Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיגו 205 שנת 1998

לפני כשנתים בצעתי טיפול שנתי. 8 חודשים לאחר מכן נסעתי לחול ל3 חודשים חזרתי ושוב נסעתי ל3 חודשים. היום קיבלתי הזמנה לטסט ונזכרתי כי דילגתי על הטיפול שנתי. ( הרכב עבר בכל התקופה כ 9000 ק"מ במשך השנתים). לרכב סכ"ה 80000 ק"מ

שאלתי

האם עדיף להעביר את הרכב טיפול לפני הטסט או מיד לאחריו. האם בסבירות גבוהה יותר הרכב יכשל בבדיקת גזים בגלל השמן "הישן" מה דעתכם

פורסם

נזכרת שדילגת על טיפול, עכשיו נזכרת, תעשה טיפול בהקדם האפשרי.

לא קשור לטסט.

אין קשר בין שמן לבדיקת הגזים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
נזכרת שדילגת על טיפול, עכשיו נזכרת, תעשה טיפול בהקדם האפשרי.

לא קשור לטסט.

אין קשר בין שמן לבדיקת הגזים.

איך יכול להיות שאין קשר

הרי השמן ואיך הוא נראה ומתנהג ( צמיג, שחור, שקוף חום וכד') אומר על מצב המנוע משקעים וכד' ומשפיע על מה שיוצא מהאגזוז ושם נמדדת פליטת הגזים. נראה לי מוזר

פורסם

תעשה את הטיפול ואז תגש לטסט,השמן והפלאגים וכל הקשור למנוע ת-מ-י-ד משפיע על השריפה! לא חובה שתכשל אבל אני הייתי עושה טיפול ואז נגש לטסט כי זה גם לא כל כך משנה מבחינה כספית מה עושים אחרי מה.בהצלחה.

• תוכן חדש...