Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טלמור הרשה לי להצטרף לדעתו של בני - גם אתה אינך מספק תשובות בעקבות התקפותיך.

אתה מציג גישה של "אתם" - תאמר לי מי לדעתך עומד מאחורי מועדון החמש, האם גוף כלכלי, האם אנשים בעלי אינטרסים - או אולי סתם אנשים חובבי מכוניות המעוניינים בשימור תחביבם. הגישה הרווחת כפי שבאה לידי ביטוי בסידרה "תיקים באפלה" - כאילו גוף או יד נעלמה עומדת מאחורי קונספירציות עולמיות פשוט אינה נכונה.

למיטב הבנתי אתה אינך ממש בקי בפעולות המועדון ובהצלחותיו הקטנות והגדולות - אתה רק מנסה להתפס בנקודות קטנוניות אשר ממש אינן נוגעות לניהול המועדון.

האם אתה ממשיך לטעון כי האירוע בטיבעון אשר היו כמובן מעורבים בו אנשים פרטיים, משליך על ניהול המועדון.

רק להזכירך כאשר נזקקת לעזרה הקשורה בתחום רכבים אשר בהם אינך בקי - לשם דוגמא, גיפ', אתה קיבלת את מלוא העזרה מקרב חברי המועדון.

לסיכום - אני שומע ממך יותר מה לא בסדר מאשר מה ניתן לעשות לשם שיפור המצב. כלומר לוקח לעצמך את החלק הקל, של ביקורת בלבד (לרוב לא נכונה), ולא את החלק הקשה של...כן כן סמכות ואחריות - אפילו מועטה ככל שתהייה.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ירון,

1. ממי צריכה להגיע ביקורת? מההנהלה עצמה על עצמה? ממי בדיוק? רק ממקור אחד - מהחברים המשתתפים באירועים נקודה. כל עוד אני חבר המועדון אני מרשה לעצמי להעביר ביקורת כ ח ב ר מ ו ע ד ו ן פשוט, שלא מעורב בההחלטות הנהלה.

אם לא אני, אז מי? מי שאינו חבר מועדון? מי שלא השתתף? תגיד לי אתה.

2. האירוע בטבעון לא היה פרטי. אגב, האם בכלל השתתפת בו? זה היה אירוע מועדון שלא עמד בסטנדרטים הכי נמוכים שאפשר לתאר.

גם ברידינג הם אמרו - זה לא היה אירוע שלנו. לא נכון. אירוע של המועדון נקודה.

3. לא מתלונן על עזרה רבה שקיבלתי כשהייתי צריך. תגיד, זה מקזז את הביקורת המוצדקת? זה בא במקום? לכל מי שמקבל עזרה כשצריך אסור לבקר את המועדון? אגב, תמורת העזרה והקשרים שילמתי דמי חבר מכובדים, אפילו לשנתיים. לא כולם נוהגים כך.

4. מדוע לא נתקיימה פגישה מסודרת עם הנהלת המועדון כפי שביקשתי? מדוע בני לא עונה על כך?

5. מדוע הנהלת המועדון אף פעם, אבל אף פעם איננה לוקחת אחריות? תמיד התקפה, תמיד "אנחנו בסה"כ מתנדבים", תמיד אנחנו בסדר, אתה לא.

6. אבקש בפעם השניה לפרסם את נתוני המועדון, או לחלופין לשלוח אותם אלי בה"פ. ברור כי המועדון לא מצליח להרים ראש תקופה ארוכה, למעשה מאז היווסדו. אחת הסיבות העיקריות לכך היא התנהלות לא נכונה וחוסר רצינות. כן, זו ביקורת לגיטימית שלכל חבר מועדון יש הזכות להטיח בהנהלה.

זה לא מקובל עליכם? הוציאו החלטה רשמית שאסור לבקר אתכם, החזירו לי ולעוד מבקרים כמוני את החלק היחסי של דמי החבר וניפרד כידידים.

7. בני, מה הקשר לאוניברסיטת ת"א. לא הבנתי.

T

No trees were harmed in the sending of this message, however a large number of electrons were terribly inconvenienced...

פורסם
ירון....

1. ממי צריכה להגיע ביקורת?

