Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5730 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

אני מחפש פנצ'ריה בנהריה והסביבה. איפה שהייתי המחירים בשמיים, לפחות בהשוואה למה שראיתי באתר: http://www.tires4u.co.il/?search=1&iGarageID=&ar=2&r=13&a=70&s=165&m=

הצמיגים ב205 שלי כבר בני 5 למרות שהם עברו פחות מ30K הם עדיין לא מהטופ העולמי אלא קוריאניים מחברת RODESTONE.

בזמנו 4 צמיגים עלו לי 800 ש"ח כולל איזון.

אני מחפש צמיגים שתהיה להם אחיזה טובה וכמובן שיהיו נוחים, בכל זאת צרפתייה ושקטים.

מבחינת קילומטרז' אני לא עובר את ה10K בשנה אז אני מניח שכל צמיג יחזיק כמה שנים טובות.

המחירים שנתנו לי בפנצ'ריות שביקרתי בהם הם כדלקמן:

צמיג סיני עלום 250 ש"ח נאמר שזה המחירים של הצמיגים הסיניים אין יותר זול

קלבר וגודאיר 350

מישלין 400

כאשר אמרתי לבחור ש4 צמיגים לפני כ4 שנים עלו לי 800 ש"ח הוא אמר לי שאין דברים כאלה ושאני לא אמצא אף צמיג חדש במידה שלי במחירים האלה.

אני מחפש צמיגים במחיר 1000-1200 ש"ח ל4 כולל איזון, אבל שלא יהיו סיניים אלא משהו מוכר, סגנון קלבר, גודאיר יוקוהמה.

פורסם

תגיע לצמיגי בזק ברחוב האיצטדיון בקרית חיים ותקבל צמיגים של דנלופ במחיר טוב

מיצובישי אאוטלנדר פרימיום שנת 2017 - היהלום היפני 

יונדאי אלנטרה I35 שנת 2012

פורסם

בכניסה לעכו מכיוון חוף התמרים, בצד שמאל יש תחנת דלק של פז שיש בה פנצ'ריה. הצמיגים בה אמורים להיות זולים.

הכי זול באיזור הצפון זה צמיגי רוני בקרית ים בתחנת דלק סונול (כ-20 שקל יקר מאנטון).

משכנתא זה קל

פורסם

תודה רבה לכם!

FITCH דיברתי עם "צמיגי רוני", מסתבר שיש לו עוד פנצ'ריה בנהריה :oops: ממול לקניון בתחנת הדלק. אז אני אקפוץ לשם השבוע.

הצעות שהוא נתן לי ככה בטלפון בשלוף זה WESTLAKE (הוא טען שזה בעצם צמיגי קומהו) מחיפוש בפורום ראיתי שאסור להתקרב, ב800 כולל איזון או יוקוהמה ב1000 כולל איזון. יותר הגיוני, הרבה יותר.

אני אבדוק אצלו וכמובן אעדכן.

רק שאלה אחרונה, אצלי בצמיגי שמותקנים על הרכב כרגע, כתוב עליהם M+S, שזה כמדומני בוץ ושלג, מחיפוש שהרצתי קראתי שלא מומלצים צמיגים כאלה לארץ, כי הם קשיחים יותר ופוגעים בנוחות הנסיעה ויש להעדיף צמיגי ALL SEASON. האם כך הדבר? ואם כן, איך אני יכול לזהות שמדובר בצמיגים כאלה?

יום נעים.

פורסם

M+S זה בוץ ושלג. ממש לא צריך.

בארץ אפילו ALL SEASON לרוב לא נחוץ.

קנה צמיגי SUMMER עם אחיזה טובה על כביש רטוב.

אתה יכול לברר את הסוג באתרים כגון tirerack.com

אגב, אתה עוד יכול להתווכח איתו על המחיר.

משכנתא זה קל

פורסם

הוא מתעסק לרוב עם קומהו.

חבר הוריד אותו מ-600 לזוג, ל-500 לזוג (דאנלופ SP01 או 702).

עריכה:

WESTLAKE זה אותו יבואן כמו קומהו (צמיגי נעמן), אך כמובן לא אותו הצמיג.

משכנתא זה קל

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

טוב, עידכונים מהשטח.

עשיתי סיבוב פנצ'ריות נוסף בנהריה והאיזור.

אז ככה, אצל "צמיגי רוני" בנהריה, הצלחתי להוריד אותו בעזרת לחץ מתון ביותר, ל950 ש"ח ל4 יוקוהמה. לגבי הטריות הוא אומר שאין לו במלאי וצריך להזמין, אבל הצמיגים טריים. הוא אמר לי שהוא יכול להרכיב לי סיני ב790 ש"ח של WESTLAKE או חברה דומה FEDERAL אם אני לא טועה, אבל אמרתי לו שאין מצב.

במקום אחר הוצע לי ב950 ש"ח 4 צמיגים סיניים מחברה עלומה, GOODRIDE. מחיר שחיטה.

עוד מקום הציעו ישר סיני ולאחר שאמרתי שאני רוצה משהו יותר איכותי. הציעו גם יוקוהמה ודאנלופ ב960 ו1100 ש"ח בהתאמה.

מבירור באוטודיפו נאמר לי שצמיגי גודייר עולים, 1176 ש"ח וצמיגי קהומו 930 ש"ח ל4.

הכי מעניין שהמחיר מחירון של הגודייר הוא 420 ש"ח אצלהם לצמיג אחד :shock: והם עושים הנחה של 60% לצמיג שני.

אשמח לשמוע את דעתכם, האם היוקוהמה במחיר הנתון יתנו לי את מה שאני מחפש, נוחות (בכל זאת זה רכב צרפתי), ביצועים סבירים פלוס ברטוב (שיהיה כבר רטוב, אמן!) וביבש, שקט ושיהיה חיסכון מסויים בדלק?

עוד משהו, אני לא נוסע הרבה לכן הם כנראה ישרתו אותי, אם וכאשר הרכב ישאר אצלי, כמו הצמיגים הנוכחיים. קרי, עד 5 שנים.

• תוכן חדש...