Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד כמכונאי רכב במוסך ובימים אלו אני מכין את רכבי לטסט השנתי, היום בבוקר הגעתי ממש מוקדם לעבודה ע"מ לבדוק את מצב הרכב ולתקן את הליקויים באם יימצאו, הרמתי את הרכב על ליפט והתחלתי בעבודה, הליקויים שנמצאו הם: 2 גומיות פעמון קרועות+2 גומיות הגה קרועות(שהוחלפו בגומיות תחליפיות אוניברסליות) ובנוסף לכך גם ביצעתי טיפול 10000 מקיף הכולל החלפת מסנן דלק/שמן/אוויר+ 4 פלאגים+שמן מנוע 10-40 חצי סינטטי+בדיקת בלמים בכל הגלגלים (שהיו תקינים)+מתיחת בלם היד שהיה גבוה וחלש.

יש לציין שהמעסיק היה ממש בסדר איתי ולא הפריע לי במהלך העבודה בשום שלב(אפילו שגלשתי גם לשעות העבודה הרגילות)וסיפק לי את כל החלפים שביקשתי, בסוף יום העבודה ניגשתי אליו ע"מ להסדיר את התשלום ביננו עבור החלפים שסיפק לי אך הוא מצידו סירב בכל תוקף לגבות ממני תשלום ואני מצידי התעקשתי לשלם לו אך בינתיים ללא הצלחה, אני מרגיש ממש לא בסדר על כך שגם לקחתי חלפים ללא תשלום וגם גזלתי ממנו שעות עבודה,מה עליי לעשות במקרה כזה?כמה כסף לתת לו עבור הטיפול שעשיתי והחלפים שלקחתי ,מה הייתם עושים במקומי ע"מ ששניי הצדדים ייצאו מרוצים?

הרכב הוא הונדה סיוויק 97 .

אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בעניין והמשך ערב נעים לכל חבריי הפורום הנכבד.

פורסם

אשיב לך מבלי להכיר את המעסיק שלך, אם לא תשלם תהיה "חייב" למעסיק וזה מצב לא ממש בריא.

גש וסגור איתו תשלום לפחות על עלות החלקים (כ 15-25% הנחה). לגבי זמן העבודה, פשוט בהזדמנות הראשונה שיהיה לחץ במוסך, פשוט תשאר שעות נוספות לאחר שהחתמת את כרטיס וזהו.

פורסם

נשמע שהמעסיק שלך אדם מאוד נחמד. במקומך לא הייתי מתעקש יותר מדי. במקום זאת קנה לו איזו מתנה או חפש דרך אחרת להחזיר לו טובה.

עריכה: הרעיון של דניאל של שעות נוספות נשמע לי מצוין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לכאורה המקרה נראה לי דיי פשוט.

אתה אומר שלא הפריע לו שעבדת על הרכב, כלומר במילים אחרות לא גזלת מזמנך, שעליו הוא משלם לך, והפסקת טיפול ברכבים אחרים.

השתמשת בציוד שלו (תכף נדבר על החלקים שלקחת) וגם מזה לא היה לו אכפת והוא היה בסר איתך.

כל מה שנותר הוא החלקים שהרכבת. לך למזכירה (אם ישנה כזו) או לבעל הבית ותאמר לו שאתה מבקש לשלם על החלקים עצמם.

על העבודה אין מה לקחת לך כסף, כי אתה זה שביצע את העבודה.

שלם על החלפים וניגמר הסיפור.

רוצה להיות מקורי ויצירתי?

חכה לארוע משפתי שיהיה לו, אפילו סתם בר מצווה שתוזמן אליה, וכתוב צ'ק על הסכום המדובר.

אמור לו שאתה רוצה להישאר בקשרי חברות טובים איתו, יחסי עבודה נעימים ושהעובדה שתשלם לו, תיתן לך לחיות איתו בעבודה בנוחות.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

אני מניח כי אתה לא עובד במוסך מאתמול אלא כבר תקופה.

הבוס מרוצה ממך וזו הכרת התודה הקטנה שלו על עבודתך. ( בחצי בערך השתתף מס הכנסה ומע"מ :-D)

גמול לו בהמשך עבודה מסורה ואל תתעקש איתו.

כפי שנאמר יד לוחצת יד בצורה החיובית ביותר.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

את האמת ידידי, אני מציע לך לפצות אותו בדרך אחרת חוץ מכסף, לדוגמא אם אתה רואה שיש לחץ בעבודה ובעל הבית הבטיח לקליינט שהאוטו יהיה מוכן בסוף היום וזה לא קרה תציע את עצמך להישאר בעבודה שעה נוספת בשביל לסיים את האוטו,

מקווה שעזרתי לך. אורן

פורסם

אני לא מבין מה הבעייה.

לא מעט מעסיקים לא מחייבים עובדים על עבודות לשימוש פרטי שנעשות עם חומרים וכלים של מקום העבודה. קוראים לזה יחסי אנוש בסיסיים.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני אומר תגיש מכתב התפטרות :)

במקום לקבל את המצב בחיוב אתה מחפש דרכים לפתרון ה"בעיה"

תגיד תודה, קנה לו מתנה קטנה וסגור סיפור :p

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

• ספונסר פורום
פורסם

מה הבעיה ,בעל המוסך מרוצה ממך וגומל לך טובה על השקעתך במוסך ,

לא פעם עשיתי את זה אני עם עובדיי ולא היה לי נעים לקבל מהם דבר בחזרה

כפי שהציעו כאן לפניי .

בסלט הגדול של בעל המוסך עלות החלפים הזאת היא זניחה,ההיתי קורה לזה חתיכת מלפפון

אז אל תיקח את זה קשה מידיי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...