Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, הגיע זמן לעשות טיפול תקופתי באוטו וכדי לחסוך בעליות החלטתי לעשות זאת בעצמי.

השאלה שלי היא לגבי שמן גיר, הרכב הוא ידני ובספר אחזקה של הרכב רשום שצריך להחליף שמן גיר כל 40 אלף ק"מ (נשמע קצת מוזר), בכל אופן אני לא יודע מתי החליפו שמן גיר לאחרונה באוטו והחלטתי שכדי למנוע בעיות עתידיות עדיף שאני יעשה את זה עכשיו, אבל אין לי מושג מאיפה לנקז את השמן ומאיפה למלות, אשמח אם אוכל לקבל הסבר...

בנוסף אמרו לי ששמן ברקס שגם אותו צריך להחליף לא מנקזים אלה רק מוציאים מהמיכל עיבוי הקטן שלו, ע"י מזרק או משהוא וממלאים בשמן חדש, זה נכון?

פורסם
שלום חברים, הגיע זמן לעשות טיפול תקופתי באוטו וכדי לחסוך בעליות החלטתי לעשות זאת בעצמי.

השאלה שלי היא לגבי שמן גיר, הרכב הוא ידני ובספר אחזקה של הרכב רשום שצריך להחליף שמן גיר כל 40 אלף ק"מ (נשמע קצת מוזר), בכל אופן אני לא יודע מתי החליפו שמן גיר לאחרונה באוטו והחלטתי שכדי למנוע בעיות עתידיות עדיף שאני יעשה את זה עכשיו, אבל אין לי מושג מאיפה לנקז את השמן ומאיפה למלות, אשמח אם אוכל לקבל הסבר...

בנוסף אמרו לי ששמן ברקס שגם אותו צריך להחליף לא מנקזים אלה רק מוציאים מהמיכל עיבוי הקטן שלו, ע"י מזרק או משהוא וממלאים בשמן חדש, זה נכון?

בגיר אמור להיות בורג ריקון בחלק הכי תחתון של הגיר. בעניין מילוי שמן גיר חדש במידה ויש מדיד לשמן הגיר פשוט ממלאים משם. במידה ואין חפש כמה סנטימטר מעל בורג הריקון בורג שניראה אותו דבר כמו של הריקון ומשם מתבצע המילוי. מלא עד שיתחיל לנזול וסגור.

לגבי החלפת נוזל בלם אם כבר מנקזים ומחליפים אז עושים את זה על כל מערכת הבלימה ולא רק מהמיכל עצמו ומולץ להשאיר עבודה זו למוסך מקצועי שייבצע לך גם ניקוז אויר מהמערכת.

:)
פורסם

שמן גיר כמו שמן מנוע יש לו אורך חיים ואיכותו יורדת עם הזמן.

יש בורג בתחתית הגיר לניקוז השמן.

אני גם מחליף את הפילטר שנימצא בתוך אגן השמן.

לדעתי כדאי להיכנס למוסך שם יעשו לך את ההחלפה של כל השמנים.

• תוכן חדש...