Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לבת דודה שלי יש יונדאי אקסנט 2004

היא התלוננה על רעש שריקה, עשיתי נסיעת מבחן +בדיקה קצרה של מקור הרעש, ומקור השריקה לא כ"כ ברור לי, ככל שלוחצים על הגז חזק יותר יש רעש שריקה כמו של טורבו, זה קורה גם בניוטרל וגם בכל מצבי ההילוכים(גיר אוטומט).

שהמנוע קר השריקה לא מופיעה(לא בדקתי על מנוע קר אבל שאלתי אותה והיא אמרה שבמנוע קר אין את השריקה).

ככל שלוחצים חזק יותר הרעש מתגבר, בסל"ד סרק הרעש כמעט ולא נשמע, והוא מגיע מאיזור סעפת הפליטה.

בנוסף נורת CHECK ENGINR דולקת.

עשיתי 1+1 והגעתי למסקנה שיש סדק בסעפת היניקה, מה אתם אומרים? (כמובן שבלי לבתחבר לסורק תקלות לא ניתן לדעת בדיוק למה הנורה נדלקה) אבל מה בקשר לשריקה?

פורסם

בדקתי עם מכסה מנוע פתוח אבל אני לא מזהה את מקור הרעש בוודאות.

לא ניראה לי שזה רעש וואקום כי זה לא נשמע כך, המנוע גם מגיב טוב וסוחב מצויין.

אם זה היה דליפת וואקום אז הרעש היה נשמע רק בסלד סרק- ובסל"ד נמוך שהוואקום חזק.

הבעיה היא שזה לא כך אלא להפך, ככל שהסל"ד עולה הרעש גובר ולכן אני שולל דליפת וואקום.

צריכת הדלק בשמיים.

חבל שכחתי לנסות לסתום עם היד את האגזוז ולבדוק אם הרעש גובר.

פורסם
אתה לא מתבלבל?

וואקום אמור להתחזק עם עליית הסל"ד.

ככה שהתחזקות הרעש עם עליית הסל"ד נשמעת הגיונית.

כשהמצערת סגורה הוואקום מקסימאלי (הכי חזק).

ככל שתפתח את המצערת עד הסוף הוואקום יפול עד 0 .

בבלימת מנוע מנוע עם מצערת סגורה הוואקום נעשה חזק יותר.

וזה לא שריקה מהרצועות זה לא רעש של רצועה.

• תוכן חדש...