונים והפירוק ייקח בערך 15 דקות לכל אחד מהג'נטים...

ואגב - הגריל הוא ייחודי ל-GT, אבל בגלל הצבע הכהה כמעט ולא מורגש. מה דעתכם על החלפת הגריל לזה של הג'טה (דהיינו ציפוי דמוי כרום)? הרכב לא כולל מיני תוספות נוצצות אז האפקט יכול להיות משמעותי ולא מוגזם.

DSCF0492.JPG

DSCF0493.JPG

DSCF0489.JPG

DSCF0490.JPG

DSCF0491.JPG

DSCF0487.JPG

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ג'אנטים יפים, אל תסמוך על הלוקרים האלה, לאבא שלי פירקו ב5 דקות את כל הרביעיית ג'אנטים עם הלוקרים והספיקו לברוח.

איזה צמיגים יש עליהם?

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
ג'אנטים יפים, אל תסמוך על הלוקרים האלה, לאבא שלי פירקו ב5 דקות את כל הרביעיית ג'אנטים עם הלוקרים והספיקו לברוח.

איזה צמיגים יש עליהם?

225/45 סמי-סליק של דנלופ. אבל הם במצב די גמור ואצטרך להחליף אותם די בהקדם.

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
GT זה רק רמת איבזור.

בגירסת ה3 דלתות היא פשוט מהממת.

אמנם זה "רק" רמת אבזור אבל לדעתי אין יותר טוב מזה. רכב סטנדרטי בלי יותר מדי שטויות (מבחינה מכנית) עם רמת הגימור הספורטיבית מבפנים. מדהים.

זה בעצם מה שאני אעשה בקרוב מאוד לסימן 4 שלי - רק שזה יעלה לי הרבה יותר.

Bimmer

פורסם
אפשר לדעת למה יש לך סמי סליק בגולף GT ?

ההסבר קצר ופשוט - לפני כחודשיים רכשתי לרעייתי גולף ורציתי להחליף לה ג'נטים (ה-15 אינצ' עם הטאסות נראים רע. פשוט עלובים). מכיוון שתמיד אהבתי את אלו של ה-GTI חיפשתי אבל כל שמצאתי היו רפליקות סיניות לא איכותיות. במקרה הופיעה ב-יד2 מודעה של בחור בראש העין שהינו בעלים של GTI ושדרג ל-18", והעסקה כללה גם את הצמיגים המופרעים שהיו על הרכב + פנסי איינג'לאייז שחורים. מהר מאוד רעייתי מצאה את עצמה עם שדרוג ויזואלי, אבל כשקניתי (במפתיע ובמקרה...) את ה-GT, זה היה ברור מאליו שאאמץ את הג'נטים שלה בתמורה ל-16" שהיו על ה-GT ואינם רעים לכשעצמם.

ולכל השואלים - היא מרוצה כמובן שהרכב שלה נוסע באופן נוח ושקט יותר עם הג'נטים "שלי" (הצמיגים על ה-17" די רועשים), אבל מצד שני מתלוננת שהיא ספקית חלפים בעבורי ותו לא, שהרכב שלה נראה פחות טוב משהיה וגם האחיזה פחות טובה.

אני, לעומת זאת, לא מפסיק לחייך - גיר ידני וקצר למדי, מושבי ספורט חובקים,מתלים ובולמים של ה-GTI (סטנדרט ב-GT), ג'נטים 225/45/17 עם צמיגים דביקים - איזה כיף להכנס לסיבובים במהירות שבה הוולבו הקודמת שלי היתה מאבדת את הראש... אמנם זו לא ה-156 המשופרת שהיתה לי, אבל צריך משהו לשאוף אליו, לא?

ואגב - לא אני הייתי זה שאמר שאם אתה לא יודע להנות מ-100 כ"ס, גם 300 לא יספיקו. בגלל הגיר הידני הרכב זריז למדי ונותן תמורה מעולה - המון נוכחות ופאן בתמורה לעלויות אחזקה שפויות (למשל - צריכת דלק משולבת של 1:13...). עוד מעט אקנה כמה סמלי GTI ואז בכלל הרכב יטוס (כי ידוע שסמל מוסיף 10 כ"ס לפחות, ואני קונה שניים!!!).

מיקי (שהחניה שלו נראית בעת מפגש משפחתי כמו פרסומת לגולף - מארק 5 GT, מארק 5 קומפורטליין X 2, מארק 4 ג'נריישן, מארק 1 קבריו. ובתקווה בעתיד - מארק 2 GTI...)