המועדון הינו עמותה, ומחוייב לנהוג ע"פ הרשום בחוק וע"פ החלטות רשם העמותות. כל עמותה חייבת במוסדות דוגמת מבקר, כך גם באסיפה כללית של חברי עמותה פעם בשנה, גם אם קשה במסגרת זו להגיע לכלל החלטה.

4. מדוע לא נתקיימה פגישה מסודרת עם הנהלת המועדון כפי שביקשתי? מדוע בני לא עונה על כך?

תניח שהדבר נעשה מעצלות/חוסר זמן/שיכחה, ופנה שוב. לאנשים יש עוד דברים על הראש... מנסיוני אני יכול להגיד שנבחרתי (בעמותה של 15 אנשים פעילים) לגזבר, אבל הלימודים והעבודה מנעו ממני בנתיים לשבת עם הגזברות הקודמת ולהתחיל בעבודה....

6. אבקש בפעם השניה לפרסם את נתוני המועדון...

למיטב זכרוני העמותה מחוייבת לכך בחוק, ובכל מקרה הדבר מבורך, ורצוי שיעשה בפרסום רשמי הנשלח לכלל חברי המועדון. לא כולם בעלי גישה לאינטרנט

ברור כי המועדון לא מצליח להרים ראש תקופה ארוכה, למעשה מאז היווסדו. אחת הסיבות העיקריות לכך היא התנהלות לא נכונה וחוסר רצינות.

לא, אחת הסיבות העיקריות לכך היא שרוב האנשים מתענינים בכמה חלונות חשמל יש במזדה. אפילו יותר מאשר כמה כריות אויר.... גם העלות הכספית וזמן נדרש לא מועילים

כן, זו ביקורת לגיטימית שלכל חבר מועדון יש הזכות להטיח בהנהלה.

זה לא מקובל עליכם? הוציאו החלטה רשמית שאסור לבקר אתכם, החזירו לי ולעוד מבקרים כמוני את החלק היחסי של דמי החבר וניפרד כידידים.

עמותה אינה יכולה להחליט שהיא אינה חייבת בביקורת. לא ממש בטוח, אבל נדמה לי שאנחנו עדיין במדינת חוק

בברכה,

גלעד

פורסם

בתור בן אדם יחסית צעיר שלא יושב על הוריד של המועדון אבל מידי פעם קופץ למפגשים להתעדכן... אני חייב להגיד שכל מי שתוקף את המועדון יש הצדקה ובסיס חזק.

לפי דעתי הנהלת המועדון ורוב חבריו עבר זמנם (להתיחס כהערה אישית ודעה אישית בלבד).

המועדון לא אטרקטיבי לא מכוון מנוהל באופן דיי חובבני.

ובגדול מועדון ה 5 הוא בעצם נישה מסויימת של אותם 30 אנשים כבר שנים.

יחזק את דעתי העובדה היא שקיום הרבה הרבה אנשים מחפשים אלטרנטיבות למפגשים ומועדונים... ואתם יודעים מה! הם מנוהלים בהתנדבות.

אני חושב שמועדון ה5 רקוב מההנהלה ועד אחרון החברים בו יש צורך במשב מרענן של דם חדש הנהלה חדשה.. יש צורך בליצור ארועים בומבסטים יותר ובתדירות גבוהה יותר.

חוץ מ 2 וחצי טיולים ושוק עתיק מה אתם עוד יכולים להגיד שהמועדון עושה?

כיום במדינה שלנו כל קבוצה של אנשים יכולים לאתור ולבקש זכויות...(לדוגמא נהגי המרוצים).

וכל קבוצה של אנשים יכולים להגיע להסכמים עם חברות ביטוח.

וחוץ מיזה הייתי רושם עןד ועוד אבל אני חייב לחזור כרגע לקורס ב nortel

אז אני אמשיך בערב...

(למרות ד'ברי החרפים יש בי הערכה למועדון ה5 כחלוץ במדינה שנטע את העץ הראשון ביער המוטרי בארץ)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

שלום חברים

השנה הארוע המסורתי של מועדון החמש בקירית טבעון עלה בדרגה

לראשונה פנתה אלינו המועצה המקומית בבקשה להשתתף בארועי החג .ואל יקל בעינכם הדבר שכן מועצה זו מאד בררנית והייתי אומר טיפה סנובית כמו משהו בין יגואר 47 למרצדס 48 ובכן ניתבקשנו להוביל את מצעד המחולות בערב החג והסניף הצפוני נירתם לכך בניצוחו של דרור שדחף מאחור. ואכן המצעד עבר ברחוב הראשי ברוב עם ולתשואות אלפי צופים נלהבים קסטה של הארוע נימצאת כעת בעריכה.

