Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אני לא מטורף על מוזיקה - פשוט אוהב לשמוע באיכות טובה, נשרף לי טוויטר אחד ולכן אני רוצה לרכוש זוג חדש.

המערכת שלי:

Alpine 9856

Morel DOTEC MKII 6.5

JBL GTO 75.4

הטוויטרים הנוכחיים הם אלו שמגיעים עם הרמקולים: Morel MT11, Soft Dome Tweeter, 100W/4, 90dB, 1800-2200 Hz

כל מה שאני רוצה זה לא לרדת באיכות, כלומר לקנות משהו שווה ערך מבחינת איכות הצליל.

אשמח מאוד לעזרתכם כי אני לא ממש מבין בתחום.

Bimmer

פורסם

:shock: הוא עולה כמו מערכת טובה....

כנראה ששכחתי לציין טווח מחירים - עד 200 שקל.

עכשיו ראיתי כמה עולים טוויטרים (ושוב - :shock:) - יש בכלל משהו בטווח המחירים הזה?

Bimmer

פורסם

אני משוכנע שה-MT22 מעולים אבל אני סטודנט ולא יכול להרשות לעצמי להוציא כ"כ הרבה כסף.

האמת, הסיבה היותר רצינית היא העובדה שאני לא מתלהב מ-AUDIO בכלל, פשוט אם כבר יש לי את כל זה ברכב, חבל שיהיה לי צד אחד ללא טוויטר.

אני צריך פתרון הרבה יותר פשוט... אשמח לעוד עזרה.

נ.ב.

איך אני יכול לוודא שהטוויטר שרוף?

הוא כרגע אצלי בחדר ואני מפחד לזרוק אותו - יש דרך לבדוק אותו חוץ מלפתוח שוב את הדלת של הרכב?

Bimmer

פורסם

תנסה למדוד התנגדות בעזרת רב מודד.

התנגדות 4 אוהם-טוויטר תקין,בעיה במקום אחר.

אין קריאה-כנראה סליל שרוף או נתק פנימי.

בשיפוצים...

פורסם
תנסה למדוד התנגדות בעזרת רב מודד.

התנגדות 4 אוהם-טוויטר תקין,בעיה במקום אחר.

אין קריאה-כנראה סליל שרוף או נתק פנימי.

תודה על הקרדיט אבל אין לי ציוד כזה :)

מה אתה אומר - לנסות ללכת לבדוק אותו ולתקנו או לקנות זוג טוויטרים חדש?

* הדגש הוא לצאת עם כמה שפחות הוצאות - כלומר אני מעדיף לתקן אותו, השאלה אם זה אפשרי?

Bimmer

פורסם

תגיע למפעל של מוראל בנס ציונה והם כבר יגידו לך כמה עולה לתקן. או שתוכל לרכוש מהם טוויטר חלופי

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם
תגיע למפעל של מוראל בנס ציונה והם כבר יגידו לך כמה עולה לתקן. או שתוכל לרכוש מהם טוויטר חלופי

:shock: אתה רציני? מורל מייצרים בארץ?

בדקתי כבר לבד, זאת הייתה הפתעה.

בכל מקרה, אקפוץ לשם תודה רבה.

Bimmer

• תוכן חדש...