Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5813 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם, יש לי בעיה, שעדיין לא מצאתי לה פתרון,

יום אחד אני נוסע לתומי, ופתאום, היה איזה סדק קטן בכביש ואחרי שעברתי אותו

המערכת לא עבדה כמו שצריך ועשתה רעשים, אחרי בדיקה קלה ראיתי שהמינוס של המגבר התנתק (מגוף הרכב),

חיברתי אותו מחדש, ומאז יש לי רעשים, החלפתי HU ועדיין יש צפצוף כזה, כשאני מגביר ווליום,

הוא לא נשמע, אבל בזמן שהווליום נמוך, אז יש אותו,

ליד הRCA עובר גם הרימוט, יכול להיות שזה מקור הרעש?

יש למישהו רעיון מה יכול להיות מקור הרעש? פתרון?

תודה מראש ושבת שלום.

פורסם

פיוניר 6850, 3 יציאות, הרעש קיים כאשר שלושתם מחוברים (4 ערוצים, ומונו), יש RCA ספציפי שמתי שהוא מחובר יש את הרעש.

בדקתי יציאות / כניסות ע"י החלפת כבלים, הרעש נשאר רק כאשר אותו כבל מחובר, כשהוא מנותק אין רעש,

ניסיתי כבל אחר, ועדיין יש רעש (מן צפצוף מעצבן כזה, שנעלם / נבלע, כאשר הווליום גבוה.

פורסם

הבעיה כנראה נובעת מעצם המסלול של הרימוט שעובר ביחד עם הRCA.

שחרר אותו וחבר אותו באוויר (כשהוא לא עובר באותו מסלול של הRCA) ובדוק אם הבעיה נפתרה.

אם לא, בדוק שוב את ההארקה של המגבר, חבר אותה לבורג שמחובר למקום נקי בלי צבע ולא מבודד.

אחרי שני הצעדים הללו, במידה ולא נפתרה התקלה, תוכל להאריק את חיבורי הRCA וזהו פיתרון מעולה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=211036&highlight=%D7%94%D7%90%D7%A8%D7%A7%D7%AA+RCA

זהו מדריך מצולם להסבר.

בהצלחה.

רותם.

פורסם

העברתי מחדש את הרימוט בצד השני (זאת אומרת שהפלוס והרימוט עוברים ביחד)

והRCA עוברים בנפרד בצד השני של הרכב (עם החוטים שעוברים לקומפוננט, בעיה?)

זה לא רעש אלטרנטור (אני חושב), זו לא שריקה שמשתנה עם הסל"ד,

פשוט צליל דק (כמו ביפ ארוך) שלא משתנה, נשאר בעוצמה קבועה,

בתדר קבוע, ומתישהו עם הווליום ההולך וגובר, הוא פשוט נבלע, עד שהוא לא מורגש,

בכל מקרה אני מחפש פתרון לבעיה,

העברתי RCA באוויר (רק במקום זה שמרעיש, 1 מתוך 3), ועדיין יש את הצליל,

וכשאני מחבר רק 2 אין את הצליל!

כלומר, יש 3 יציאות, סאב בסדר, אחוריים תקין, וכשאני מחבר את השלישי יש את הרעש,

החלפתי מיקומי חוטים, הנמכתי גיינים, מה שמעניין, זה שאותו RCA שמרעיש,

עובד על 2 הערוצים של הקידמיים, אבל בזמן שהוא מחובר, גם האחוריים משמיעים את הצפצוף!

לא ניסיתי עדיין להאריק את מהRCA לגוף (בכל זאת מערכת של פיוניר, אבל דגם ישן יחסית 6850)

• תוכן חדש...