Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תתחדש רז, אחלה בחירה. (אני בחרתי ב3700 שהם מעל ה3500 ומתחת ל4300 כי נראה לי מיותר להשקיע את ההפרש היחסית גדול )

אולי במקום להשקיע באביזרי גייז, תשקיעו בכיסא איכותי ? ממליץ על VELO PLUSH.

הכסא המקורי של TREK הוא על הפנים (למרות שיש לו לוק איכותי). הכסא הזה נראה לא נוח וקצת מוזר ,אבל בשנה פלוס שאני משתמש בו ,לא הזדקקתי לרכש אביזרי גייז כמו שמתואר כאן בניגוד לכסא המקורי שבא עם האופניים איתו סבלתי לא מעט.

מצ"ב תמונה של הTREK שלי עם הכסא המדובר.

IMG_131ss0.jpg

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אולי במקום להשקיע באביזרי גייז, תשקיעו בכיסא איכותי ? ממליץ על VELO PLUSH.

עשר דקות על הכסא שהצעת ואיבדתי תחושה בתחת. הכסא הזה אולי טוב לאנשים שהתרחבו עם עם השנים (שבין כה וכה נראים מביך בטייץ), הוא לא מומלץ למי שעדיין נכנס לג'ינס מהתיכון...

כלומר, כסא זה מאוד אינדיבידואלי.

לענין הטייטס - האם ניתן ללבוש טייטס מהסוגים שציינתם עם מכנס קצר מעליו ?

זה מחמם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

גם אם תתכופף למלא אוויר בגלגל כשאתה לבוש בטייטס באיזורים מסויימים בת"א - יש מצב שתאבד תחושה בתחת. :D

ברור שכסא זה סובייקטיבי , ההמלצה היא באופן כללי להחליף את הכסא שבא עם האופניים למשהו ארגונומי יותר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רז, בשביל שלא יכאב לך בתחת בזמן רכיבה ממושכת אני ממליץ לך ללבוש תחתוני נהיגה, אמנם במקור הכוונה היא לנהיגה ברכב אבל אני מניח שהם אפקטיבים גם ברכיבה על אופניים.

הנה כתבה מעניינת בנושא :lol: :lol: :lol: :lol:

*

המקור לחדשים...

אני שונא את הקיץ!

פורסם

אייל, סתם שתדע, המוט כיסא שלך הפוך והמכונאי שלך כנראה על סמים, חג שמח.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם
גם אם תתכופף למלא אוויר בגלגל כשאתה לבוש בטייטס באיזורים מסויימים בת"א - יש מצב שתאבד תחושה בתחת. :D

אתה לא ממש תל אביבי או לא ממש יוצא מהבית...

כבר מזמן שאין אזורים. גם מגדרים אין. הכל על כולם, וכולם אחת על השני והשלישית על הבארמן בשירותים (או שמא זו בארמנית?).

אזורים ומגדרים זה למקטלגים וממיינים, ומי שממיין...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

הייתי בחנות לציוד ספורט (עדיין לא הזדמן לי להגיע לחנות אופניים מקצועית).

ראיתי טייטס עם כרית מרופדת בישבן + ריפוד לכְּבודַה הקדמית. המחיר 120-160 ש"ח.

לזה הכוונה ? זה ללבישה תחת מכנס רגיל ? מעל תחתונים ? במקום תחתונים ? במקום תחתונים ובמקום מכנס ?

המוכר לא ממש ידע להסביר, וכיוון שכנראה עובד על עמלות, המליץ על המוצר הזה (היחידי שהיה שם) בחום רב.

אשמח לתשובות מבעלי נסיון נטולי אינטרס.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

ראשית כל, חנויות ספורט בד"כ יהיו יקרות יותר למוצרים מסוג זה, מאשר חנויות אופניים המתמחות בכך.

שנית, נא להכיר - שופ הרים: http://shop.harim.co.il/default.php חנות אינטרנטית למהדרין,

עם מחירים טובים באופן כללי, ניתן להזמין ולשלוח עד הבית, או לחלופין להזמין ואז לבוא לקחת (בשביל למדוד כמובן).

יש כמה "אסכולות" בקשר לטייץ, אני יכול להעיד מה אני עושה ואתה תבחר מה אתה תעשה בהתאם.

ראשית, אין שום טעם בלבישת תחתונים מתחת לטייץ, כי הבד נספג בזיעה ואז יש לך נייר שיוף על העור.

אין שום טעם בלבישת תחתונים מעל הטייץ, כי אני לא רואה איך זה תורם לך. הטייץ עשוי מבד מנדף זיעה, תן לו לעשות את העבודה שלו.

ניתן ללבוש כל מכנס מעל הטייץ (זה הרי כמו תחתון צמוד), השאלה מהי מטרת המשורר:

אם זה בשביל הפאדיחה (מקובל, לגיטימי), זה סבבה, רק קח בחשבון שהטייץ לבדו מנדף זיעה יותר טוב מאשר כשיש עליו מכנס.