למחרת היה הארוע המרכזי של המועדון ביום העצמאות הארוע השנה היה הצלחה אדירה שכן השתתפו בו 45 מכוניות (כפי שנירשם בדוח המשטרה)

האמת הופתענו מההענות המדהימה מכל רחבי הארץ ואכן היה צפוף. אנא אחלו לי כל שנה צפיפות כזו. אולם כדי לוסת את הלחץ ועל פי בקשת המשטרה עברנו לחניון אגד בטבעון.

משם יצא הראלי.ברצוני לנצל בימה זו להודות למשטרת ישראל על סיועה לאורך כל הדרך באבטחת המכוניות ובחסימת צירי התנועה הסואנים של יום העצמאות.על מנת לאפשר לנו מעבר רציף של כל השיירה

האם מישהו זוכר מתי משטרה חסמה עבורנו צירי תנועה .לי לא זכור.

האם מישהו חושב שמסע של 45 מכוניות לא חדישות יכול לעבור ללא כל תקלה .אם יש כזה שיעמוד ונעביר לו את הארגון בפעם הבאה.

ארוע יום העצמאות הוא כיום ארוע מסורתי של המועדון המוכר על ידי גופים ציבוריים והמשטרה

מאורגן רצוף זה השנה השמינית. מאורגן וממומן באופן פרטי עם עזרה של חברים בצפון

האם המארגן רשאי לצפות לפירגון מצד חברי המועדון? אנא ענו לי אשמח לדעת מה אתם חושבים

לסיום מי שלא היה בבית זרזיר אצל אחינו הבדואים לא חווה ארוע קולינרי מהו.

בנוסף לעובדה שהמפגש בא להמחיש את האפשרות לדו קיום שעל המועדון להוביל היה האוכל

שהוגש מדהים המנסף וניתחי הכבש היו משהו שחולמים עליו

חברה להתראות בארוע המסורתי התשיעי בשנה הבא ואימרו אמן

בני זהר

יוזם ומארגן הארוע

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם
שלום חברים

השנה הארוע המסורתי של מועדון החמש בקירית טבעון עלה בדרגה

לראשונה פנתה אלינו המועצה המקומית בבקשה להשתתף בארועי החג .ואל יקל בעינכם הדבר שכן מועצה זו מאד בררנית והייתי אומר טיפה סנובית כמו משהו בין יגואר 47 למרצדס 48 ובכן ניתבקשנו להוביל את מצעד המחולות בערב החג והסניף הצפוני נירתם לכך בניצוחו של דרור שדחף מאחור. ואכן המצעד עבר ברחוב הראשי ברוב עם ולתשואות אלפי צופים נלהבים קסטה של הארוע נימצאת כעת בעריכה.

למחרת היה הארוע המרכזי של המועדון ביום העצמאות הארוע השנה היה הצלחה אדירה שכן השתתפו בו 45 מכוניות (כפי שנירשם בדוח המשטרה)

האמת הופתענו מההענות המדהימה מכל רחבי הארץ ואכן היה צפוף. אנא אחלו לי כל שנה צפיפות כזו. אולם כדי לוסת את הלחץ ועל פי בקשת המשטרה עברנו לחניון אגד בטבעון.

משם יצא הראלי.ברצוני לנצל בימה זו להודות למשטרת ישראל על סיועה לאורך כל הדרך באבטחת המכוניות ובחסימת צירי התנועה הסואנים של יום העצמאות.על מנת לאפשר לנו מעבר רציף של כל השיירה

האם מישהו זוכר מתי משטרה חסמה עבורנו צירי תנועה .לי לא זכור.

האם מישהו חושב שמסע של 45 מכוניות לא חדישות יכול לעבור ללא כל תקלה .אם יש כזה שיעמוד ונעביר לו את הארגון בפעם הבאה.

