Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בגלל שאני יודע שמשוטטים פה כמה מומחים לואג אני יהיה ספציפי מאוד ואנסה לתאר את התחושה עם כל התופעות על התקלה.

אז כמו שאולי ניתן להבין מהכותרת, התקלה מתרחשת בהכנסה להילוך ראשון, ומתי זה קורה? אחרי זמן מה במהירות שיוט של 110 קמ"ש לערך.

מה מרגישים בדיוק? כמו ויברציה מוזרה או כאילו יש איזשהו חופש בין הידית הילוכים לבין הגיר.

כאשר הרכב עומד ולא נסע קודם, ההילוך נכנס חלק, התופעה המתוארת מופיעה רק לאחר נסיעה רצופה בהילוך אחר כלשהו.

מקווה שזה מספיק ברור למרות שלא נראה לי, תודה רבה והמשך ערב טוב.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

הקלאץ' שלך כנראה לקראת סוף ימיו.

אם אני מבין נכון את מה שאתה מתאר אז זה הקלאץ' וזה קורה כי הוא לא מפריד מספיק טוב (במיוחד אחרי נסיעה כי הוא חם) ואז אתה מרגיש את העברת ההילוך. עוד כמה זמן אתה גם תשמע חריקה.

Renault clio RT 1994

פורסם

דווקא אותו הייתי פוסל אחרון כי הוא הוחלף ביוני האחרון, אגב הוא הוחלף בקלאץ מקורי כולל מיסב לחץ וכו' אז לא נראה לי שזה זה.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...