Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאשר ניקיתי את הרכב השבוע, שמתי לב לתופעה מוזרה. במכסה המנוע הופיעו מספר חורים זעירים (מאוד קטנים, לא הצלחתי אפילו לצלם אותם) בצבע המטאלי ובתוכם סימני חלודה.

ראשית, כיצד מתקנים אותם?

מחר יהיה לי ממיר חלודה, יש לי צבע יסוד (מניום אדום) ומעט צבע רכב מטאלי (לרכב שלי) מרוכז (ללא לכה). חשבתי להשתמש בממיר חלודה ולאחר העלמות החלודה לשים מעט צבע יסוד (עם שפיץ של קיסם שינים) ולאחר היבוש לשים מעט מצבע הרכב המטאלי (גם כן עם שפיץ של קיסם שינים).

האם הגישה נכונה? אני חושש שתוצאות התיקון יראו בגלל החוסר בלכה.

שנית, מדוע התופעה נגרמה? הרכב מאוחסן בחניה פרטית ללא גג והחורים נראים כאילו מישהו ירה סיכות למכסה המנוע.

פורסם

עדכון:

-שמתי את הממיר חלודה (מן ג'ל ירקרק) על הנקודות. להבנתי יש להשאיר אותו כשעתיים על המתכת (הממיר חלודה הוא של "המראיט" בקופסה עם כיתוב בפורטוגזית:shock:). האם יגרם נזק אם אשאיר אותו יממה שלמה?

פורסם

אוקיי, אז עשיתי את כל התהליך והתוצאות מאכזבות.

-ניקיתי את הממיר חלודה בעזרת סקוטצ' וסבון לאחר 12 שעות, המתכת נראית חדשה וללא סימני חלודה אך הממיר חלודה נהפך לג'ל דביק אשר קשה להסיר אותו.

-ויתרתי על צבע היסוד (מניום אדום) מיכוון שנראה לי כי הוא יבלוט לעין. צבעתי בעזרת מקל אוזניים את הנקודות עם צבע הרכב המטאלי שקיבלתי (ללא לכה). הצבע מרגיש סמיך ודביק מדיי בזמן הצביעה.

-לאחר היבוש התגלה כי הצבע בהיר מידי ושקוע בתוך החור (לא ממלא אותו עד לגובה הצבע המקורי)

עזרה בבקשה:cry:

הוספתי שתי תמונות של החורים בצבע (כל פעם אני מגלה עוד!) למישהו יש רעיון מה גורם אותם?

Picture 008.jpg

Picture 009.jpg

פורסם

ישנם כל כך הרבה גורמים שיכולים לפגוע בצבע והנפוץ ביותר הוא נסיעה אחרי משאית שמעיפה חול/אבנים על הרכב.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

גם החתולים המסריחם האלה אוהבים לטפס על המכסה החם ועם הציפורניים שלהם גוזמות את הצבע.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...