ארוע יום העצמאות הוא כיום ארוע מסורתי של המועדון המוכר על ידי גופים ציבוריים והמשטרה

מאורגן רצוף זה השנה השמינית. מאורגן וממומן באופן פרטי עם עזרה של חברים בצפון

האם המארגן רשאי לצפות לפירגון מצד חברי המועדון? אנא ענו לי אשמח לדעת מה אתם חושבים

לסיום מי שלא היה בבית זרזיר אצל אחינו הבדואים לא חווה ארוע קולינרי מהו.

בנוסף לעובדה שהמפגש בא להמחיש את האפשרות לדו קיום שעל המועדון להוביל היה האוכל

שהוגש מדהים המנסף וניתחי הכבש היו משהו שחולמים עליו

חברה להתראות בארוע המסורתי התשיעי בשנה הבא ואימרו אמן

בני זהר

יוזם ומארגן הארוע

א. אני שמח שטרחת להגיב.

ב. אינני מכיר אותך, אבל מתגובתך עולה אדם שמה שחשוב לו זה כמה מכוניות הגיעו ואיך הצטייר בעיני המועצה המקומית אנינת הטעם, ולא אדם שחשוב לו איך הרגישו אורחיו שבאו מכל הארץ לאירוע שאירגן. אני מניח שקראת את מה שכתבתי בתחילת השרשור הזה, ואם אחרי זה אתה באמת חושב שהאירוע היה הצלחה, אז שנינו לא מפרשים באותו האופן את המילה הצלחה.

ג. אתה הראשון שטוען שמדובר באירוע של המועדון ולא באירוע פרטי. כל האחרים עמם דיברתי או שכתבו כאן (כולל דרור) התנערו מלקיחת כל אחריות.

ד. אשמח אם תתיחס ענינית לביקורת שהושמעה, במקום לנסות לטאטא אותה בהכרזות בומבסטיות על דו-קיום והשפעות חברתיות.

נמרוד

מחקתי כמה מילים שנגעו לגופו של אדם ולא לגופו של ענין...בני

פורסם

תודה לכל המטלפנים תודה תודה

תודה לכל היועצים מבטיח להביא בחשבון עצותכם

תודה לרובר השחורה מירושלים על הקשיחות לגמור את המסלול גם עם הרובר מתנגד

תודה למשטרת זבולון על הסיוע

תודה לכל החדשים המצטרפים שהדהימו בהופעת הבכורה שלהם(דרור רשמת אותם למועדון?)

תודה מיוחדת לבני הספל על הפירגון

תודה לכל הקוראים על סבלנותם הרבה

בני זהר 8)

ברשותי אוסטין מודל 58 ופליימוט בלוודר מודל 55

פורסם

אני אשיב לך לפי סדר הנקודות שאתה העלית -

1. אין לי ולא תהיה לי לעולם תלונה על ביקורת - רק אני מצפה כי האדם שיעביר ביקורת יידע על מה הוא שח !!!

אני לא מבין את התעקשותך למר כי האירוע בטבעון הוא אירוע של המועדון למרות שנאמר לך מספר פעמים כי הוא אירוע של אדם פרטי שהוא חבר במועדון החמש - וראוי לציין כי אני מקווה כי יהיו עוד רבים כמוהו שייזמו אירועים יפים בהם משתתפים חברי המועדון ומכוניותיהם.

סתם כדי לספק את יצר הסקרנות שלך - אני באופן אישי לצערי לא השתתפתי באירוע עקב חוסר זמן.

עכשיו הרשה לי להסביר לך כי אני באופן אישי לא חבר בועד מועדון החמש - אלא אני רק חבר בועדת הביקורת של מועדון החמש, ומכאן שביקורת הנוגעת בנקודות נכונות גורמת לי להתייחס אליה ברצינות רבה. הרשה לי גם לומר לך כי אני לעיתים איני מסכים עם החלטות שמתקבלות בועד - אולם אני משמיע את קולי ומנסה להסביר במקום שבו לדעתי נעשתה טעות - ואולם אין הנחתום מעיד על עיסתו, ולכן אני מצפה ממך להקדיש מעט זמן ולבוא לישיבות ועד המועדון, בהם תוכל להעלות נושאים לדיון ולראות במו עיניך כיצד מנוהל המועדון (לדעתי האישית בצורה הטובה ביותר בהתייחס לאפשרויות העומדות לפנינו).

