Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי איזה קטע ממש מוזר, הוונטה נדלקת מאוחר אלוהים יודע למה אז ניסיתי לנתק את הטרמוסטט כדי להפעילה קבוע, ברגע שאני מקצר את המגע הוונטות עובדות פול בסוויץ, הבעיה שכשאני סוגר סוויץ היא לא נכבת אלה ממשיכה על מצב מונמך ולא ניתן לכבותה אלה להחזיר את הפלג של הטרמוסטט ולפתוח סוויץ, אם למישהו יש רעיון מוכר אני אשמח לעצות

תודה, אלי.

פורסם

שלום רב !

לפנות לאלוהים למטרות אחרות, ולא לפתרון בעיית וונטות.

ערוך חיפוש על נושא מאוורים , תרמוסטט, ביטרון, ממסר להפעלה מהירה ואיטית של מאורר, ועל התחממות יתר ב306 בכלל ובצרפתיות בפרט, ניסינך לגשר אינו פותר את הבעייה, אלא עוקף אותה, וגורם לקיצור חייי המאוור, לעלייה בתצרוכת הדלק, ולנזקים.

פנה לחשמלאי רכב מוסמך. האפשרויות הפ תרמוסטט תפוס, או יוניט הפעלת מאורר/ תרמו סוויץ(זה שניתקת), תקול ויש להחליף, או בעייה בממסר המאוררים, או בביטרון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...