Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5737 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך השוואה (כלומר ניסוי כלשהו שהשווה) בין ה 9887 ודומיו מבית אלפיין למכשיר מקביל של קלריון?

אתה בטוח שהעובדה שהם יקרים יותר, בהכרח מעידה שהם טובים יותר בצורה שמיעה?

מתחדשת*

פורסם
יש לך השוואה (כלומר ניסוי כלשהו שהשווה) בין ה 9887 ודומיו מבית אלפיין למכשיר מקביל של קלריון?

אתה בטוח שהעובדה שהם יקרים יותר, בהכרח מעידה שהם טובים יותר בצורה שמיעה?

אני חושב שקלריון נותן סאונד יותר טוב. ולא בדקתי דגמים מקבילים.

בנוגע לאקליפס ולפיוניר אני נשען על ביקורות ועל התכונות שלהם.

יש הערכה למחיר בארץ לדגמים הללו?

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם
בכל מקרה העניין דורש גם שדרוג של ה HU למשהו ברמה הגבוהה ביותר כאשר הדגש הוא על TIME CORRECTION שמאוד חשוב לי. בנוסף חשוב לי בלוטות' מלא או עם מתאם והכי חשוב - חיבור USB.

ניסיתי לחפש דגמים אחרים של אלפיין או של חברות אחרות שיש להם גם TIME CORRECTION וגם חיבור USB ופשוט לא מוצאים דבר כזה. מישהו יכול לעזור?

ה9887 זה באמת מכשיר היי אנד.

לא הוא לא.

המכשיר היחידי שמשלב HI END אמיתי בתוספת USB הוא הפיוניר P99. איך שלא יהיה, "אודיופיל" אמיתי לא מחפש לא USB ולא בלוטות', בחור כזה ישתמש אך ורק בדיסקים מקוריים, לא לוזלס ובטח שלא MP3 מ USB.

בשיא הכנות, אני לא רואה שום טעם ברכישת HU שעולה למעלה מ 1,000$ לפני משלוח ומיסים. HU כדוגמת ה 9887 רחוק מאוד מהגדרה של מכשיר "היי אנד" אך הוא יספק את כל הצרכים (ואף יותר מזה) של המשתמש החובבן-מקצועי.

לגבי חוסר התמיכה שלו ב USB - לדעתי כל מה שצריך הוא כבל מקורי של אלפיין ואיתו המכשיר כבר יידע לשלוט על המידע ב DOK, לא צריך איזה מתאם מיוחד כמו עם ה 9855 (אבל תבדוק את זה ליתר בטחון).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אלפיין 9887 זקוק למתאם Alpine KCA-620M כדי לעבוד עם התקני USB

העלות שלו בארץ סביבות 1000 שח.

אני ממליץ על קלריון 786

מציע תכונות זהות לזה של האלפיין 9887 רק עם כניסת USB מובנת

אינו נופל ממנו בתכונות או בסאונד לדעתי ובמחיר אטרקטיבי בהרבה,החיסרון היחיד שלו הוא ממשק לא ידידותי.

פורסם
אלפיין 9887 זקוק למתאם Alpine KCA-620M כדי לעבוד עם התקני USB

העלות שלו בארץ סביבות 1000 שח.

נכון, עם אייפוד או אייפון אין לו בעייה לעבוד גם ללא מתאם, רק כבל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עלות הכבל Alpine KCE-422i לחיבור אייפון או אייפוד בארץ היא סביבות 300 שח

כאשר הוא מיועד בעיקר לעבוד עם אייפוד ומסוגל גם לשלוט בו וגם להטעין אותו,בעוד שבאייפון הוא מסוגל לשלוט

אך לא להטעין ונידרש מטען בניפרד Scosche passPORT - Charging Adapter

פורסם

המחירים שרשם כאן פותח השרשור על מכשיר האלפיין כמעט והפילו אותי מהכסא.

ה9887 בהחלט מכשיר מצויין אבל 3200 שח? :shock: ניתן להשיג מכשיר כזה בהבדל אחד ,שהותקן בתוכו צ'יפ לקליטת רדיו ישראלי ומחירו של זה-עד לפני כחצי שנה-היה 1900 שח.עם אחריות.יחי ההבדל הקטן.

צודק פותח השרשור שבמחיר הזה שווה להשקיע קצת יותר כדי לרכוש את הפיוניר.אני הייתי בדיוק באותו מצב כשכמעט שמתי יד על האקליפס 7200 במחיר 400 דולר ואז התהפכו היוצרות כשהפסיקו את הייצור והמחיר עלה פלאים.

את הפיוניר ניתן לרכוש ב1000 דולר עם משלוח לארה'ב.השאלה,אם לפותח השרשור יש אפשרות להביאו ישירות עם מישהו על מנת לחסוך את המיסים כי אם לא-המחיר יקפוץ בהתאם וכבר שווה לקנות אותו בארץ במחיר 5600 שח אבל עם אחריות מורחבת של 3 שנים.

אבל ישנה אפשרות טובה נוספת וזולה.קלריון כבר אמרנו?

ליאור

פורסם
***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך, קרא את כללי הפורום***

כן רציתי אותו...

אבל היה קשה למצוא אותו וקיבלתי כל כך הרבה המלצות על ה 9887 של אלפיין ש"נשברתי"...

לא נורא, גם ככה לחבר דיסקאונקי מוריד מהאיכות. למרות שכשמדובר בקבצים מכווצים כנראה שהאוזן שלנו לא מספיק רגישה להבחין מאיפה מגיע הקובץ, סידי או דיסקאונקי...

כשאתה מוסיף לזה את העובדה של האקליפס כולל גם בלוטוס' מובנה, קצת מרגיש לי חבל שלא לקחתי אותו, אחרי הכל יש לו פיצ'רים די דומים לאלפיין ואני לא בטוח אם הייתי מרגיש בהבדל באיכות סאונד...

אבל מה לעשות...בכל מקרה נהנה כרגע מהאלפיין אז לא מסתכלים אחורה

MLK165 + HL70 @ Steg K4/02 + Celestra FA2150X | ML3000 @ LRX1.1K | Alpine 9887R | Audison Bit1

פורסם

כבעל מכשיר מתקדם, בהחלט ניתן להבחין ללא קושי בהבדלים שיש בין הDOK לבין מקורי או MP3.

והבינותי מכתיבתך שכבר קנית את האלפיין. אז...תתחדש!

פורסם

תתחדש.

דווקא הייתי מחפש איזו קומבינה על הP99 אך ה9887 ללא ספק מכשיר מעולה. שימש אותי בנאמנות כשנה וחצי. לדעתי הוא המוצלח מבין המכשירים ברמתו.

איתמר,

עבור USB ב9887, נדרש מתאם הKCA-620M הלא זול.

עבור IPOD מספיק את הKCE-422i הזול.

• תוכן חדש...