Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5719 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש לקנות מאזדה 3 שנת 2008.

ראיתי מספר טופיקים בנושא מחירון יד 2 לעומת לוי יצחק. כאחד שהלך לשלוש חברות ליסינג (אלדן, שלמה סיקס ואביס) יש קרטל של החברות שנצמדות באדיקות ללוי יצחק שבאופן לא מפתיע מבקש 10% יותר ממחירון יד 2 (שזה יוצא פער של כ 7-8 אלפי שקלים). שזה בעצם מה שצריך להוריד כגד העובדה שזה ליסינג.

יוצא שרכב פרטי ביד 2 (בדרך כלל מי שמפרסם באתר יד 2 הולך לפי המחירון של יד 2 ) עולה כמו רכב ליסינג.

בהנחה שבדיקה במכון ובדיקה במוסך להיסטוריית טיפולים מכסים מקרים של תאונות וכשלים מכאניים ובדיקה בדואר לפני קניה מכסה מקרים של שיעבוד/משכון - נראה שאין סיכון מיוחד בקניה מפרטי ביחס לליסינג, בפרט בשנתון צעיר של 2008 - בהינתן שהמחיר אפילו אותו דבר.

אני מפספס משהו?

קניית רכב מליסינג

פורסם

מדוע אתה חושב, שאנשים מפרסמים לפי מחירון יד 2?

אם זה המצב (ההפרש בין המחירונים), למוכר יש את כל האינטרס לפרסם לפי יצחק לוי, אלא אם רמת המחירים הכללית לדגם הזה יותר נמוכה.

תיכנס ללוח מודעות של יד 2 ותבדוק, בכמה נסחר הדגם שמעניין אותך.

אם המחיר מפרטי זהה למחיר מליסינג (שאני ממש מסופק), תקנה מפרטי, עם נתונים טובים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אנשים פרטיים בכלל לא מסתכלים היום על לוי יצחק.

באתר יד2 יש מחירון מובנה ואנשים משתמשים בו ולא רואים סיבה לרוץ ללוי יצחק ולשלם עוד כסף בשביל נתון מיותר.

מכיוון שיד2 לא משרת את אינטרס חברות הליסינג, הוא חותך ממחירה של מאזדה 3 פרטית ועוד יותר מזה על מאזדה 3 ליסינג.

אגב - כל חברות הליסינג\השכרה יתעלמו ממחירון יד2, רוב האנשים הפרטיים יתעלמו ממחירון לוי יצחק. זה המצב שנוצר בפועל.

פורסם

דווקא ביד 2 המחיר של המאזדה 3 גבוה לעומת לוי יצחק.

המאזדה שלי לפי יד 2 שווה 5 אלף יותר מאשר מה שרשום בלוי יצחק.

פורסם
אנשים פרטיים בכלל לא מסתכלים היום על לוי יצחק.

באתר יד2 יש מחירון מובנה ואנשים משתמשים בו ולא רואים סיבה לרוץ ללוי יצחק ולשלם עוד כסף בשביל נתון מיותר.

מכיוון שיד2 לא משרת את אינטרס חברות הליסינג, הוא חותך ממחירה של מאזדה 3 פרטית ועוד יותר מזה על מאזדה 3 ליסינג.

אגב - כל חברות הליסינג\השכרה יתעלמו ממחירון יד2, רוב האנשים הפרטיים יתעלמו ממחירון לוי יצחק. זה המצב שנוצר בפועל.

לא מזמן קניתי רכב ממודעה ביד 2. המוכר ציטט בטלפון את מחירון לוי יצחק ולאחר הסבר דומה להסבר הנ"ל ירד למחירון יד 2.

פורסם

איזה קטע

את הפונטו שלי קניתי לפי יצחק. היה 4K פחות מיד 2. כנראה שזה תלוי בדגם הרכב

ובדר"כ המחירים של הליסינג נמוכים בהרבה יותר מ10% ההפרש בין יד2 ליצחק

פורסם
דווקא ביד 2 המחיר של המאזדה 3 גבוה לעומת לוי יצחק.

המאזדה שלי לפי יד 2 שווה 5 אלף יותר מאשר מה שרשום בלוי יצחק.

מאזדה 3 שנת 2008 הדגם הפשוט ביותר ACTIVE עולה ביד 2 83,000 שקלים ובלוי יצחק 90,000 שקלים.

פורסם

הכל תלוי בהיצע וביקוש. כל עוד חברות הליסינג מצליחות למכור רכב זה או אחר במחיר גבוה - ויש קונים - המחיר ישאר גבוה.

זה לא עניין של קרטל, וגם לא של מחירון זה או אחר.

למשל מזמן לא ראיתי רנו מגאן מ-2005 צפונה שנמכרה במחיר שמתקרב אפילו למחר ה"מחירון" התאורתי מאד שלה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ניתן לצפות כי בינואר החלו ההחזרות ההמוניות של רכבי הליסינג עקב העליה בשווי השימוש. השאלה שיכולה להישאל אם הדבר יגרום להצפת השוק וירידת המחירים. כי הרי סביר להניח כי יוצאי הליסינג יפנו בהמוניהם לאותם המגרשים של אותן החברות. כך או כך לי זה נראה מופרח ואף הזוי לרכוש רכב ליסינג (מאזדה 3 אחלא ג'יפ) במחיר יקר מזה שהרכב החדש עלה לחברת הליסינג. אם וכאשר אני חושב על רכישת רכב משומש, - אני יכול שלא להרגיש פראיער במקרה של הדגמים המושמצים בעלי המחירונים השפוים או הדגמים אשר אינם פופלריים בליסינג ולכן מחירונם אינם מנופחים באופן מלאכותי.

• תוכן חדש...