נ.ב. - מה דעתכם על תוספת גריל כרום של הג'טה? כבר הזמנתי אחד... אף פעם לא הבנתי למה פולקסוואגן ציידו את הג'טה בפרונט הרבה יותר מרשים מאשר את הגולף - אולי בגלל אובר-צניעות לרכב הקומפקטי?

פורסם
רכב סטנדרטי בלי יותר מדי שטויות (מבחינה מכנית)

לא הייתי קורה לזה שטויות,אומנם הGT היא בעצם GTI בלי המנוע טורבו אבל אני לא הייתי מסתפק בכוח הקיים.

כל אחד והדרישות שלו.

הGT היא באמת אופציה חילופית למי שרוצה GTI רק בלי הכוח שלה.

Renault Clio TCe 120 EDC

פורסם
GT רחוקה מGTI.

הGT זה רק איבזור שדומה לGTI (וגם לא) היא לא קרובה להתנהגות של הGTI

אפשר לדעת למה לא? החבילה אינה כוללת רק אבזור (חלונות כהים, גג נפתח, מושבי ספורט מעולים, צביעה חיצונית שונה, מחשב מורחב, פנסים קדמיים שונים וכמובן - פס ניקל עם כיתוב GT על ההגה :) ) אלא גם הרבה שמשותף לה ול-GTI: אותה רצפה, אותם מתלים/בולמים מוקשחים, אותם חישוקים (לפחות אצלי...). אני משער שההגה לא שונה, ומה שנשאר זה עניין שולי ביותר - המנוע... אז נכון שה-GTI הרבה יותר חזקה, אבל בסיבוב הדוק או בנסיעה מהירה בבין-עירוני אין הבדל בהתנהגות השלדה.לא שהייתי מתנגד לעוד 50-60 סוסים, אבל גם מה שיש מגיב נחמד מאוד.

אתה מוזמן לסיבוב על הרכב שלי על מנת להרגיש כמה הוא שונה מהקומפורטליין של אשתי - קשיח, מתקשר ומרגיש ספורטיבי בהרבה, כמובן תוך פשרה מבחינת הנוחות (אבל לא נוראה).

ומבחינת האבזור באמת שאין הבדלים משמעותיים - 4 בתים ממני חונה GTI משנת 2008, וחיצונית ההבדלים היחידים כיום לטובת ה-GTI הינם ספויילר פצפון וכמעט בלתי נראה מעל החלון האחורי, פס אדום זניח בגריל (שבעצמו מעט שונה - מבנה חלת דבש ולא פסים, אבל זה לא ממש מורגש בגלל הצבע השחור), 2 תגי GTI כסופים וסופית אגזוז חשופה מאחור. זהו. פנימית המדובר במושבים דומים מאוד אבל בצבע אפור ולא שחור/כחול, הגה מעט שונה (פחוס בחלקו התחתון) ופס דמוי אלומיניום מוברש בדש-בורד במקום שחור פיאנו אצלי.

מיותר כמעט להזכיר שבין 2 הגרסאות יש הפרש מחיר "זעום" של אי-אלו שקלים... בערך כפול!

נ.ב. - שכחתי כמובן של-GTI יש בלמי ברמבו אדומים וגיר ידני 6 הילוכים ולא 5. SORRY. אבל עדיין ההפרש במחיר לא קטן, בלשון המעטה, ועלויות התחזוקה שונות משמעותית.

פורסם

הג'אנטים האלה מתאימים לגולף כמו כפפה ליד! :)

נראה מצויין.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

הג'נטים כמובן יפיפיים. אין יותר יפים מאלה לרכב הזה ולדעתי עושה טעות כל מי שמחליף לאפטר-מרקט.

הרכב שלך לא קרוב ל GTI מבחינת הגה , התנהגות כביש, כח מנוע, החלפת הילוכים וכו'...

המידע שאתה מפזר כאן על מתלים וכיול זהים ל GTI ממש לא בכיוון.

עשית רכישה נחמדה מאוד, אתה תהנה ממנו רק אל תעשה מהרכב הזה משהו שהוא לא.

תהנה ממנו כמו שהוא ומאחל לך להשתדרג לGTI ביום מן הימים.

נ.ב. הלוואי שהיתה GTI בצבע הזה או בצבעים אחרים, השחור/אדום/לבן אלו הצבעים הכי מאוסים שיש יחד עם כסף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

וואו, GT ידנית כחולה עם 2 דלתות, NICE...

הג'אנטים ממש מוסיפים לרכב, שדרוג מבורך.

לא הייתי שם גריל של ג'טה, עניין של טעם אישי.

אני מסכים עם אייל, הקשר בין האוטו שלך ל-GTI הוא רק ב-2 אותיות הראשונות (GT).

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...