חבל שאתה מעדיף לשבת מול המחשב בעת שיש לך זמן פנוי ומתקיף ללא הצדקה, מה גם שלדעתי אתה אינך בקי לחלוטין בצורה בהן מתקבלות החלטות.

2. עכשיו הרשה לי לומר לך שנית המועדון מורכב מפעילים בהתנדבות, מטבע הדברים לעיתים מחולקים תפקידים לאנשים אשר אינם עושים את מלאכתם בצורה האידאלית למצב בו הם נמצאים. ואולם המועדון סובל ממחסור בפעילים בהתנדבות. נו... נראה אותך מרים את הכפפה!!!!

3. על סמך מה אתה אומר כי המועדון מתנהל בצורה לא נכונה ובחוסר רצינות - האם אתה מגיע לישיבות ועד משתתף כפעיל מתנדב באירועים - נראה לי שאין לך הרבה על מה להסתמך באומרך דברים אלו. אדרבא, נראה אותך מגיע ואוסף נתונים על ניהול "לא נכון ולא רציני".

טלמר סיכום דברי הוא כדלקמן - הטרח את עצמך ובוא לישיבת ועד וגם/או התנדב לפיעולות השוטפת וגם/או העבר דרכים לשיפור המצב (כמובן אל תחשוב שכל רעיון שלך יאומץ באופן מיידי). בנוף הפסק לאיים עלינו כי תפסיק את חברותך וגם/או כי "חבריך" גם הם יפסיקו להגיע לאירועים - זה לא מה יגרום לנו לכבד אותך יותר. הכעס שלי נובע בין היתר מן הפתגם הידוע "אבן אחת שהופלה לבאר על ידי טיפש אחד 1000 חכמים לא יוציאה", לא לא רציתי לפגוע בך אלא רק ומר כי בכל פעם שאתה משתלח בנו בפראות אתה עושה נזק מיותר לרעיון שאני חושב שגם אתה בעצם מאמין לו .

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

בתור בן אדם יחסית צעיר .....

****עריכה*****

....אני חושב שמועדון ה5 רקוב מההנהלה ועד אחרון החברים בו

)

אני חושב שהסיבה שכתבת את המשפט השני, נעוצה במשפט הראשון.

אני לא בועד המועדון, ואני לא חושב שהועד רקוב. אני גם לא חושב שכל חברי המועדון רקובים. דבריך היו הסחפות מיותרת.

אני כן חושב שמועדון שעוסק במכוניות, אוסף לתוכו אנשים שונים ומגוונים. אם היה זה מועדון לשירה של ימי הבינים, אני מניח שהיו חברים בו טיפוסים מעודנים יותר...

מה שבטוח, זה שצריך סבלנות לכולם. אם נתחיל להתפצל לתתי-קבוצות שונות, כולם יפסידו.

אם אתה חושב שועד המועדון איננו מבצע את תפקידו כראוי - ארגן אופוזיציה פעילה שתוכל להביא לשינויים. ביקורת נקודתית (כמו על אירוע טבעון הכושל) אפשר לכתוב כאן או לדון במפגשים. אין צורך לכנות את כל חברי המועדון "רקובים".

נמרוד

(זקן, אבל עוד לא רקוב :wink: )

פורסם

לכל המקטרים למיניהם ,

חשוב להודות לבני זהר על היזמה שהוא לקח לארגן את המפגש ביום העצמאות , ולהפכו למסורת צפונית.

בני זהר טרח ועמל על האירוע לפני החג , בערב החג ובחג עצמו ואף אחד לא שואל למה ,וכמה?

בני, כל הכבוד לך!!! והחברים שמכירים אותך ימשיכו לפרגן .

אז יש לפעמים תקלות , אנחנו בסך הכל בני אדם .

יבורכו כל אלה שיקחו קצת יזמה , ויפיקו אירוע פרטי דומה .

:D לדעתי עם קצת מאמץ כל אחד יכול לארגן משהו :

- טיול קטן בטבע

- ביקור אצל חברים באיזור

- יום כיף בכל מקום אפשרי

- וכו'...כיד הדמיון והיכולת

כל זאת , ללא שום קשר למשרדי המועדון אלא רק בין החברים

המפגש הצפוני הקרוב בקיץ, פרטים מלאים בקרוב - והפעם בהפקה גדולה ביותר.

