Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

sony vs pioneer מי לוקח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע כותרת מפציצה וכוללת אבל יש לי שאלה אמיתית

יש " מבצע " באוטו דיפו על המערכת הזאת

SONY CDX-GT54UIW

540 ש"ח

היא כוללת כניסת יו אס בי קידמי + 52WX4

איך סוני מבחינת מערכות לרכב , האם היא יותר איכותית בפיוניר ?

בבקשה תעזרו לבחור שרק רוצה לשמוע ליידי גאגא בקולי קולות

פורסם

משהו במשפט האחרון פשוט לא תקין :wink:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

אני מוכן לה#$ג את ליידי גאגא - ואני מוכן שישמעו את זה בקולי קולות

למען האמת אני מוכן לה#$ת אותה בעינויים קשים

תאמין או לא אבל סביר להניח ששניהם טובים פחות או יותר באותה מידה - פשוט תבחר במכשיר שהוא נראה לך יותר לעין או שהממשק שלו יותר ידידותי למשתמש

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ש לי את הרדיו דיסק הזה של סוני, מכשיר מעולה לדעתי לתקציב שלו, הוא אפילו יותר טוב מפיוניר באותו תקציב.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

מה יותר טוב? מרצדס S-500 או מיצובישי כריזמה איר?.

אתה בטח יודע.

לא ניתן להשוות בין שום דגם של אלפיין (ואפילו הזולים ביותר) לרדיו דיסקים מהסוג הזה

שהבחור נתן פה, רוב המכשירים שנמכרים במקומות כאלה (הום סנטר, אוטו דיפו וכו') מכילים

(ואני מסתייג) לרוב פיצ'רים בסיסיים על מנת למשוך את המשתמש כגון USB וכן הלאה.

רדיו דיסק של אלפיין, מצטיין במיוחד ברמת השמיעה שלו, וסביר להניח שעוקף בסיבוב מכל בחינה שהיא,

כל סוג של HU שנמכר בחנויות כאלה.

רותם.

פורסם

המכשיר עלה לי 650 ש"ח והוא הגיע עם עוד שני רמקולים של סוני 6.5", והסט נמכר במבצע באוטו דיפו במקום ב-890 ש"ח.

ואחריות רגילה של שנה.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם
אני מוכן לה#$ג את ליידי גאגא - ואני מוכן שישמעו את זה בקולי קולות

למען האמת אני מוכן לה#$ת אותה בעינויים קשים

תאמין או לא אבל סביר להניח ששניהם טובים פחות או יותר באותה מידה - פשוט תבחר במכשיר שהוא נראה לך יותר לעין או שהממשק שלו יותר ידידותי למשתמש

תן לראות אם הבנתי נכון, אתה מוכן להשיג את ליידי גאגא ומוכן שישמעו את זה בקולי קולות, אבל למען האמת אתה מוכן להמית אותה בעינוים קשים?

אני חושב שעדיין נשאר בי משהו מהפסיכומטרי:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

דרור

אני חושב שיואל גבע לא יעזור לו... :-P:-P:-P

כמו שלי לא יעזור טיפול במכות חשמל...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לדעתי הוא התכוון שהוא מוכן "להרוג"

כדאי שבכל זאת תקח קורס חדש לפסיכומטורי :wink::-P

דרור

זה בסדר, הספיקו לי שני מבחנים כדי להשיג את הציון שדרוש ללימודי הנדסה, עוד מבחן אחד ואני יתחיל להקריח, לא מתאים לי.:-P

דרור

אני חושב שיואל גבע לא יעזור לו... :-P:-P:-P

כמו שלי לא יעזור טיפול במכות חשמל...

הוא באמת לא יעזור לי, אני יותר חכם ממנו:lol:

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

• תוכן חדש...