Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

407 ראשונית או C-5 לפני מתיחת פנים

shahar75
שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אחרי שהחלטתי כבר לרכוש C-5, הגיעו הידיעות הראשונות על מתיחת הפנים וטרפו את הקלפים.

שוחחתי היום עם נציגי סיטרואן באולם התצוגה המרכזי ושם ההערכה היא שמתיחת הפנים תגיע רק כשנת מודל 2006.

ה-407 מתחילה להגיע ביולי-אוגוסט.

אני מתלבט לגבי איזה רכב לקנות.

ה-407 היא ראשונית ומכאן, אולי, מתכון לבעיות מצד מוסכים שלא מכירים את הרכב.

ה-C-5 לפני מתיחת פנים משמעותית והשאלה היא מה יקרה לערכו של רכב שיקנה עכשיו ויוחלף ע"י דגם מתקדם יותר בעוד כשנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הC-5 לא ידועה לטובה בשמירת הערך שלה, אבל אם הדגם האמור יגיע רק כ-2006, אין לך מה לפחד שהוא ישפיע בדרך כלשהי על הC-5 של היום.

תסתכל על מאזדה: מוכרים לאנטיס 2004 ו-3 2004 במקביל !

בכל אופן, אם שאלתך היא בהתלבטות בין 2 המכוניות, אני אישית הייתי הולך על ה407, התרשמי ממנה לטובה באוטומוטור, והיא גם מתקדמת בשנים מספר מהC-5.

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע לי כי כל מוסך מורשה מחויב בשליחת מכונאי אחד לפחות לקורסים בצרפת על ה-407. זאת מכונית חדשה לגמרי אשר רוב המרכיבים שלה חדשים. היא עמוסה מבחינה טכנולוגית וזה יכול להיות פתח לבעיות. אבל אי אפשר לדעת, ואם אתה חושש, אולי תחכה מספר חודשים אחרי שהיא תגיע לפני הרכישה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• 5 חודשים מאוחר יותר...

להזכירך: לסיטרואן ברוך השם לא חסרות בעיות.

לפי דעתי תזמין את ה-407. כל תקלה תטופל במסגרת האחריות ובנוסף זהו רכב מתקדם הרבה יותר ובטוח שיהיה לו סחירות עדיפה על ה-C5. (בכל זאת פז'ו הולך טוב בארץ).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בכל אופן, אם שאלתך היא בהתלבטות בין 2 המכוניות, אני אישית הייתי הולך על ה407, התרשמי ממנה לטובה באוטומוטור, והיא גם מתקדמת בשנים מספר מהC-5.

\

זה מצחיק, הרי כל הפלפורמה הטכנולוגית של ה-407 מועתקת מהסי5 (שניהם PSA) ולc5 יש מתלים הרבה יותר משוכללים ואיכותיים, אתה לא יכול למצוא משהו שיש ב-407 ואין ב-C5. היתרון הממשי של ה-407 הוא בעיצוב בלבד, לא יותר.

לי יש C5, לא הצעתי אותה למכירה וכבר קיבלתי שתי הצעות, גם מההוא שמכרתי לו את הקסנטיה. אבל שהC5 החדשה תגיע לארץ אני יעשה טרייד אין ויקח C5 חדשה.

b bo bos bose baaaaaaaaas

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידוע לי כי כל מוסך מורשה מחויב בשליחת מכונאי אחד לפחות לקורסים בצרפת על ה-407. זאת מכונית חדשה לגמרי אשר רוב המרכיבים שלה חדשים. היא עמוסה מבחינה טכנולוגית וזה יכול להיות פתח לבעיות. אבל אי אפשר לדעת, ואם אתה חושש, אולי תחכה מספר חודשים אחרי שהיא תגיע לפני הרכישה...

רוני

אפשר לדעת מאיפה זה בדיוק "ידוע לך"? מחוייב בשליחה לצרפת? סלח לי אבל מי שסיפר לך זאת, זה קשקוש אחד גדול.

סה"כ שולחים את מנהל המוסך להשתלמות של כמה ימים (או אחד) בלובינסקי בכיתות הלימוד במשרדי החברה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשר לדעת מאיפה זה בדיוק "ידוע לך"? מחוייב בשליחה לצרפת? סלח לי אבל מי שסיפר לך זאת, זה קשקוש אחד גדול.

סה"כ שולחים את מנהל המוסך להשתלמות של כמה ימים (או אחד) בלובינסקי בכיתות הלימוד במשרדי החברה.

1. זה ת'רד מלפני די הרבה חודשים, תשימו לב...

2. זה "ידוע לי" ממנהל מוסך מורשה של פז'ו-סיטרואן. באם מוסך מורשה רוצה לקבל אישור רשמי לטיפול ב-407, הוא צריך לשלוח אחד מהעובדים שלו להשתלמות בחו"ל. לפחות כך זה היה לפני כמה חודשים (כיום אין לי מושג, אולי פתחו באמת כיתות לימוד בחברה, אם כי אני בספק)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין לך מה להיות בספק, במשך 4 שנים לא ושלחים שום מכונאי לשום השתלמות.

תחשוב אפילו בהיגיון, נראה לך שישקיעו במכונאי שמחר או מחרתיים יכול לעזוב את העבודה? לא ! הם ישקיעו במנהל המוסך. ולא חו"ל ולא נעליים, סה"כ משרדי החברה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני בטוח שבשתי המכוניות יהיו בעיות דומות. אין בעולם תוכנת מחשב מושלמת, ולא תמיד גרסה חדשה עדיפה מבחינה זו על הקודמת.

יש לי C5, והיא לא סובלת מיותר בעיות ממכוניות דומות בעלות טריקים כה רבים, ובודאי לא פג'ו. במוסך ראיתי איך ה- 607 מטופלת באותה העמדה, על-ידי אותו טכנאי, שמנסה להתמודד עם אותם שגעונות של מחשבים מטורפים...

ובנוגע למחירון - שוב עניין של תדמית. אם תבדוק היטב תוכל לראות שגם מזדה 6 מאבדת מחיר. והיתרון המוכח ב- C5 הוא הביטוח הזול מאד. וגם אפשר להאריך אחריות משנתיים מלאות לשנתיים נוספות חלקיות, תמורת תשלום של 1000 ש"ח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7405 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...