Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חגורת VIBRO SHAPE מועילה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5728 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה קרוב משפחה אמר לי שהוא רוצה לקנות את החגורת הרזיה מדגם VIBRO SHAPE עכשיו הבנאדם עושה ספורט כ3 פעמים בשבוע אך לא ממש מצליח להרזות אז הוא חיפש משהו תוך כדי האימונים להוסיף משהו ,גם בעבודה הוא יוכל להשתמש בזה..

השאלה שלי האם מי שהתנסה בזה\דומה לזה ואם ישנם תוצאות או שזה סתם נראה טוב בווידאו?

אני מבקש רק מי שהתנסה בזה שיגיב,אני לא מעוניין בצ'אט כאן,של כל אחד והדעה שלו לגבי זה.

אני מדבר על המכשיר הזה:

http://www.youtube.com/watch?v=j0C1wxeV8yQ

תודה.

Scan Speak

פורסם

לא מועיל כלל.

ממליץ לך לעיין פה לפני רכישת דבר כזה.

ד.א, 80 אחוז מהרזיה (אם לא יותר) זה לאכול נכון, ולא דווקא יותר ספורט.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

את האמת לא הבנתי כלום מהקשיור שהבאת לי..אשמח אם תוכל להגיד לי.

ואתה אומר את כל זה בתור אחד שניסה את זה וזה לא עזר או על פי מה שכותבים באינטרנט?

Scan Speak

פורסם

הרזיה = 70% תזונה נכונה, 30% פעילות גופנית.

זה יפה שהוא מתאמן 3 פעמים בשבוע, אבל אם הוא לא אוכל כמו שצריך, הוא לא יראה תוצאות בחיים.

פורסם

ברור מאליו שזה נכון שהרב זה אכילה,אתם לא הבנתם את השאלה שלי כנראה..

השאלה זה האם המכשיר הנ"ל יכול לעזור יותר במשהו שקשור לדיאטה? כמובן שתוך כדי הליכות\ריצות ותזונה.!

Scan Speak

פורסם
ברור מאליו שזה נכון שהרב זה אכילה,אתם לא הבנתם את השאלה שלי כנראה..

השאלה זה האם המכשיר הנ"ל יכול לעזור יותר במשהו שקשור לדיאטה? כמובן שתוך כדי הליכות\ריצות ותזונה.!

התשובה:

לא

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

כנראה שיש הרבה פחות פראיירים ממה שחשבת בפורום, אף אחד פה לא התנסה בזה מכיוון שברור שזה לא עוזר כלל.

אם זה נשמע טוב מדי כדי להיות אמיתי...

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

• תוכן חדש...