Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5664 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתמול בערב יצא לי סוף סוף לראות את הפיורינו הכחולה שדווחה כאן לא מזמן.

היא נצפתה אמש נכנסת לישוב מסוים סמוך לפתח תקוה בשעת ערב מאוחרת.

מדובר בפיורינו בצבע כחול , שנת ייצור 1987 אם אני לא טועה ללא חלונות בארגז ונראית ממש ממש שמורה ועושה רושם שהיא בידיים אוהבות.

מדובר בדגם עם חזית של ה 147 הברזילאית (שנמכרה כאן בישראל בזמנו כפיאט 127 דור 3).

אם מישהו כאן מכיר את בעל הרכב אשמח אם יוכל לקשר בינינו בהודעה פרטית בלבד.

חבל שלא צילמת ... :cry:

עדי גולדנברג 13399

• תגובות 238
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדובר בפיורינו בצבע כחול , שנת ייצור 1987 אם אני לא טועה ללא חלונות בארגז ונראית ממש ממש שמורה ועושה רושם שהיא בידיים אוהבות.

מדובר בדגם עם חזית של ה 147 הברזילאית (שנמכרה כאן בישראל בזמנו כפיאט 127 דור 3).

כנראה שראית את הפיורינו שאני ראיתי! ואכן היא במצב ממש יפה! וללא חלונות בארגז

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
השבוע הציעו לי לקחת פיאט 238 זה מיני וואן כזה

במחיר לברזל ראיתי אותו ואני לא יודע אם אפשר לשפץ

אבל יש מלא חלקים שאפשר להוציא אז למי שמעוניין...

ישנו חבר בפורום ששיפץ אחת כזו, אני בטוח שהוא ישמח לשמוע פרטים.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

אני רואה את האוטו הזה כמעט כל יום. נוהגת בו חיילת והוא כנראה משמש אותה כרכב יומיומי. אם אתה רוצה את הכתובת המדוייקת אני יכול לתת לך.

נמרוד

פורסם
אני רואה את האוטו הזה כמעט כל יום. נוהגת בו חיילת והוא כנראה משמש אותה כרכב יומיומי. אם אתה רוצה את הכתובת המדוייקת אני יכול לתת לך.

נמרוד

תלוי איך נראית החיילת.....:-P

פורסם
חיילת בפיורינו!? אני לא רוצה לדעת איך היא ניראת!:shock:

צ'מע

לפני מספר שנים ראיתי במשך כשנתיים תיכוניסטית (16 , להזכירך) מגיעה לבית הספר עם יונימוג.

היה בהחלט נחמד לראות איך היא ניראת , כך שהרכב זה רק התירוץ במקרה זה.

אבל זה לא ענתיקות בדרכים ובחצרות אז נפסיק כאן.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

זה בטח לא גילוי אמריקה אבל כשאתה רואה את זה זה בפעל זה נחמד - מביקור קצר בצד השני של הקו הירוק נראה כי הרשות היא בור ניקוז להרבה מכוניות ישנות. בתמונות מדגם קטן מצומת ממוצע - לא יכלתי לצלם את הכל כי כבר יצאו אלי סקרנים... :nono:

אגב יש פרוצדורה להפוך רכב רשות פלסטינאית לישראלי?

בברכה אורן

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

למיטב ידיעתי לא, ומסיבות הברורות לגמרי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
זה בטח לא גילוי אמריקה אבל כשאתה רואה את זה זה בפעל זה נחמד - מביקור קצר בצד השני של הקו הירוק נראה כי הרשות היא בור ניקוז להרבה מכוניות ישנות. בתמונות מדגם קטן מצומת ממוצע - לא יכלתי לצלם את הכל כי כבר יצאו אלי סקרנים... :nono:

אגב יש פרוצדורה להפוך רכב רשות פלסטינאית לישראלי?

בברכה אורן

חלק מסוים מהרכבים שמסתובבים בשטחי הרשות הפלסטינית הם רכבים גנובים ישראלים.

לגבי אופל אסקונה זהו אחד הרכבים הפופלארים ביותר בשטחי הרשות הפלסטינית ואפשר לראות אותו כמעט בכל פינה.

בשכם ובגנין אחד הדגמים הפופולארים הוא פיאט 127 דור 2 .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מה קרה שאני לא רואה תמנות ואני לא מצליח לפתוח מה שרשום בקטן שזה תמנונה?

רינו הנדלר

מספר חבר 14193

פורסם

או קיי- הרגעת אותי, גם אני ומכמה מחשבים- אז יש בעיה כללית עם הפורום! לא רק אצלי...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
או קיי- הרגעת אותי, גם אני ומכמה מחשבים- אז יש בעיה כללית עם הפורום! לא רק אצלי...

אתה אוסף גם מחשבי אספנות?

חשוב להיות בשמחה!!!:-D:lol:

אך אין להיות עצוב- אם לא מצליחים.

יש הרבה אנשים בעולם- אבל, בני אדם הרבה פחות.

פורסם
אתה אוסף גם מחשבי אספנות?

הוא אוסף הכל..........

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

• תוכן חדש...