ומי שרוצה , מוזמן ,

מכל הארץ כמובן. :D

Morris Minor

פורסם
אני חושב שמועדון ה5 רקוב מההנהלה ועד אחרון החברים בו

בני - התגובה שלי מיועדת לך כמנהל הפורום:

אני עוקב אחרי השירשור הארוך הזה בענין רב - הובעה בו ביקורת לגיטימית, וגם דברים על גבול ההשמצות. בתור חבר במועדון החמש מיום היווסדו גם למדתי היום שאני רקוב לחלוטין. אני כנראה גם צריך להודות למר kobyiso הנכבד שפתח את עיני למצבי הנורא. יש גבול לכל דבר, ומר kobyiso עבר אותו תוך הפגנת מחסור בנימוס אלמנטרי, וכאן אני מצפה להתערבות שלך.

אני לא מכיר את kobyiso, מעולם לא דיברנו, ולכן לא ברור לי מהיכן התובנה העמוקה שלו, אבל כנראה מדובר בסוג של התלהמות שבני תרבות נמנעים ממנה בדרך כלל.

לעצם הענין - מעורבותי בניהול המועדון מתבטאת בתשלום דמי-חבר והצבעה (מזדמנת) בבחירות לוועד - לכן כל זמן שלא אזיז את ישבני לפעילות אירגונית-מעשית יש לי זכות מוגבלת לביקורת. בוודאי נכון הדבר לאנשים מבחוץ שגם את המינימום של דמי-חבר אינם ממלאים.

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

אני כן חושב שמועדון שעוסק במכוניות, אוסף לתוכו אנשים שונים ומגוונים. אם היה זה מועדון לשירה של ימי הבינים, אני מניח שהיו חברים בו טיפוסים מעודנים יותר...

לא בהכרח נכון. העיסוק במכוניות לא שונה מכל עיסוק אחר.

אני חבר באגודה הישראלית למדע בדיוני ופנטזיה, ארגון שגם עמותה המנוהלת בהתנדבות על ידי ועד נבחר, ושאירועיה מורצים על ידי מתנדבים. ומה שהולך שם לא נופל ואף עולה על מה שהולך בשרשור הזה. הקריאה "הועד רקוב" רצה שם הרבה יותר, ולאחר כל אירוע יש מחמאות למארגנים ובמקביל ביקורות לא תמיד בונות על כשלים אלו ואחרים.

כך זה בכל ארגון המנוהל על ידי מתנדבים. תמיד יש מישהו שיחשוב שהוא יכול לעשות טוב יותר, אבל לא יעשה זאת.

נכון, לי יש את הביקורת שלי על מועדון החמש, ואף השמעתי אותה על במה זו (והיא ממוקדת בעיקר בכך שנראה לי שלא אשתלב חברתית במועדון ולכן איני מצטרף אליו), אבל להיות חלק ממועדון ולהשמיע ביקורת בוטה על אירוע מועדון שאורגן על ידי מתנדבים לא נראה לי בונה במיוחד. כל מי שחושב שהוא יודע טוב מכל חברי המועדון איך להרים אירוע, שיתנדב, או לפחות שירכז מסקנות והצעה מסודרת לנקודות לשיפור ויציג אותם בפני אלו שכן עושים את העבודה, וכל זה בצורה בונה.

פורסם

לא אתיחס ענינית לדבריו של Kobyso כי אני לא מתכוון לרדת כל כך נמוך. Kobyso קיבל ממני ה"פ ובו ביקשתי ממנו להוריד את הרקוב. היות ורבים התיחסו לפיסקה הזאת, אין טעם להוריד אותה. כל יתר הדברים שלו מעידים על כותבם אז למה להוריד?

ראית גם בשירשור שמה שהיה צריך להמחק, לדעתי, נמחק.

אני חושב שמיצינו את הדיון ובזאת אני נועל אותו. אם למישהו יהיה משהו בוער בעצמותיו בקשר לתפקוד המועדון, אנא לפתוח שרשור חדש. בקרוב גם תהיה אסיפה כללית ואז נראה את כל הגיבורים, אם הם כאלה מאחורי המיקלדת או על אמת.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...