אני אישית בעיר, רוכב לעיתים עם מכנס ולעיתים בלעדיו (כשאני מדריך על האופניים אני שם מכנס למען המראה הנאות), כאשר חם אני תמיד בלעדיו.

מחוץ לעיר (בשטח, יענו), אני לא מעיז לרכוב רק עם הטייץ, נפילות במהירות גבוהה (יחסית) לא יעשו חסד עם הטייץ ועם העור של הרוכב.

כמובן שזה חם יותר, אבל כשיש עלייך קסדה מלאה, צבי צב, ושאר ירקות - תכל'ס - זה כבר לא ממש משנה... :lol:

אז בקיצור (כי עד עכשיו זה היה ארוך):

תקנה טייץ, בכל מקרה. לעניות דעתי, תלבש אותו בלי תחתונים. לגבי המכנס מעל - אפשרי, זה מצד אחד יהיה חם יותר, מצד שני זה מגן יותר נגד שפשופים מנפילות.

אני אישית מעולם לא הרגשתי את הצורך בהגנה כזו ברכיבת עיר, אבל For each his own. בשטח, לדעתי, גם רכיבת שבילים, רק עם מכנס. שיהיה בהצלחה !

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קודם כל תתחדש על הTREK שקנית, אחלה בחירה. לי יש 3900 שרכבתי איתם כבר 7K בלי בעיות. אמינות מאוד.

דבר שני, סתם טייטס בלי ספוג בישבן לא יעזור לך מבחינת הכאב בישבן, טייטס רכיבה הוא טייטס מרופד (כמו שהציעו לך).

ניתן ללבוש את זה עם או בלי תחתונים, ולשיקולך אפשר גם מתחת למכנס (לא רואה סיבה, אולי רק אם ממש יהיה לך קר בחורף).

ברכיבה כמ שאתה מתאר מספיק לך טייטס עם ריפוד (150 ש"ח זה מחיר סביר למכנס טוב).

מצד שני גם הכיסא שהציעו לך פה הוא אחלה (גם לי יש כזה) והוא אמור לעלות בסביבות ה100 ש"ח.

בסופו של דבר זה משהו שצריך להתרגל אליו, גם אם לא תחליף כיסא תתרגל לכיסא הזה אחרי כמה רכיבות.

אל תיסחף עם האביזרים, לאט לאט תיכנס לזה ובמידת הצורך תשקיע.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

אין שום טעם בלבישת תחתונים מעל הטייץ, כי אני לא רואה איך זה תורם לך. הטייץ עשוי מבד מנדף זיעה, תן לו לעשות את העבודה שלו.

למה אין? תראה איזה יופי זה עוזר לסופרמן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אייל, סתם שתדע, המוט כיסא שלך הפוך והמכונאי שלך כנראה על סמים, חג שמח.

אבחנה יפה, אתה צודק.

באמת זה היה מסובב, התמונה צולמה לאחר הרכבת הכיסא וכמובן המוט סובב לפוזיציה הנכונה כבר לפני שנה בערך :)

את הכסא הרכבתי לבד , המכונאי שלי חף מפשע

אתה לא ממש תל אביבי או לא ממש יוצא מהבית...

כבר מזמן שאין אזורים. גם מגדרים אין. הכל על כולם, וכולם אחת על השני והשלישית על הבארמן בשירותים (או שמא זו בארמנית?).

אזורים ומגדרים זה למקטלגים וממיינים, ומי שממיין...

מי שממיין לא הולך עם בארמנית לשירותים ומגלה שמדובר בכלל בבארמן :)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מאז שעברתי לרכב עם טייטס, החיים שלי (ושל החבר'ה שם למטה) נראים אחרת לגמרי.

כמו שאיתן אמר, 90% מהרוכבים משתמשים בטייטס וזה ממש לא נראה מוזר או מגוחך.

רזי, כנס לחנות www.harim.co.il, יש שם הכל במחירים סבירים...אפילו בורכת בכך שהחנות שלהם ממוקמת בהרצליה לא רחוק ממך, כך שאתה יכול למדוד שם.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הנה כתבה מעניינת בנושא

פגשתי את תומר בארוע האחרון של מועדון ה-5 בפארק רמת גן, אחרי שלא ראיתי אותו שנים.

אפשר גם מתחת למכנס (לא רואה סיבה,

הסיבה היא שאני רוכב להנאתי, ומתכנן עצירה לקפה בדרך. לא נעים לי לשבת בבית קפה עם הבלטת הכבודה, שבמקומה מונחת.

כשאני מדריך על האופניים

דריפטים ?

לי יש 3900 שרכבתי איתם כבר 7K בלי בעיות. אמינות מאוד.

איך אתה יודע מה המרחק המצטבר שצברו האופניים ?

אתה יכול למדוד שם.

למדוד ? אתה בא להגיד לי שאני מודד טייטס ? או קונה טייטס שמישהו כבר מדד ?

ומה הכתובת של החנות ? באתר לא מצאתי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...