Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ידוע לי שגם הE36 בגרסאות 316, 318 חולקים את הM40 וזה בעצם משפר את זמינות החלפים.

מה המצב לגבי הM10 מהבחינה הזאת? אילו דגמים נוספים חולקים את המנוע הזה?

האם המצב הזה שאתה מתאר אצלך הוא נכון לגבי רוב הM40 או שיש פה ושם מנועים עם בעיות?

הנה כול הדגמים שבהם הופיע הM10 (אל תתיחס לשמות השונים כולם בבסיס הם M10)

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_M10

אני לא אומר שמדובר במנוע שאוכל שמן או שלא יכול לנייד אתך ביום יום או ששופך ראש כול שני וחמישי, עובדה שיש לי את הרכב מעל שנה ולא הוספתי לו שמן או מים אפילו פעם, הוא לא התחמם ולא נתקע.

אבל הוא רחוק מלהיות מושלם.

לדוגמא בעיה ידוע בM40 היא שגל הזיזים פשוט נאכל תודות למערכת שימון שנסתמת באופן קבוע.

בנוסף עוד לא פגשתי M40 שעובד "עגול" ולא משנה אם מדובר ב1600 או ב1800.

eladns1 האם החלפת גל זיזים בזמן האחרון?

אני אישית הייתי ממליץ לך לבדוק אם הוא לא נאכל, דבר שיכול להסביר את צריכת הדלק המוגזמת ואת הצילצולים

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

פורסם

תודה על הלינק. כמו שחששתי, רוב הדגמים שחולקים את המנוע הזה ישנים יותר וזה לא יתרום הרבה לזמינות החלפים.

הM10- למרות שהוא ותיק יותר וחלש יותר, מרגיש יותר "עגול"?

ידוע לכם אילו מחלות נפוצות בו? (כמו שציינת בM40 את גל הזיזים).

פורסם
eladns1 האם החלפת גל זיזים בזמן האחרון?

אני אישית הייתי ממליץ לך לבדוק אם הוא לא נאכל, דבר שיכול להסביר את צריכת הדלק המוגזמת ואת הצילצולים

אין לי מושג מה זה גל זיזים ו או קאמשפט.

הצילצולים שלי והצריכת שמן הם מהרינגים הדורשים החלפה.

המחיר:3500 שקל בירושלים

3000 שקל אצל מועתז ברמאללה.

4500 שקל להחליף מנוע כולל עבודה מחשב וצמות אצל אוטו ציקו בירושלים. {M42}

אז נכון לעכשיו {ל4 שנים האחרנות} אני לא משקיע שקל בשיפוץ המנוע.

שימות ימות.

בינתיים, החלפת שמן כל 5 אלף לשמן איכותי {ELF,ליקווי מולי הכסוף,AGIP} + פילטר שמן מחזיקים את המנוע יפה מאוד בחיים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

• תוכן חדש...