Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , ברשותי יונדאי אקסנט 2001 . לאחר שהחלטתי להפסיק לטפל במוסך מרכזי ,אני מעוניין לקנות חלקים מקוריים של יונדאי ולעשות טיפול במוסך רגיל .השאלה היא, איפה אני יכול לקנות חלפים מקוריים חוץ מהמוסך המרכזי ובאזור ירושלים? ישנה חנות של חלפים מקוריים? תודה מראש

פורסם

אני מכיר ,מחירים זולים מומלץ בחום!

הם מייבאים חלפים מקוריים מקוריאה .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

צר אבל אני נאלץ לצנן את ההתלהבות מהחנות שפורסמה פה.

ביצעתי טלפונית הזמנה קטנה ( 100 ש"ח) של חלקי פלסטיקה לרכב שלי. ההזמנה לא סופקה עד היום ומבירור טלפוני שניסיתי לעשות הבטיחו לחזור אליי ולא חזרו עד היום. ההזמנה בוצעה בפברואר......

פורסם
צר אבל אני נאלץ לצנן את ההתלהבות מהחנות שפורסמה פה.

ביצעתי טלפונית הזמנה קטנה ( 100 ש"ח) של חלקי פלסטיקה לרכב שלי. ההזמנה לא סופקה עד היום ומבירור טלפוני שניסיתי לעשות הבטיחו לחזור אליי ולא חזרו עד היום. ההזמנה בוצעה בפברואר......

שלום רב

אני בטוח ב100 אחוז שאם נשמע את הצד השני של הסיפור נראה שזה לא כמו שנראה

מנסיון שלי עים יונדאי שופ אני מכיר את רוב היבואנים בארץ של החלפים ורמת ידע ושרות כמו של ליאור עוד לא נתקלתי

הבחור יודע בעל פה מקט"ים של חלקים .עובד עים תוכנות של יונדאי . מייבא חלקי יונדאי מקוריים ומוכר לצרכן במחירים לא נורמלים ( מוסכי שרות לא מקבלים כזאת הנחה ) אני יודע על מקרים שהוא בא במיוחד מעפולה לת"א להביא לאנשים חלק שעולה עשרות שקלים בודדים וגם מקרה שהביא במיוחד בטיסה מחו"ל תוך כמה ימים ללקוח ( ביונדאי דרשו על החלקים מאות אחוזים יותר יקר ודרשו לחכות כ שבועיים )

אני עניתי לשרשור הזה רק מכיוון שמרגיז לראות שתמיד כמה שתהיה ישר ומקצועי תמיד יהיה זה שלא יהיה מרוצה

אני כבעל מוסך מברך על כך שהכרתי את ליאור וקונה דרך ליאור את כול חלקי היונדאי שאני מרכיב ברכבים

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

פורסם
שלום רב

אני בטוח ב100 אחוז שאם נשמע את הצד השני של הסיפור נראה שזה לא כמו שנראה

מנסיון שלי עים יונדאי שופ אני מכיר את רוב היבואנים בארץ של החלפים ורמת ידע ושרות כמו של ליאור עוד לא נתקלתי

הבחור יודע בעל פה מקט"ים של חלקים .עובד עים תוכנות של יונדאי . מייבא חלקי יונדאי מקוריים ומוכר לצרכן במחירים לא נורמלים ( מוסכי שרות לא מקבלים כזאת הנחה ) אני יודע על מקרים שהוא בא במיוחד מעפולה לת"א להביא לאנשים חלק שעולה עשרות שקלים בודדים וגם מקרה שהביא במיוחד בטיסה מחו"ל תוך כמה ימים ללקוח ( ביונדאי דרשו על החלקים מאות אחוזים יותר יקר ודרשו לחכות כ שבועיים )

אני עניתי לשרשור הזה רק מכיוון שמרגיז לראות שתמיד כמה שתהיה ישר ומקצועי תמיד יהיה זה שלא יהיה מרוצה

אני כבעל מוסך מברך על כך שהכרתי את ליאור וקונה דרך ליאור את כול חלקי היונדאי שאני מרכיב ברכבים

בברכה זיסו יוסי - מוסך זיסו

שלום לכולם,

מר זיסו היקר, אני ממש לא מבין על מה יש לך להתרגז. סך הכל ציינתי את התרשמותי האישית מהתנהלותו של ליאור מולי, אתה מוכן לומר לי מה לא בסדר בזה? מה? המצאתי את זה??

אני מסכים איתך, ליאור נשמע אחלה של בחור ואף פניתי אליו, רק לאחר שקראתי את כל ההמלצות עליו פה. בטלפון הוא היה מאוד נחמד ומיקצועי מאוד אבל במבחן התוצאה ההזמנה לא סופקה.

כפי שציינתי, ההזמנה בוצעה בפברואר תוך הבטחה שהיא תסופק בשבועיים שלאחר מכן. חלפו חודשיים ולא זכיתי לטלפון ממנו, התקשרתי אליו, הוא בדק בנתונים שאצלו וטען שהייתה שביתה בקוריאה ולכן המוצרים לא הגיעו (אני כלקוח צריך להתקשר? אם יש שביתה, מן הראוי להתקשר ללקוח ולהודיע שיש עיכוב).

חלפו עוד חודשיים לערך ועדיין לא זכיתי לשמוע ממנו. התקשרתי אליו, הוא היה בנסיעה ולא זכר על מה מדובר ואמר שיבדוק ויחזור אליי. שאלתי אותו אם הוא מעוניין שאחזור אליו בעצמי והוא אמר שיחזור אליי עד סופו של אותו יום. עד היום לא זכיתי לטלפון חזרה...

אז מר זיסו היקר, אתה היית מרוצה אם הייתה התנהלות כזאת מולך???

אוסיף ואציין, אין בכוונתי חלילה לפגוע בפרנסתו של אדם. אני יכול להאמין לכל התשבוחות על ליאור ויכול ליהיות שהמעידה מולי היא נקודתית ונובעת גם מסכום ההזמנה הקטן ( 100 ש"ח) אבל היא עדיין לא הייתה צריכה להתרחש. ברגע שהתקבלה הזמנה, ובעל העסק לקח אותה על עצמו, היא אמורה ליהיות ככל ההזמנות ללא קשר לגודלה. כך לדעתי לפחות....

פורסם

שלום רב

דבר ראשון אפתח ואומר כי אינני מתכוון להכנס איתך לדין ודברים על הערותך

מה שכן אני יכול לסכם את הנושא זה שכאשר קם לו יבואן של חלפים מקוריים וברוב יושרו שהוא מוכר במחירים מאוד נמוכים מאשר אצל היבואן הרשמי ( וכמובן שהחלקים הם אותם חלקים ולא דומים או חיקויים )

ואותו יבואן מסכים למכור גם לשוק הפרטי במחירים זולים שכאלו . מה גם שהוא מביא לאנשים חלקים "עד פתח הבית "( אני ראיתי מספר פעמים שהוא הביא חלק ללקוח בת"א ולדעתי הדלק של הנסיעה שלו עולה לפעמים יותר )

כול אלו באים מאוד לטובתנו ואני מייחל לכך שיקומו עוד הרבה יבואנים שמתמחים ביצרן מסויים

בסופו של דבר לפי דעתי כאשר הצרכן מקבל את החלק הטוב ביותר ( המקורי ) במחיר הנמוך ביותר זוהי נוסחא מנצחת

בברכה זיסו יוסי -מוסך זיסו

נ.ב דשנו בזה יותר מדי אפשר לנעול את השרשור ( לפי הנאמר בסוף הוא עוד יעלה לנו את המחיר )

• תוכן חדש...