Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

ברשותי קולט שנת 93 במצב מעולה,

הבנתי שרכב שנמצא 20 שנה על הכביש מצריך 2 טסטים בשנה (בנוסף לאישורי הבלמים שמבזבזים זמן יקר).

השאלה שלי היא:

האם להזדרז למכור את הרכב לפני שאף אחד לא ירצה לקנות אותו?,האם ברגע שהרכב 20 שנה על הכביש המחירון שלו יצנח לחלוטין?

כרגע המחירון הוא 14.

מודה לכם,

יום טוב.

8)

פורסם

הרכב במצב טוב?

משרת אותך נאמנה?

אתה צריך/ יכול להרשות לעצמך כרגע רכב אחר?

המחירון לשנתונים כאלו כבר פחות רלונטי, יותר מצבו של הרכב ורמת הטיפולים בו לאורך חייו.

בנוגע לטסט כפול בשנה, סה"כ עוד יום עבודה שצריך לתרום לצורך הנושא.

מתחדשת*

פורסם
הרכב במצב טוב?

משרת אותך נאמנה?

אתה צריך/ יכול להרשות לעצמך כרגע רכב אחר?

המחירון לשנתונים כאלו כבר פחות רלונטי, יותר מצבו של הרכב ורמת הטיפולים בו לאורך חייו.

בנוגע לטסט כפול בשנה, סה"כ עוד יום עבודה שצריך לתרום לצורך הנושא.

יש לנו בבית עוד פיג'ו 306 שנת 2000 במצב מצויין שאני בונה עלייה להחליף את הקולט,

אני פשוט מתלבט מתי לבצע את החילוף במינימום נזק :)

פורסם

מסתכל במחירון 4/10 מיצובישי לנסר אוט'

1993 7900

1990 6200

אין צניחה של המחיר בגלל שהרכב הוא בן 20 שנה לעומת רכב של שנת 1993

לכן אני מעריך כי כחח זה יחול גם על רכבך.

רכב שמור ומטופל בוודאי ובוודאי שימצא לו קונה במחיר טוב גם כשהוא בן 20

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

1993 7900

1990 6200

אין צניחה של המחיר בגלל שהרכב הוא בן 20 שנה לעומת רכב של שנת 1993

לכן אני מעריך כי כחח זה יחול גם על רכבך.

רכב שמור ומטופל בוודאי ובוודאי שימצא לו קונה במחיר טוב גם כשהוא בן 20

מודה לך!

יום טוב!

פורסם

סביר להניח שהוא ימכור אותו למגרש הגריטה הקרוב לביתו בעוד 3 שנים. הביקוש לרכב בן 20 הוא אפס.

ב-30 אלף ש"ח רוכשים כיום פונטו 2006. אם תצליח להעיף את הענתיקה שלך במחיר דומה למחיר המחירון ויש לך עוד קצת להוסיף, הרווחת בענק על חשבון הפראייר (הרוכש).

פורסם

1993 7900

1990 6200

מחירון זה דבר נחמד, אבל כנס רגע ללוח מודעות באתר יד 2, ותבדוק, כמה מבקשים על לנסר מודל 90.

הדגש הוא על מבקשים, מקבלים כידוע הרבה פחות.

ממוצע המחירים נע סביב 3500-4500 ש"ח, מה שאומר שהמכירה בפועל נסגרת כנראה באיזור 3000, פחות מחצי ממחיר המחירון.

פורסם

ומכיוון שלאף אחד אין כוח למיליון טלפונים מעצבנים ביום, בזבוז זמן עם קונים וכך הלאה - יש כיום מגרש גריטה זמין ונחמד ושם מסיים האוטו ש"לא ממש מאבד מערכו" את חייו.

פורסם

אגב, מעניין למה לוי יצחק עדיין לא עידכן את המחירון של כל דגמי 1990 למינימום 3000 ש"ח ?

למשל, סובארו ג'אסטי , רנו 5, פיאט אונו ומכוניות דומות מודל 1990 עולות לפי המחירון 2000 שקל או פחות, כשבפועל הערך שלהן הוא 3000 שקל לפחות.

פורסם

בוקי ודר'

המחירון היה אינדיקציה לשינוי במחיר משנת 1993 לשנת 1990

כפי שמקבלים על מודל 1990 לא את המחירון כך הדבר גם במודל 1993, לכן ההשוואה היא נכונה.

הבחור שאל האם כדאי למכור כעת כדי לא לחזות ירידה חריפה במחיר ולכן ההשוואה הינה רלבנטית.

מחיר שנת 1990 לא ירד מ 3000 ש"ח כיוון שזה המחיר שהוא מקבל מהגריטה..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קולט זו לא קורבט אבל גם לא לנסר או ליאונה.

קודם כל העובדה שהמחירון 14 לא אומרת שתמכור ב-14

מקסימום ה"נזק" שיגרם הוא 11000 ש"ח בהנחה שתוכנית הגריטה והסכומי הפיצוי לבעלח הרכבים ישראו בעינם.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

ממה שאני יודע קולט נסחרת מעל המחירון, במחירון אולי 14 אבל תראו כמה מבקשים ביד2 ותשאלו אנשים שקנו כמה מעל המחירון נסגרה העסקה, בבד בד במידה והרכב במצב מעולה, כי זה נדיר.

• תוכן חדש...