Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

33000$ ועדיין לא הגיעו למינימום!!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5810 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מטורף.

לא בטוח שהוא בכלל ימכור, כי הוא לא הגיע RESERVE.

אפשר למצוא CBים בסגנון הזה (750, 500) במחיר הרבה יותר שפוי.

לדעתי המיילים לא משחק כאן תפקיד,

אלה אם כן מישהו יקנה את האופנוע בתור מוצג מוזיאוני.

פורסם
מטורף.

לא בטוח שהוא בכלל ימכור, כי הוא לא הגיע RESERVE.

אפשר למצוא CBים בסגנון הזה (750, 500) במחיר הרבה יותר שפוי.

לדעתי המיילים לא משחק כאן תפקיד,

אלה אם כן מישהו יקנה את האופנוע בתור מוצג מוזיאוני.

בהחלט מוצג מוזיאוני. ה- Sandcast שייך לסדרה הראשונה (והקטנה) של האופנוע, לפני שהונדה הבינו את עוצמת המהפיכה שהם-עצמם גרמו לה. מאחר והמחשבה הייתה על ייצור בכמות קטנה יחסית, יציקות המנוע היו יציקות חול זולות.

לאחר שהביקוש התברר כגבוה בהרבה מהתחזית, ייצרו יציקות מנוע סטנדרטיות יותר.

אז אפשר למצוא CB "בסגנון הזה", אבל קשה למצוא היסטוריה כמו שמוצגת כאן, ובטח שבמצב הנ"ל. לא סתם המחיר המבוקש (והמוצע) גבוה.

אורן

פורסם
בהחלט מוצג מוזיאוני. ה- Sandcast שייך לסדרה הראשונה (והקטנה) של האופנוע, לפני שהונדה הבינו את עוצמת המהפיכה שהם-עצמם גרמו לה. מאחר והמחשבה הייתה על ייצור בכמות קטנה יחסית, יציקות המנוע היו יציקות חול זולות.

לאחר שהביקוש התברר כגבוה בהרבה מהתחזית, ייצרו יציקות מנוע סטנדרטיות יותר.

אז אפשר למצוא CB "בסגנון הזה", אבל קשה למצוא היסטוריה כמו שמוצגת כאן, ובטח שבמצב הנ"ל. לא סתם המחיר המבוקש (והמוצע) גבוה.

אורן

תודה אורן.

אני מודה שאני חדש בתחום ה- CB.

אם כי אני לומד אותו,

מאחר וזה יהיה ככל הנראה האופנוע אספנות שארצה לקנות.

ככל הנראה אלך על 4\500.

פורסם
תודה אורן.

אם כי אני לומד אותו,

ככל הנראה אלך על 4\500.

התחל ללמוד כאן:

http://www.sohc4.net/

הרשם לפורום ותוכל לקבל את המידע המירבי על הכל.

פורסם
תודה אורן.

אם כי אני לומד אותו,

ככל הנראה אלך על 4\500.

"כיבוש המערב", הכתבה הנהדרת של סקוטרמן ב"פולגז", עוזרת להבין מה מיוחד כל כך באופנוע הזה (למרות שהיא מתמקדת בדגמים הקטנים יותר שקדמו לו):

http://www.fullgaz.co.il/focus/conquer-west.html

פורסם
נמכר ב 41000$

מעניין אם מדובר ברף חדש.

עקבתי קצת אחרי הפעילות באיביי וחשבתי ש $2000 עבור נבלת CB750 זה מוגזם... בייחוד כשאפשר לקנות GL1000 תקין במחיר דומה (הם שונים לגמרי, אני מודע לזה).

פורסם
מעניין אם מדובר ברף חדש.

עקבתי קצת אחרי הפעילות באיביי וחשבתי ש $2000 עבור נבלת CB750 זה מוגזם... בייחוד כשאפשר לקנות GL1000 תקין במחיר דומה (הם שונים לגמרי, אני מודע לזה).

:cry::cry::cry:

• תוכן חדש...