Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5765 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח :)

אתמול בשעה טובה קניתי את הרכב הראשון שלי (סטודנט נכון לעכשיו) - פיאט פונטו ספייס 2001, הדגם עם התיבה הרציפה (טיפטרוניק) וההגה CITY.

יש לי כמה שאלות:

1. יש לי אפשרות בשם TRIP שאיתה אפשר למדוד מרחקים, לראות צריכת דלק, וכולי (דיגיטלי)...

אני משום מה לא מצליח לאפס אותו, למרות שרשום בספר רכב שצריך ללחוץ 3 שניות כדי לאפס הכל...מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

2. הנורה של הבלם יד דולקת תמידית, גם כשהבלם יד למטה, יש לציין שזה לא מפריע בנסיעה...צריך לדאוג?

3. אני שוקל להכניס אותו לטיפול, סוג של יישור קו, כדי להיות בראש שקט שאין שום בעיות...

עד היום הרכב טופל במוסך מורשה, הביאו לי קבלות של כל טיפול...

אלו הטיפולים שנעשו לפני שנה ושנתיים...תודה מראש על ההתייחסות. האוטו יש לציין עבר 120,000 ק"מ בלבד. יש טיפול כלשהו שכדאי לעבור? :

אוקטובר 2009, ב-101,358 ק"מ:

טיפול 100,000

רחיצת מנוע

החלפת נוזל תיה"ל אוטומטית

החלפת רפידות בלם קדמי

מסנן שמן

קרב מסנן שמן

מצת מנוע

מסנן אוויר למזגן

מיכל 2 ליטר שמן גיר

שמן מנוע

פרפלו חומר למערכת מים

אפריל 2008, ב-75,125:

בדיקת לחץ צילינדרים

פ+ה ראש מנוע מכלל

העברת מכלולים לראש מנוע מוסר

פ+ה מצנן מים

תיקון ראש מנוע

ניקוי מצנן מים

ער סתמים לראש ספייס

חגורת תזמון

מותח חגורה

נוזל קירור רדיאטור מקורי

בנדים שונים בשימוש ממ בלב

4. ומשהו נוסף-עד כמה חשוב לטפל במוסך מורשה? האם כדאי רק במוסך מורשה, או שזה לא חשוב עד כדי כך?

תודה רבה וחג שמח! :)

פורסם
שלום וחג שמח :)

אתמול בשעה טובה קניתי את הרכב הראשון שלי (סטודנט נכון לעכשיו) - פיאט פונטו ספייס 2001, הדגם עם התיבה הרציפה (טיפטרוניק) וההגה CITY.

יש לי כמה שאלות:

1. יש לי אפשרות בשם TRIP שאיתה אפשר למדוד מרחקים, לראות צריכת דלק, וכולי (דיגיטלי)...

אני משום מה לא מצליח לאפס אותו, למרות שרשום בספר רכב שצריך ללחוץ 3 שניות כדי לאפס הכל...מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

2. הנורה של הבלם יד דולקת תמידית, גם כשהבלם יד למטה, יש לציין שזה לא מפריע בנסיעה...צריך לדאוג?

3. אני שוקל להכניס אותו לטיפול, סוג של יישור קו, כדי להיות בראש שקט שאין שום בעיות...

עד היום הרכב טופל במוסך מורשה, הביאו לי קבלות של כל טיפול...

אלו הטיפולים שנעשו לפני שנה ושנתיים...תודה מראש על ההתייחסות. האוטו יש לציין עבר 120,000 ק"מ בלבד. יש טיפול כלשהו שכדאי לעבור? :

אוקטובר 2009, ב-101,358 ק"מ:

טיפול 100,000

רחיצת מנוע

החלפת נוזל תיה"ל אוטומטית

החלפת רפידות בלם קדמי

מסנן שמן

קרב מסנן שמן

מצת מנוע

מסנן אוויר למזגן

מיכל 2 ליטר שמן גיר

שמן מנוע

פרפלו חומר למערכת מים

אפריל 2008, ב-75,125:

בדיקת לחץ צילינדרים

פ+ה ראש מנוע מכלל

העברת מכלולים לראש מנוע מוסר

פ+ה מצנן מים

תיקון ראש מנוע

ניקוי מצנן מים

ער סתמים לראש ספייס

חגורת תזמון

מותח חגורה

נוזל קירור רדיאטור מקורי

בנדים שונים בשימוש ממ בלב

4. ומשהו נוסף-עד כמה חשוב לטפל במוסך מורשה? האם כדאי רק במוסך מורשה, או שזה לא חשוב עד כדי כך?

תודה רבה וחג שמח! :)

1 - בדוק שע"י לחיצות בנגיעה על לחצן הטריפ הצג מחליף מצבים. יש את המצב של כמות הקילומטרים הכללית שאותו אי אפשר לאפס ויש את המצב של כמות קילומטרים מהאיפוס האחרון שע"י לחיצה קטנה ללא החזקה הצג מיתחלף בין שני מצבים אלה. כאשר אתה על המצב של כמות קילומטרים מאז האיפוס האחרון לחץ על לחצן הטריפ והחזק אותו שם כמה שניות עד שייתבצע איפוס. רק אז עזוב את הלחצן.

2 - בדוק מילס שמן ברקס.

3 - לפי הטיפולים שהרכב עבר ניראה שהוא שמור בצורה ייקית ביותר. ליישור קו לא מאמין שתצטרך לבצע יותר מטיפול כללי הכולל החלפת פלאגים, שמן, פילטר שמן, פילטר אויר ומסנן דלק אם יבוא לך.

:)
  • תוכן חדש...